Opublikowano 5 grudnia 201014 l Siema, szukam pozycji do przechodzenia w cooperative, bez roznicy czy retail, czy psn. Najlepiej byloby, gdybyscie podali po kilka na prawde swietnych tytulow zarowno psn jak i retail.
Opublikowano 5 grudnia 201014 l To ja podam z PSN. Lara, DeathSpank 1,2, Dead Nation, Trine, Shank. Edytowane 5 grudnia 201014 l przez sprite
Opublikowano 5 grudnia 201014 l Możecie mi polecić jakiegoś Singstara ? Najlepiej z przebojami także trochę starszymi i zagranicznymi. Mikrofon trzeba pewnie osobno dokupić ?
Opublikowano 5 grudnia 201014 l Ok, chcę kupić jakiegoś rpga na ps3 Waham się między FF13, resonance of fate i demon souls chociaz nie ukrywam, ze jetsem otwarty na wszelkie propozycje. Grałem kiedyś w last remnant i podobał mi się dość mocno. Bardzo proszę o radę
Opublikowano 6 grudnia 201014 l Możecie mi polecić jakiegoś Singstara ? Najlepiej z przebojami także trochę starszymi i zagranicznymi. Mikrofon trzeba pewnie osobno dokupić ? najlepiej kupić jak najtańszego żeby odłożyć kasę na pobranie najlepszych kawałków z singstore, bo najczęściej z tych 30 na płycie 5 jest bdb, 10 do zaśpiewania a 15 do wyrzucenia. Mikrofony są też w zestawach, te z PS2 przewodowe też działają i są o wiele tańsze.Jeśli masz wybierać to chyba vol 1 i vol 2 najlepsze, najlepiej obadaj listy piosenek Edytowane 6 grudnia 201014 l przez łom
Opublikowano 6 grudnia 201014 l Jakie gry na PS3 można przechodzić w kilka osób przez internet?? Little Big Planet
Opublikowano 7 grudnia 201014 l Poczekaj sobie na Michael Jackson: the Experience. Gra będzie korzystała z kamerki PS Eye oraz z PS Move a wyjdzie jakoś w marcu. Obecnie nie wiem czy jakieś gry taneczne z matą w ogóle są.
Opublikowano 7 grudnia 201014 l Przecież można jej kupić PS Move + Sports Champions, to zestaw fajnych gier sportowych, takich jak łucznictwo czy ping-pong. Na pewno się jej spodoba.
Opublikowano 8 grudnia 201014 l Za miecha kupie PS3 i jaką gre polecacie na początek( tak z multi). Gra żeby tak do 100zł(lubie RPG strzelanki no i ostatecznie wyścigi)
Opublikowano 8 grudnia 201014 l Za miecha kupie PS3 i jaką gre polecacie na początek( tak z multi). Gra żeby tak do 100zł(lubie RPG strzelanki no i ostatecznie wyścigi) Uncharted 2 ofc
Opublikowano 8 grudnia 201014 l Jak dopiero kupujesz PS3 to wystarczy Ci pierwsze Uncharted. Z wyścigów polecam Motorstorm: Pacific Rift lub NFS: Shift, lub najnowszy Hot Pursuit. Do wyboru masz teraz masę gier.
Opublikowano 8 grudnia 201014 l Tak, Uncharted 2. Po co zaczynać od jedynki, skoro dwójka jest w każdym aspekcie lepsza? Wiele i tak się nie straci, bo nawiązania są drobne. Jedynkę można sobie później ograć.
Opublikowano 9 grudnia 201014 l Yo, pod choinkę : infamous czy assassins creed 2 ? (grafika, długość gry, radość z gry itp ) pomożecie?
Opublikowano 9 grudnia 201014 l Assasin 2. NO chyba że lubisz klimaty komiksowe to wtedy if, ale on starczy na zdecydowanie krócej.
Opublikowano 9 grudnia 201014 l Zdecydowanie Infamous - gra jest dluga, spokojnie mozna ja przejsc ze dwa razy, wbijanie platynki to sama przyjemnosc, a na dodatek gra jest duzo tansza od Assassins Creed 2.
Opublikowano 9 grudnia 201014 l Ja również wziąłbym Infamous, grę spokojnie można zaliczyć dwa razy, za każdym razem inną postacią (dobry/zły). AC2 też jest świetny, ale to gra na jeden dobry raz.
Opublikowano 9 grudnia 201014 l Obie te gry odpalilem na 10 min, obie nie przypadly mi do gustu. Assassins'a moze jeszcze kiedys odpale, bo jedynka bardzo mi sie podobala( klimat jerozolimy masakruje)
Opublikowano 9 grudnia 201014 l RDR czy Epizody IV? Grałem godzine w RDR'a = bez fascynajcji ,a IV przeszedłem 3 razy = to samo ,ale przyda mi sie cos co bd przechodził długo , delektował sie moze nie tyle co historia a samym gameplay'em.
Opublikowano 9 grudnia 201014 l RDR jest dłuższy niż oba dodatki razem wzięte. Gameplay też jest lepszy.