Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Midnight Club Los Angeles

Featured Replies

Opublikowano

jak pamietam MC2 (lub 3 niepamietam) to freeroam tam sie sprawdzal dobrze, bo chyba co jakis czas byl czek do przejechania ktory pokazywal drogie do mety. Oby jakies dobre wyscigi ze SPLITEM !!!!!!!! sie pojawily na 360

• Odpowiedzi 283
  • Wyświetleń 32,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

3-ojka miala splita, to tutaj raczej go nie wyrzuca ;)

Opublikowano

Tylko wiesz ,jakby nie bylo to nowego Burnouta ciezko juz nazwac Burnoutem, poza rozpierducha. W MC ,az takich zmian nie zapowiadaja.

Opublikowano
@Psyko

Agreed.

Arcade + otwarte miasto to pomyłka. W MC3 miasto było tak małe, że właściwie się nie odczuwało free-roamingu. Po prostu łapało się kolejne evenvty, nie trzeba było jechać przez całe miasto jak w Burnoucie :/

@Colin84

TDU IMO zabijał klimatem przez parę godzin, później te widoczki mi się znudziły.

Całkiem dobry free-roaming był w NFSU2. Coś na kształt tego, jeśli producenci chcą koniecznie wepchnąć FR

Opublikowano

Oni go nie wpychaja ,on tu byl, zrozumcie to. A to ze komus zle sie kojazy FR przez Burnouta czy cos innego to jego sprawa.

Opublikowano

Po prostu coś pięknego. Troszkę dziwna praca kamery, tej z tyłu, ale to pewnie jak w każdej grze kwestia przyzwyczajenia. Szkoda że nie było widać co się dzieje z ludźmi kiedy się ich potrąci. Ogólnie filmik jeszcze bardziej mnie utwierdził w tym ze must have jak nic. Byle do pre-ordera.

Opublikowano

Lepszy MC:LA niż NfS:U. Zawsze ciągnęło mnie do dziecka Rockstar niż do masówek EA.

Pre ordera może nie będzie, ale jest na liście zakupów.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba po raz pierwszy w wyscigowkach bedzie kustomizacja wnetrz, co ogromnie cieszy przy zastosowaniu widoku ze srodka ;]

Opublikowano

niewiem czemu ale nie podobaja mi sie te modele aut tzn ich wykonanie wygladaja tak sztucznie jakby byly z plastiku

Opublikowano

Wiesz, to nie GT. W NfS też samochody wyglądały plastikowo, a ludzie w to grali. Mnie osobiście (pipi)ie tuning wizualny. Nie każdy się tym podnieca.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na oficjalnej stronie pojawił się całkiem fajny update. Lista fur powiększyła się głównie o muscle car'y :>

Opublikowano

Naprawdę warto czekać na tą ścigałkę, bo szykuję się tona dobrego kodu. Na moje czekamy na najlepszego racer'a tego roku...

Opublikowano

Free-roaming niczym w "TD:U"? W to mi graj! Takich gier trzeba! Widok z kabiny + duża przestrzeń do jeżdżenia sprawia masę radochy...

Opublikowano

Ciekawe jak wyjdzie im widok z kabiny na chopperach. To mnie nieco intryguje.

Opublikowano

Cholernie dobre pytanie ciekawe czy jadąc bedzie mozna sie rozgladac po kabinie i np. jak w TDU otwierac okna itp...

Opublikowano
Cholernie dobre pytanie ciekawe czy jadąc bedzie mozna sie rozgladac po kabinie i np. jak w TDU otwierac okna itp...

na chopperach raczej nie porozgladasz sie po kabinie ;]

Opublikowano

Okien tez nie pootwierasz ,ale wiadomo o co chodzi xD

Opublikowano
Free-roaming niczym w "TD:U"? W to mi graj! Takich gier trzeba! Widok z kabiny + duża przestrzeń do jeżdżenia sprawia masę radochy...

tylko dlaczego wygląda gorzej od TD:U?

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

d8e5fb7ae0fb82c9.jpg

3d457aacd26e1ab2.jpg

Swoja droga, model jazdy jest calkiem fajny, bo inny niz w reszcie gier - tutaj przechylajac analog na maksa w ktoryms kierunku juz wchodzisz w poslizg. Trzeba operowac delikatnie.

Opublikowano

Wpadasz w poślizg i co? Arcadowo sobie w nim lecisz mając wszystko w rurze wydechowej czy jednak trzeba się postarać żeby drifcik wyszedł?