Sasori 1 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 btw, czy ktoś z was ma jakiegoś radosnego linka, gdzie mógłbym sobie poczytać o trybach gry multi coś więcej, niż tylko to jedno zdanie z okienka gry? Może nawet jakieś ogólne taktyki, byłoby sweet... Bo se wczoraj postanowiłem czeknąć coś innego niż TDM i mnie wrzuciło w S&D HC i mnie bardzo brzydko wyzywali panowie z zagramanicy, chlip, za lamerstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 mam pytanko czy wczoraj pogralem troche w multi i dzis ale live cos dziwnie chodzi (czesto po 2-3 pojedynkach rozlacza mi x-live) nie wiem czy to moje polaczenie czy cos nie tak jest z live Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 mam pytanko Wal. czy wczoraj pogralem troche w multi i dzis Nie wiem, stary. Może sobie to zapisuj gdzieś? live cos dziwnie chodzi (czesto po 2-3 pojedynkach rozlacza mi x-live) nie wiem czy to moje polaczenie czy cos nie tak jest z live Pominąwszy maintenance pierwszego kwietnia, żadnych problemów z Live nie miałem. Z rynkiem owszem, ale nie z usługą multiplayer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Naprawdę śmieszne wideo, gość miał niezły pomysł i dobrze dobrał muzykę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 wczoraj skonczyłem na Veteranie (wcześniej katowałem praktycznie tylko multi). I właśnie, czy tylko ja odnosze wrażenie ze Vet w Duty4 jest sporo łatwieszy od tego z 2-ki? dosłownie kilka zdrowo porąbanych akcji + łatwa reszta. Wystartowałem w sobote, a we wtorek wieczorem było już po zawodach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butcher 70 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Rozumiem, że aby pograć Killhouse muszę grać tylko w Cage Match lub Team Tactical i liczyć na łut szczęścia? Nie ma tej mapy w ŻADNEJ z trzech playlist dedykowanych Variety Pack ? Bezsens jakiś... jakby nie mogli wrzucić jej do VP Team Objective... Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziobak_ 1 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Rozumiem, że aby pograć Killhouse muszę grać tylko w Cage Match lub Team Tactical i liczyć na łut szczęścia?Nie ma tej mapy w ŻADNEJ z trzech playlist dedykowanych Variety Pack ? Bezsens jakiś... jakby nie mogli wrzucić jej do VP Team Objective... Killhouse to taki zamknięty shipment z wieżyczka na środku i "dachem" przez który mozesz puścic nalot Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Kiedy te nowe mapki zostaną wmieszane w normalną pulę map? Nie mam ścisku na ich kupno i zastanawiam się, co ze mną będzie, kiedy mapki wylezą z getta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Podobno dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Ale bieda nowe mapki IMO są do bani i tyle w ogóle ich nie ogarniam ,zrobione bez pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Kiedy te nowe mapki zostaną wmieszane w normalną pulę map? Nie mam ścisku na ich kupno i zastanawiam się, co ze mną będzie, kiedy mapki wylezą z getta. tzn ze nie trzeba placic za nie 800MP bo beda za darmo po jakims czasie do sciagniecia? nie za bardzo rozumiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza
JacekW 5 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Ale bieda nowe mapki IMO są do bani i tyle w ogóle ich nie ogarniam ,zrobione bez pomysłu Mapy sa bardzo dobre tylko jak zwykle do kazdej potrzeba innej taktyki, chyba ze ktos biega na wariata.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butcher 70 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Nie ma tej mapy w ŻADNEJ z trzech playlist dedykowanych Variety Pack ? Killhouse to taki zamknięty shipment z wieżyczka na środku i "dachem" przez który mozesz puścic nalot OK, dzięki - ale ja nie pytam jak wygląda Killhouse, tylko GDZIE to znajdę, szybko i bez grania setek meczy żeby trafić... Ale bieda nowe mapki IMO są do bani i tyle w ogóle ich nie ogarniam ,zrobione bez pomysłu Mapy sa bardzo dobre tylko jak zwykle do kazdej potrzeba innej taktyki, chyba ze ktos biega na wariata.. Dokładnie - każda inna i każda świetna (Killhouse nie wiem bo nie grałem ), standardowy zestaw ma o wiele więcej kiszek, które skipuję za każdym razem. Zadyma i demolka w Broadcast, wielopoziomowe, pełne zaułków i przesmyków Chinatown (przecież oryginalne Carentan to KULT!) i górzyste Creek - raj dla snajperów (na których i tak są metody ). Mniam... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorius 480 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 KILLHOUSE jest tylko na "cage" i "free for all" - bo jest za mala na wiecej osob.A zeby na niej zagrac wszyscy w lobby musza miec sciagniety pakiet z mapkami takze szansa nie jest zbyt duza.Ale mi sie raz udalo Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Kiedy te nowe mapki zostaną wmieszane w normalną pulę map? Nie mam ścisku na ich kupno i zastanawiam się, co ze mną będzie, kiedy mapki wylezą z getta. tzn ze nie trzeba placic za nie 800MP bo beda za darmo po jakims czasie do sciagniecia? nie za bardzo rozumiem.. Nowe mapy będą/są już wrzucone do normalnej puli map. Nie są za darmo, tylko niedługo/teraz nie są wydzielone do osobnych trybów ('variety map pack something'), są z pozostałymi mapami w trybach standardowych. Stąd moje pytanie - co z tymi, którzy w efezie mają nowe mapy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Butcher 70 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Płatny (800 MSP) pakiet Variety Map Pack, w ciągu pierwszych 9 dni na Xbox Live został pobrany PONAD MILION RAZY, ustanawiając nowy rekord na XLM - info IGN Ktoś jeszcze ma nadzieję na coraz więcej DARMOWYCH i TANICH dodatków do gier ? Cytuj Odnośnik do komentarza
.:marioo:. 104 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Jaki to czysty, owiany małą ilością pracy zysk dla Microsoftu i Infinity Ward. Niezły wynik. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Akurat takie mapki do takiej gry są warte tych punktów. Cytuj Odnośnik do komentarza
biszat 5 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Butcher .. no ale co sie tu dziwic w sumie ... Ludzie wola dac te 800MP i sciagnac te 4 mapki i miec wiecej funu niz ciagle grac na podstawowych.Poza tym skoro dobrze sie bawie spedzam mase czasu przed konsola przez to to czemu mam w jakis sposob im nie podziekowac ? niech robia dalej dobre rzeczy Swietna mapka w studiu , kanion , mniej lubie te budyneczki w Killhouse nie gralem jeszcze ani razu jak nie masz nowych mapek to wywala z lobby Cytuj Odnośnik do komentarza
Othis 29 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Akurat takie mapki do takiej gry są warte tych punktów. akurat moim zdaniem chinatown i killhouse sa g.wno warte...a co do lagow i lacz w cod to zmienilem net ost na 10 mb (z3mb) i laguje tak samo wystarczy ze jakis as dolaczy sie ze slabym polaczeniem i w grze sa zarty (czyli 2 gra po halo3 w ktorej nie ma mozliwosci wejscia sobie na server z dobrym pingiem) infinity :krzeslem: Cytuj Odnośnik do komentarza
biszat 5 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 hmm ja na laczu neonki 1 mb , nat moderate , owszem mam lagi jednak nie zdazaja sie one czesto a powiedzialbym ze zadko dosc , poza tym mozesz miec lacze i 20 mb jednak jezeli up masz slaby to i tak beda lagi i tak . chinatown nie jest moja ulubiona mapa ... ale zeby mowic ze jest z tylnej czesci ciala ... hmmm przesada Cytuj Odnośnik do komentarza
Othis 29 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 widze ze sie znasz ale nie na necie..upload akurat jak nie hostujesz moze stykac nawet 256kbit/s a ja mam ponad 1 mb tak sie sklada...nie chce cie obrazic ale mowiac "mi nie laguje" gadasz bzdury..akurat testowalem ta gre na 3 laczach.. moze pochwal sie swoimi wynikami jakie osiagasz np w tdm lub jakie masz ratio bo ja mowiac o lagacha mam srednio 20-30 kili w tdm a jak nie laguje ok 40-50...moze zauwazysz jakies roznice jak porownasz swoje osiagniecia.. p.s. p.s.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Mi też szczególnie nie laguje, pod warunkiem, że host ma przyzwoite łącze. Generalnie jeśli mam lagi, to wtedy kiedy inni też je mają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Othis 29 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 mowiac o lagach ja nie mam na mysli "teleprotow" przyklad bez lagow starczaja 2 kule z m16 z perkiem damage ja czasem musze poslac 2-3 serie zanim typ padnie 9naboi .. i na tym polega random coda4 wtedy jak masz dobry wynik prawdopodobnie wiekszosc ma lagi a jak sam masz lagi ktos ich nie ma...dlatego proponuje zaspamowac infinity niech robia online na klocka z wyborem servera a nie dolanczanie sie wiary z "psiej dupki" Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Sorry, ale zostanę przy swoim, też czasem laga się "czuje", ale nadal twierdzę, że ich zwykle nie mam. Może w deatchmatchu są częstsze niż w S&D bo często ktoś wychodzi, a ktoś inny dołącza w czasie gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi