Skocz do zawartości

Marzenia :P

Featured Replies

Opublikowano

Albo chociaż port któregoś z tych Suikodenów...

Ja wciąż marzę o trzecim Golden Sunie. Dwa najlepsze erpegi na kieszonsolki muszą w końcu doczekać się kontynuacji, no! Niby ktoś z Camelota w wywiadzie parę miesięcy temu coś tam napomknął że może wydadzą, ale to nie jest ich priorytet i raczej nie zanosi się że się doczekam :(

• Odpowiedzi 42
  • Wyświetleń 14,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Edytowane przez coopa

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Final Fantasy od V do IX (szczegulnie 6,7,9) Chrono Cross, Persona 1-3, seria Jump w europie/ameryce!!! Mega-lo-Mania, StarCraft, Conker bad fur day... i wiele wiele innych

Opublikowano

ja bym chciał God of War 2 albo DMC 3... Marzenie :)

Opublikowano

Po co takie gry na ds-a jak są na ps2? I to raczej by na psp wyszły a nie na ds-a.

Opublikowano

Jakbym miał DS-a to chciałbym na nim pograć w HoMM 3, sprzętowo całkiem możliwe.

Opublikowano

Edytowane przez coopa

Opublikowano

Dzisiaj przyśniło mi sie, że widziałem w sklepie Gearsy na DS'a <nerd> Nie wiem czy to oznacza jakieś skryte marzenie, ale na wszelki wypadek piszę :f

Opublikowano
Jakbym miał DS-a to chciałbym na nim pograć w HoMM 3, sprzętowo całkiem możliwe.
Jeszcze dwie godziny temu chciałem to samo napisać. Oglądałem filmik z HoMM2 pod Dosbox na PSP i wyglądało super, ale niestety chrupało. HoMM1 i 2 zostały wydane na GB i GBC, więc powstanie tego tytułu na któregoś handhelda wcale nie jest niczym niemożliwym. A przenośny HoMM3 to by było coś.
Opublikowano

Powiem że chciałbym jakiś port NORMALNEGO rts'a z PC, żadne udziwnienia (Populous !, Age Of Empires !!) tylko CZYSTY port, lol jedyne co widziałem jako port to najwyżej pierwszy Front Mission (chociaż to raczej taktyczny Jrpg).

Opublikowano

Nie da się zrobić czystego portu z peceta na kieszonkę. Nawet, gdyby DS obsługiwał taką rozdzielczość, to i tak byłoby to cholernie niewygodne na takim ekranie.

Opublikowano
Nie da się zrobić czystego portu z peceta na kieszonkę. Nawet, gdyby DS obsługiwał taką rozdzielczość, to i tak byłoby to cholernie niewygodne na takim ekranie.

Ale temat nazywa się "marzenia" :P.

Tak poza tym, nie miałem na myśli aż TAK czystego portu :P, po prostu najprawdziwszy port, bez udziwnień gdzie w praktyce otrzymujemy zupełnie inną grę.

Opublikowano

Myślę wręcz przeciwnie, sterowanie byłoby wygodne :).

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

ICO - myslę, że można by uproszczoną wersje wpakować, na silniku gier lego czy coś. puzzle i sterowanie, imo dałoby rade na nds'ie.

I chciałbym Heroes of might and magic :) w formie homebrewa nawet.

Edytowane przez Pikol

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

chcialbym... zeby wrescie ktos wydal najlepszego imo platformera na przyjaciolke - Superfroga : ) ale predzej na jakims lajwie czy psn sie pojawi niz na DeeSie...

a i w panzer dragoon by sie fajnie rysikiem lockowalo na przeciwnikach, a moze i REZ hm...

Edytowane przez pierdzacyciufciami

Opublikowano

port Soul Blade(Edge) lub czegoś w tym stylu :) dobra stara bijatyka w 3d

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

FF6 popieram w 100%, oprócz tego multum wyścigów kartów wzorowanych na popularnych seriach gier, np. horrorach. Już to widzę oczami wyobraźni, Resident Evil Racer na ośmiu graczy, cudo! Na ostatniej prostej Nemesis wyprzedza Weskera i jedzie łeb w łeb z Jill! Nagle parę centymetrów przed końcem, jako pierwszy na metę wpada Carlos Oliviera!