Litwin81 1 155 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 http://www.ps3site.pl/call-of-duty-4-update/#more-7495 To może skopiemy panów z IW? Cytuj Odnośnik do komentarza
paulb 0 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Już jutro ! Ciekawe jaka cena ? PS3 DOWNLOADABLE CONTENT IS COMING! Great news Charlie Oscar Delta! The Call of Duty 4: Modern Warfare Variety Map Pack for PS3 will be available on the PlayStation Network on Thursday, April 24th for both North America and Europe! Additionally, there will be a PS3 Variety Map Pack Double XP Weekend Extravaganza! Enjoy Double XP all weekend for both continents from 12:01 AM GMT on Friday, April 25th to 11:59 PM PDT on Sunday, April 27th. We are also making Friday, April 25th a "Play with the Devs" day. The Infinity Ward team will be playing online on Friday, April 25th from 11AM to 2PM PDT and from 5 PM to 8 PM PDT. Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 284 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Już jutro ! Ciekawe jaka cena ? PS3 DOWNLOADABLE CONTENT IS COMING! Great news Charlie Oscar Delta! The Call of Duty 4: Modern Warfare Variety Map Pack for PS3 will be available on the PlayStation Network on Thursday, April 24th for both North America and Europe! Additionally, there will be a PS3 Variety Map Pack Double XP Weekend Extravaganza! Enjoy Double XP all weekend for both continents from 12:01 AM GMT on Friday, April 25th to 11:59 PM PDT on Sunday, April 27th. We are also making Friday, April 25th a "Play with the Devs" day. The Infinity Ward team will be playing online on Friday, April 25th from 11AM to 2PM PDT and from 5 PM to 8 PM PDT. Cena dla US to 9.99$. Znając realia czuje, że cena dla nas będzie minimum 25PLN - max 30PLN. "Najwięcej" zarabiamy więc "kara musi być" Wbrew średniemu kursowi 1$= 2.13PLN Cytuj Odnośnik do komentarza
alien666 1 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 (edytowane) jak mam konto PS na ameryke to nie bedzie problemow gdy sciagne paczke z europejskiego PSS? albo jak sciagne z konta euro i odpale paczke na koncie amerykanskim? Edytowane 23 Kwietnia 2008 przez alien666 Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 284 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 jak mam konto PS na ameryke to nie bedzie problemow gdy sciagne paczke z europejskiego PSS? albo jak sciagne z konta euro i odpale paczke na koncie amerykanskim? . Konto - kontem Najbardziej liczy się to jaką masz wersje CODa jeśli US to tylko zakup map z US PSStore, jeśli masz CODa EU to tylko z EU PSStore. Inaczej nie zatrybi Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Musze jakoś ogarnąc kupno map przez karta,bo przy rejestracji jej nie podałem,szkoda że nei am tych zdrapek o których kiedyś była mowa Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Kiedy maja wyjsc te mapki i za ile ?? aha mozecie w ciemno dodac mnie do listy osttanio czesto grywam w coda ( wrocilem po przerwie do niego) Cytuj Odnośnik do komentarza
GnOOsny 1 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Ma ktos juz moze nowe mapki ?? Prosze o relacje bo niestety ich nie zobacze az do 18tej, bo w pracy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza
Incognitos 2 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 (edytowane) Ma ktos juz moze nowe mapki ?? Prosze o relacje bo niestety ich nie zobacze az do 18tej, bo w pracy jestem No właśnie ja nie widzę żadnych map niestety.... Edit: http://www.ps3fanboy.com/2008/04/17/ps3-ca...olid-release-d/ News o mapach z którego wynika, że Europa dostanie Map Pack dopiero 1 maja... ja mam wersję US na szczęście. Edytowane 24 Kwietnia 2008 przez Incognitos Cytuj Odnośnik do komentarza
Michal_gti 0 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Ale walneli cene... 36zl :[ Cytuj Odnośnik do komentarza
madsteez 0 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 mam cod4 z USA, czy jesli sciagne mapy z polskego psstore to beda mi normalnie działały? Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Jesli chodzi o nowe mapy : fajne, calkiem calkiem , bradcast i creek naprawde enizle, duze otwarte plus zamkniete pmieszczenia... naprawde te dwie mapy sa niezle:) Cytuj Odnośnik do komentarza
OlooS 0 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 powiem tak mapy swietne zwlaszcza chinatown czy jakos tak poprostu przypominaja mi sie czasy cod 2 dokladnie wszystko to samo ze zmienionym stylem a tak pozatym to niezla kampa jest czasami zwlaszcza na creek i tym z komputerami Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomasson225 0 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 (edytowane) Na razie najlepsza mapa jak dla mnie to creek Pierwszy mecz, barret i 16 kill streak Skończyłem ze statami 17-0-1 Nie było mi dane jak na razie zagrać na tej mapie "treningowej" ale reszta też jest bardzo fajna. A tak wracając do poprzedniego tematu, to kiedy ten mecz PE vs. POL i na jakich zasadach? Pozdrawiam. P.S. Ja po prostu kocham zdejmować frajerów ze snajperki Edytowane 24 Kwietnia 2008 przez Tomasson225 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Szybkie info i pytanie Jest patch 1.3 do wersji US(bo taką posiadam,nie wiem czy ukazał się do PAL) czy ktoś wie co zmienia? Druga sprawa-czy te podwójne XP w ten weekend dotyczyć będzie wszystkich czy tylko tych którzy kupili nowe mapki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 (edytowane) E, no mam nadzieję, dla że wszystkich. A co do patcha to nigdzie żadnego infa o tym nie ma. Na PALowej wersji ów patch również dziś się pojawił. Tak swoją droga- wiadomo coś o tym czy mapki można dzielić na użytkowników? Edytowane 25 Kwietnia 2008 przez Jakim Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 284 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 E, no mam nadzieję, dla że wszystkich. A co do patcha to nigdzie żadnego infa o tym nie ma. Na PALowej wersji ów patch również dziś się pojawił. Tak swoją droga- wiadomo coś o tym czy mapki można dzielić na użytkowników? Z tego co wiem mapki można dzielić na użytkowników. Patch 1.38 (EU) wyszedł wczoraj dodaje playlisty gdzie pojawia się: TDM Variaty Mappack, Team Objective i hardcore team objective. Pewności nie mam ale 2 x XP jest właśnie chyba tylko na nowych mapach ale ręki uciąć sobie za to nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Jeśli można dzielić to chętnie sprawdzę szukam chętnego co ma wersję US do sprawdzenia dzielenia mapek Cytuj Odnośnik do komentarza
LukaszMPower 0 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Gre juz mam razem z nowymi mapkami tylko mnie boli ze waznych perkow i kolimatorow jeszcze nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
madsteez 0 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 powtarzam moje pytanie: mam wersje USA gry,czy jesli sciagne map packa z polskiegol ps store to nie bedzie zadnych problemow? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomasson225 0 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Jeżeli ściągniesz z polskiego PS Store to zostanie Ci tylko świadomość, że zmarnowałeś 36 złotych Niestety - jeżel gra z USA to i dodatki z USA Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 (pipi)a mac, wyszedl juz 3 path, a w rankingu i tak widac tylko friends'ow, co tylko sa online. :catfight: Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomasson225 0 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Narzekasz Ja raczej nie dodam bo mam już 50 znajomych (poje**** ten limit) Niech się wpisują Ci, którzy grają dzisiaj. Musimy jeszcze mapę wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Musze zadac to pytanie.. Jak jest z prestige mode?? mam 55 level i co dalej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomasson225 0 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 (edytowane) Nabijasz punkty do końca (patrz w barracks ile Ci brakuje) i i później w barracks klikasz opcję prestige mode, akceptujesz ze 3 razy (pytają po kilka razy czy na pewno - niczym Milionerzy ) i nabijasz wszytko od 0 Edytowane 27 Kwietnia 2008 przez Tomasson225 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi