Opublikowano 9 grudnia 201212 l Jest Lord of the Rings Conquest, możesz sprawdzić sobie demo, bo jest na PSS. Kiedyś chwilę grałem, takie średniawe w sumie, ale za jakąś małą kasę można pograć No i rzecz jasna, świeży Władca Pierścieni w klimatach LEGO, ale o tym pewnie wiesz.
Opublikowano 10 grudnia 201212 l LOTR Conquest jest mocno średni, nie polecam. Główna jego wada to to, że nie gramy cały czas głównymi bohaterami znanymi z trylogii, tylko jakimiś szeregowymi żołnierzykami.
Opublikowano 16 grudnia 201212 l wypalam się panowie i to przed świętami z taką ilością wolnego czasu ;(... multi mnie już nudzi, a B:AC mi nie podchodzi... potrzebuję czegoś z dobrą fabułą okraszone także dobrym gameplayem, niekoniecznie nowego, lubię praktycznie każdy typ gry. proszę o POMOC jbc to w gamecardzie macie tytuły w jakie grałem
Opublikowano 16 grudnia 201212 l Polecam Black Ops 2. Świetna grafika, nietuzinkowa fabuła, fajny gameplay z dużą ilością nowości. Warto, bo FPSy dzisiaj to rodzynki.
Opublikowano 16 grudnia 201212 l XCOM? Dishonored? Max Payne 3? Mam XCOM i Max Payne 3. Maksiu to takie strzelanie na pałę od cutscenki do cutscenki. XCom to dobra strategia turowa, można 20-30h pograć.
Opublikowano 16 grudnia 201212 l wypalam się panowie i to przed świętami z taką ilością wolnego czasu ;(... multi mnie już nudzi, a B:AC mi nie podchodzi... potrzebuję czegoś z dobrą fabułą okraszone także dobrym gameplayem, niekoniecznie nowego, lubię praktycznie każdy typ gry. proszę o POMOC jbc to w gamecardzie macie tytuły w jakie grałem Pier,dol konsole i ściągnij z GOGa Treasure Adventure Game, czyli najlepszą grę 2011 roku. http://www.gog.com/gamecard/treasure_adventure_game
Opublikowano 19 grudnia 201212 l Panowie potrzebuje opinii czy warto zagrać w te giery: -syndicate -spec ops -amazing spideman -singularity -metro -binary domain -fear 2,3 -red faction armageddon -vanquish która warto obadać, które olać? maja w sobie cos ciekawego?
Opublikowano 19 grudnia 201212 l singularity to świetny i niedoceniony fps, grając można mieć skojarzenia trochę z bioshockiem. fear 2 i 3 również poleciłbym. solidne fps'y. pierwszą część imo omijaj z daleka.
Opublikowano 19 grudnia 201212 l Panowie potrzebuje opinii czy warto zagrać w te giery: -syndicate -spec ops -amazing spideman -singularity -metro -binary domain -fear 2,3 -red faction armageddon -vanquish która warto obadać, które olać? maja w sobie cos ciekawego? imo najlepszy jest z tego syndicate i vanquish. ogólnie same mocne tytuły i rożne style gry. Każda warta przynajmniej sprawdzenia. Spider może być tu czarnym koniem - grałem kiedyś w spidermana na PS3 i była to jedna z lepszych gier w kategorii super średniej
Opublikowano 19 grudnia 201212 l Spec ops ma najlepszy scenariusz ze wszystkich modern shooterów ostatnich lat i jeden z najlepszych w ogólności. Na minus to to, że ta gra to taki "jednorazowy strzał", przejdziesz raz i później na sprzedaż, ale fabularnie miażdży wszystkie te gówniane cody, batlefildy, mohy, cały ten niegrywalny crap. W ramach zachęty obejrzyj sobie: http://www.youtube.com/watch?v=kjaBsuXWJJ8 W Vanquishu mi najbardziej spodobało się tempo rozgrywki, nie ma ślamazarnego ostrzeliwania się zza winkla tylko stuprocentowa nacisk na akcję, czysty fun. Bardzo dobra gierka. W Binary Domain nie grałem, ale w internecie piszą, że to jedna z bardziej niedocenionych gra ostatniego roku, więc pewnie warto sprawdzić. Red Faction nie polecam, słabe pod każdym względem. Edytowane 20 grudnia 201212 l przez noxious33
Opublikowano 21 grudnia 201212 l Panowie potrzebuje opinii czy warto zagrać w te giery: -syndicate -spec ops -amazing spideman -singularity -metro -binary domain -fear 2,3 -red faction armageddon -vanquish która warto obadać, które olać? maja w sobie cos ciekawego? Ja ze swojej strony na pewno polecilbym Fear jesli liczy sie dla ciebie singiel, bo multi to raczej nie bardzo.
Opublikowano 21 grudnia 201212 l Panowie potrzebuje opinii czy warto zagrać w te giery: -syndicate -spec ops -amazing spideman -singularity -metro -binary domain -fear 2,3 -red faction armageddon -vanquish która warto obadać, które olać? maja w sobie cos ciekawego? Binary Domain zdecydowanie jeżeli mówimy o single. GRałem z tych gier w Binary Domain, Syndicate, metro, vanquish i spec ops. Syndicate nie przeszedłem chociaż krótka to mnie znudziła i dvd opchnąłem. Metro fajne dla tego co czytał ksiązkę. Spec Ops to genialna fabuła ale kijowy gameplay. Vanquish skonczyłem ale w bólach bo w pewnym momencie nudno się robi. Wszystkie te gry to jednostrzałowcy ale Binary to najsmakowitszy kąsek Zakupiłem za 69 zł przeszedłem i nie żałuje. Fabuła dosyć ciekawa a walki dosyć fajnie rozwiązane.
Opublikowano 22 grudnia 201212 l vanquish - super szybka mega widowiskowa akcja (skilowa z ultra wygodym sterowaniem) z maxpaynowymi patentami przywodząca na myśl zoe i omega boost, japońska szkoła w najlepszym wydaniu - geniusz Edytowane 22 grudnia 201212 l przez Kazub
Opublikowano 22 grudnia 201212 l Spec Ops: The Line oraz Binary Domain gorąco polecam! Świetne i niedocenione gry
Opublikowano 1 stycznia 201312 l dobra jedziemy teraz moja kolej: -Mianowicie ktory PES 2013, 2012 czy 2011? zaniedbalem sie ostatnio i nie wiem ktora z tych czesci najlepsza? czy warto przeplacac i kupowac najnowsza badz kupic starsze wydanie troche taniej? Zaznaczam interesuje mnie PES wiec nie piszcie mi ze Fifa to i Fifa tamto:-) Zaleglosci: -Ded Island -Resistance 3 -Black Ops1 i 2 -Slepping Dogs -Asura's Wrath -Ninja Gaiden 3 -Hitman: Absolution -inFamous 2 -Enslaved -Dead Rising 2 i to by bylo na tyle:)
Opublikowano 1 stycznia 201312 l PES 13 jest najlepsza. Dalej gorsza od FIFY 13,ale zdecydowanie lepsza od 11 i 12(swoje opinię wyrażam po zagraniu dema,dem)
Opublikowano 1 stycznia 201312 l PES 13 jest najlepsza. Dalej gorsza od FIFY 13,ale zdecydowanie lepsza od 11 i 12(swoje opinię wyrażam po zagraniu dema,dem) Potwierdzam. Choc FIFA jest znacznie lepsza imo, to jednak zawsze gram w dema PES-a i najnowsza wersja jest zdecydowanie najlepsza. Konami zrobilo spory krok do przodu i na pewno wybralbym PES 13, a nie starszy.
Opublikowano 1 stycznia 201312 l PES 13 jest najlepsza. Dalej gorsza od FIFY 13,ale zdecydowanie lepsza od 11 i 12(swoje opinię wyrażam po zagraniu dema,dem) Potwierdzam. Choc FIFA jest znacznie lepsza imo, to jednak zawsze gram w dema PES-a i najnowsza wersja jest zdecydowanie najlepsza. Konami zrobilo spory krok do przodu i na pewno wybralbym PES 13, a nie starszy. a ja bym chcial, zeby PES znow byl lepszy od Fify bo jak dla mnie obie gry ostatnio zahamowaly rozwoj. Co roku tez to sobie obiecuje. I choc faktycznie PES zrobil krok do przodu to Fifa jest ciagle krok przed nim. Ale jezeli kupic PESa to na pewno 13 najlepsza
Opublikowano 5 stycznia 201312 l Skyrim. Swoją drogą, niedługo będę puszczał go dalej, ale na Xboxie.