Skocz do zawartości

Call of Duty 4

Featured Replies

Opublikowano

@Litwin PL

Myslalem ze latasz z M4?:P ja nadal nie mam koncepcji jak sie ustawic na perkach,

niestety mi cos nie idzie do tego jak daje tlumik to ta bron nadaje sie w szybkiej grze tylko prawie ze do zwarcia i bardzo bliskiej odleglosci oraz drastycznie spada skutecznosc przez tlumik, musze sie chyba nauczyc celowac w glowe nadal mam manie walenia w tulow:)

chyba przerzuce sie na MP4 i bede ja cwiczyl dzis moze znow sie spotkamy:)

pamietaj ze rozgrzewam sie kolo 10 meczy:)

btw

link z poprzedniego postu nie dziala, chetnie bym sie wciagnal do jakiegos teamu bo tryb mercenary juz zaczyna meczyc tam kazdy sobie gra...

• Odpowiedzi 751
  • Wyświetleń 174,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Owszem, 4 cały czas urywa jajca przy brodzie, taki zacny szpil z niej jest!

• SIema. Zapraszam wszystkich chętnych grających samotnie czy też w klanie, do zapisania się w VI Lidze CoD4 "Powrót". Regulamin, zapisy oraz wszelkie info dostępne pod linkiem: http:/

• Sorki, ale musiałem to wrzucić. Najlepszy montage jaki kiedykolwiek widziałem :o

Opublikowano

Moze zmontujemy jakis teamik z forum ?

Poprosimy na kolanach modow, zeby zrobili temacik dot. Cod'a :P

Opublikowano

Nie jestem może znanym user'em, ale pomysł jest co najmniej bardzo dobry i chętnie się dołacze.

Co prawda aż do wyjścia pacz'a nie mogłem grać i muszę się znowu wkręcić, ale ogólnie całkiem dobrze mi idzie :]

A tak btw - działają invite'y? Bo nie miałem okazji sprawdzić, a wcześniej tylko raz mi się udało do kogoś dołaczyć.

Opublikowano

dzialaja poprawnie:)

Maiden czemu pisze ze mam brak dostepu do tego dzialu?

jungi- z perkami jest roznie - zalezne od upodoban. Ja mam zawsze miny, zwiekszenie mocy broni i granacik posmiertny- praktycznie dla kazdej klasy. tlumik jest nieprzydatny juz lepiej montowac red dota na kazdej broni, i to tego zwyklego bez lupy. Z czsasem przy odrobinie wprawy ustrzelisz kazdego z kazdej odleglosci.

Co do broni to goraco polecam M16. Moze na poczatek jest z nim ciezko ale z czasem staje sie najlepszy na praktycznie kazdej mapie.

Edytowane przez Jakim

Opublikowano

Ja też bym się chętnie dołączył do teama,ostatnio jakies problemy z invite ja i moi kumple na cal4 ani razu sie polaczyc nie moglismy zawsze pisalo joined to unabled.Slyszalem ze patch wyszedl czy on cos poprawi bo podobniez niektorym daje a niektorym odbiera :whistling:

Opublikowano

"tlumik jest nieprzydatny juz lepiej montowac red dota na kazdej broni, i to tego zwyklego bez lupy" zalezy dla kogo :whistling:

ja preferuje m4,mp5,g36c,g3,m16,p90 nic innego perkow nie zdradzam ;p

aktualnie G36c + tłumik jeszcze wczoraj bylo to m4 + red dot

Edytowane przez OlooS

Opublikowano

Ja tam wolę szybko i precyzyjnie przeycelowac nie tracąc na zasięgu- tłumik chyba go obniża. A że mnie widza po serii? Szybko ulatniam się z miejsca z którego oddałem strzał. M4 i M16 y dotami to dla mnie podstawa.

Opublikowano

tlumik obniza rzucanie celownikiem i ja sie nie czaje tylko ide na calosc w koncu dzis z tlumikiem zdobylem 87/7 na ambushu w domination ...co do celowania celuje mi sie tak samo jak z red dot wystarczy szybka reka i sprawne oko :whistling:

Opublikowano

Tak na marginesie. Mam pytanie posiadam telewizor Samsung LE32R72B i mam podłączony do niego oczywiście ps3, używam kabla HDMI i mam pytanie czy jak zmienie na COMPONENT to czy odczuje różnice?

Przepraszam że tutaj , ale za h..... niemoge znaleźć tematu odpowiedniego.

Edytowane przez ramzes_1981

Opublikowano

Imo M16 nie potrzebuje Red Dota, bo ma chyba jeden z najlepszych standardowych celowników. Tak Samo G3

Opublikowano

@ramzes 1981

Nie sadze z tego co pamietam byly testy tych tv na hdtvpolska i zdecydowanie gra to lepiej po hdmi, ale generalnie te starsze lcdki graja lepiej po componencie...

@Litwin PL

Stealth assassin? gery ci sie nie pomylily?:whistling:

Ja widzialem twoje stealth assassin hehe kula w leb i do piachu, fajnie wyglada zolnierz w cichobiegach?:rolleyes:

Tlumik znacznie obniza zasieg i do tego skutecznosc broni M5 musze pakowac w delikwenta tyle bulletow ze masakra (ciagle nie moge sie przestawic na celowanie w czache), choc to tez zalezy czasem stane na chwile i wale z daleka jak ze snajpery ale to na prawde trzeba miec fuxa zeby w baniak trafic:)

co do perkow, kazdy gra po swojemu, ostatnio bawie sie minami, wlaczam dopalacz do dreptania i zdrowie (bo zdrowie to podstawa:))

m16 mnie wpienia swoja czkawka, ale skuteczny jest to prawda, paradoxalnie na razie najlepiej mi sie gra M5 zabojcza bron na krotkim dystansie,

z tego co widze z killcama czasem to ludziska lubia walic power na maxa w rpd albo m60e4 i nie podchodza, ale dla mnie to tacy kamperzy

pozdroofka

Opublikowano

Stealth Assasin bo ja cały czas biegam ale po cichaczu i zdradza mnie tylko broń:whistling: ja chce tłumik

Opublikowano

Jaki jest sens podawania lv skoro co chwilkę ulega zmianie? 2x12 lv ale pewnie wieczorem o 2-3 podskoczy. Jak już mówiłęm nie ma sensu się o to pytać. Wejdź do gry ze znajomymi i sam zobaczysz.

Opublikowano

Ja mam kolegow ale malo co w cala4 gra z 3.Jakim dopisz moje id Szakal777 a sobie popykamy

Edytowane przez Szakal v_1

Opublikowano

Jak chcecie z prosem pograć to zapraszam: dasio_PL :) Nie no żartowałem oczywiście, ostatnio idzie mi po prostu katastrofalnie, nie wiem czy to wina tych paskudnych lagów czy po prostu tak sobie tłumaczę swoją słabość :P Tak czy siak czekam na zaproszenia i chętnie z rodakami popykam bo rzadko mam okazję!

Edytowane przez da$io

Opublikowano

mam male pytanko - czy mozna jakims cudem przeniesc lvl i inne (pipi)y zdobyte przez danego usera na drugiego?

Opublikowano

możesz skopiować save gry na inny login i wtedy prawdopodobnie będziesz miał stan gry na każdym koncie jakie zrobisz.

Opublikowano
tlumik jest nieprzydatny juz lepiej montowac red dota na kazdej broni, i to tego zwyklego bez lupy. Z czsasem przy odrobinie wprawy ustrzelisz kazdego z kazdej odleglosci.

Oj jak czasami zapodam tłumik i perka na niewidzialnosc przez OAV przeciwnika to

ponabijam trochę punktów. A czasami dostaję w du.pę aż miło i przesiadam się na standardowe wyrzynanie :)

Ostatnio trochę coda zaniedbałem, nawet assassin leży nie skończony. W weekend i przyszłym tygodniu postaram się ponabijać trochę fragów, zwłaszcza że patch wyszedł (na razie tylko raz zagrałem na patchu i sie pozytywnie zaskoczyłem, już chciałem w przerwie na szukanie serwera herbatę zrobić a tu, hop i już w grze :P )

Opublikowano

Mam pytanie. Przed wydaniem patcha czytałem o tym, że najmniej problemów z grą on-line mają posiadacze wersji NTSC. Czy po wydaniu tego patcha jest jakaś znacząca różnica pomiędzy tymi wersjami? Czy dalej zależy to od "szczęścia"? :)

Opublikowano

fajnie, w końcu będzie można wyciszać wszystkich drących gęby pajaców :D

Opublikowano

Zauwazyl moze ktos ze po tym patchu cos sie spierd.....owszem szybko znajduje mecz jest ok.Ale czesto mi sie teraz zdaza ze strzelam w goscia a mu nic nie jest odwraca sie i posyla mnie do piachu JEDNYM strzalem zdaza sie to czesto wczesniej tego nie bylo nie az w takiej skali jak teraz jest to niesamowicie denerwujace moj pad najbardziej o tym wie.