Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Duty 4

Featured Replies

• Odpowiedzi 751
  • Wyświetleń 181,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Owszem, 4 cały czas urywa jajca przy brodzie, taki zacny szpil z niej jest!

• SIema. Zapraszam wszystkich chętnych grających samotnie czy też w klanie, do zapisania się w VI Lidze CoD4 "Powrót". Regulamin, zapisy oraz wszelkie info dostępne pod linkiem: http:/

• Sorki, ale musiałem to wrzucić. Najlepszy montage jaki kiedykolwiek widziałem :o

Opublikowano

Już jutro ! Ciekawe jaka cena ?

PS3 DOWNLOADABLE CONTENT IS COMING!

Great news Charlie Oscar Delta!

The Call of Duty 4: Modern Warfare Variety Map Pack for PS3 will be available on the PlayStation Network on Thursday, April 24th for both North America and Europe!

Additionally, there will be a PS3 Variety Map Pack Double XP Weekend Extravaganza! Enjoy Double XP all weekend for both continents from 12:01 AM GMT on Friday, April 25th to 11:59 PM PDT on Sunday, April 27th. We are also making Friday, April 25th a "Play with the Devs" day. The Infinity Ward team will be playing online on Friday, April 25th from 11AM to 2PM PDT and from 5 PM to 8 PM PDT.

Opublikowano
Już jutro ! Ciekawe jaka cena ?

PS3 DOWNLOADABLE CONTENT IS COMING!

Great news Charlie Oscar Delta!

The Call of Duty 4: Modern Warfare Variety Map Pack for PS3 will be available on the PlayStation Network on Thursday, April 24th for both North America and Europe!

Additionally, there will be a PS3 Variety Map Pack Double XP Weekend Extravaganza! Enjoy Double XP all weekend for both continents from 12:01 AM GMT on Friday, April 25th to 11:59 PM PDT on Sunday, April 27th. We are also making Friday, April 25th a "Play with the Devs" day. The Infinity Ward team will be playing online on Friday, April 25th from 11AM to 2PM PDT and from 5 PM to 8 PM PDT.

Cena dla US to 9.99$. Znając realia czuje, że cena dla nas będzie minimum 25PLN - max 30PLN. "Najwięcej" zarabiamy więc "kara musi być" :) Wbrew średniemu kursowi 1$= 2.13PLN

Opublikowano

jak mam konto PS na ameryke to nie bedzie problemow gdy sciagne paczke z europejskiego PSS?

albo jak sciagne z konta euro i odpale paczke na koncie amerykanskim?

Edytowane przez alien666

Opublikowano
jak mam konto PS na ameryke to nie bedzie problemow gdy sciagne paczke z europejskiego PSS?

albo jak sciagne z konta euro i odpale paczke na koncie amerykanskim?

.

Konto - kontem :) Najbardziej liczy się to jaką masz wersje CODa jeśli US to tylko zakup map z US PSStore, jeśli masz CODa EU to tylko z EU PSStore. Inaczej nie zatrybi

Opublikowano

Musze jakoś ogarnąc kupno map przez karta,bo przy rejestracji jej nie podałem,szkoda że nei am tych zdrapek o których kiedyś była mowa

Opublikowano

Kiedy maja wyjsc te mapki i za ile ?? aha mozecie w ciemno dodac mnie do listy osttanio czesto grywam w coda ( wrocilem po przerwie do niego)

Opublikowano

Ma ktos juz moze nowe mapki ?? Prosze o relacje bo niestety ich nie zobacze az do 18tej, bo w pracy jestem :/

Opublikowano
Ma ktos juz moze nowe mapki ?? Prosze o relacje bo niestety ich nie zobacze az do 18tej, bo w pracy jestem :/

No właśnie ja nie widzę żadnych map niestety....

Edit: http://www.ps3fanboy.com/2008/04/17/ps3-ca...olid-release-d/ News o mapach z którego wynika, że Europa dostanie Map Pack dopiero 1 maja... ja mam wersję US na szczęście.

Edytowane przez Incognitos

Opublikowano

mam cod4 z USA, czy jesli sciagne mapy z polskego psstore to beda mi normalnie działały?

Opublikowano

Jesli chodzi o nowe mapy : fajne, calkiem calkiem , bradcast i creek naprawde enizle, duze otwarte plus zamkniete pmieszczenia... naprawde te dwie mapy sa niezle:)

Opublikowano

powiem tak mapy swietne zwlaszcza chinatown czy jakos tak poprostu przypominaja mi sie czasy cod 2 dokladnie wszystko to samo ze zmienionym stylem a tak pozatym to niezla kampa jest czasami zwlaszcza na creek i tym z komputerami

Opublikowano

Na razie najlepsza mapa jak dla mnie to creek :) Pierwszy mecz, barret i 16 kill streak :D Skończyłem ze statami 17-0-1 :) Nie było mi dane jak na razie zagrać na tej mapie "treningowej" ale reszta też jest bardzo fajna. A tak wracając do poprzedniego tematu, to kiedy ten mecz PE vs. POL i na jakich zasadach? :) Pozdrawiam. P.S. Ja po prostu kocham zdejmować frajerów ze snajperki :P

Edytowane przez Tomasson225

Opublikowano

Szybkie info i pytanie :)

Jest patch 1.3 do wersji US(bo taką posiadam,nie wiem czy ukazał się do PAL) czy ktoś wie co zmienia?

Druga sprawa-czy te podwójne XP w ten weekend dotyczyć będzie wszystkich czy tylko tych którzy kupili nowe mapki?

Opublikowano

E, no mam nadzieję, dla że wszystkich. A co do patcha to nigdzie żadnego infa o tym nie ma. Na PALowej wersji ów patch również dziś się pojawił.

Tak swoją droga- wiadomo coś o tym czy mapki można dzielić na użytkowników?

Edytowane przez Jakim

Opublikowano
E, no mam nadzieję, dla że wszystkich. A co do patcha to nigdzie żadnego infa o tym nie ma. Na PALowej wersji ów patch również dziś się pojawił.

Tak swoją droga- wiadomo coś o tym czy mapki można dzielić na użytkowników?

Z tego co wiem mapki można dzielić na użytkowników. Patch 1.38 (EU) wyszedł wczoraj dodaje playlisty gdzie pojawia się: TDM Variaty Mappack, Team Objective i hardcore team objective. Pewności nie mam ale 2 x XP jest właśnie chyba tylko na nowych mapach ale ręki uciąć sobie za to nie dam :)

Opublikowano

Jeśli można dzielić to chętnie sprawdzę :) szukam chętnego co ma wersję US do sprawdzenia dzielenia mapek :)

Opublikowano

powtarzam moje pytanie:

mam wersje USA gry,czy jesli sciagne map packa z polskiegol ps store to nie bedzie zadnych problemow?

Opublikowano

Jeżeli ściągniesz z polskiego PS Store to zostanie Ci tylko świadomość, że zmarnowałeś 36 złotych :) Niestety - jeżel gra z USA to i dodatki z USA ;) Pozdrawiam.

Opublikowano

(pipi)a mac, wyszedl juz 3 path, a w rankingu i tak widac tylko friends'ow, co tylko sa online. :catfight:

Opublikowano

Narzekasz :P Ja raczej nie dodam bo mam już 50 znajomych (poje**** ten limit) :) Niech się wpisują Ci, którzy grają dzisiaj. Musimy jeszcze mapę wybrać :P

Opublikowano

Musze zadac to pytanie.. Jak jest z prestige mode?? mam 55 level i co dalej ??

Opublikowano

Nabijasz punkty do końca (patrz w barracks ile Ci brakuje) i i później w barracks klikasz opcję prestige mode, akceptujesz ze 3 razy (pytają po kilka razy czy na pewno - niczym Milionerzy :D) i nabijasz wszytko od 0 ;)

Edytowane przez Tomasson225