Opublikowano 15 marca 200817 l MGS4 Soul Calibur 4 Tekken 6 Final Fantasy Versus XIII i Final Fantasy XIII Gran Turismo 5 Killzone 2 Resident Evil 5 Mirror's Edge God Of War 3 Brother in Arms: Hell's Highway
Opublikowano 16 maja 200816 l Metal Gear Solid 4 God of War 3 Killzone 2 Resistance 2 Little Big Planet The Getaway 3 Gran Turismo 5 Motorstorm 2 Tekken 6 Mafia 2 Just Cause 2 Battlefield Bad Company Mercenaries 2 Brothers in Arms: Hell's Highway Far Cry 2 Star Wars: The Force Unleashed This is Vegas Prototype Mirror's Edge Dragon Ball Z: Burst Limit Wiadomo że wszystkich nie da się mieć, ale z tych będę wybierał
Opublikowano 16 maja 200816 l La Noire,Mafia 2,8Days,Killzone 2,Star Wars Force Unleashed,God of War 3
Opublikowano 16 maja 200816 l jak większość MGS4 :serduszka: {jeszcze miesiąc ^_^} ; SH: homecoming {kiepsko imho, się zapowiada, ale jednak ciekawi mnie } ; PoP {ale dlaczego użyli cell-shading? ;f } ; Resident Evil V ; GoW III ii wiele innych
Opublikowano 16 maja 200816 l MGS 4, Resident Evil 5, 8 Days, Final Fantasy XIII i Versus XIII, Dead Space, SW: The Force Unleashed, LittleBigPlanet, Fallout 3 na razie chyba tyle
Opublikowano 17 października 200816 l - Heavy Rain - DMC5 - NGS2 - GoW III - Bayonetta - RE5 Sorki za wygrzebanie starego tematu.
Opublikowano 17 października 200816 l - kolejna część Twisted Metal - Gran Turismo 5 - Resident Evil 5 - Driver "5" - Killzone 2
Opublikowano 17 października 200816 l To ja skupie sie tylko na exclusivach gdyz od mojego ostatniego wpisu niektore gry juz nimi nie sa za to pojawili sie inne killery na horyzoncie: Heavy Rain Jak and Daxter Lost Frontier WarDevil Resistance 2 Killzone 2 Valkyria Chronicles White Knight Story YAKUZA 3 (najbardziej oczekiwany tytul przezemnie wogole!!) A z gier multikonsolowych to na: Tomb Raider Underworld Prince of persia..next gen:) Resident Evil 5 The Last Remnant
Opublikowano 19 października 200816 l czekam na wszystkie dobre exclisivy >_> tj. killzone 2 , GoW3, J&Daxter, Yakuza3, heavy rain....
Opublikowano 19 października 200816 l Październik 2008 -Bioshock -Dead Space -Far Cry 2 -Siren: The Blood Curse (na Blu-Ray) -Fallout3
Opublikowano 19 października 200816 l Październik: Dead Space, Fallout3, Far Cry2. Ogólnie: Resident evil 5, Heavy Rain, Gran Turismo 5, White Knight Story, Killzone2... Edytowane 19 października 200816 l przez Wiolku
Opublikowano 19 października 200816 l Do końca tego roku - LBP - SOCOM - MS: PR - R2 :] Edytowane 19 października 200816 l przez YETI
Opublikowano 19 października 200816 l na 100% LBP i R2 ,mam jeszcze kasę na jedną grę i tu się waham,Fallout3 był pewniakiem ale opinie o tym,że jest to Oblivion w s-f mnie przestraszyły
Opublikowano 19 października 200816 l Bioshock (za tydzien) Resi2 Motorstorm 2 LBP i pewnie cos jeszcze dojdzie
Opublikowano 19 października 200816 l na 100% LBP i R2 ,mam jeszcze kasę na jedną grę i tu się waham,Fallout3 był pewniakiem ale opinie o tym,że jest to Oblivion w s-f mnie przestraszyły O F3 nic się nie bój ! 2 moich kumpli gra już w niego na ixie i nie jest to Obivion w s&f, podobno jest duuużo lepszy. Zresztą już Ci mówiłem Dla mnie najbliższe zakupy to: F3 (już zamowiony wer.pl) Dead Space (też zamowiony pl; bo brakuje mi takich klimatów) LBP (bez 2 zdań ) MS2 (bo uwielbiam tą gre; brak konkurencji) w dalszej kolejności: R2, FC2, Bioshock, Valkyria Chronicles (kolejność przypadkowa) 2009: KZ2 (bo to będzie godny następca coda) Heavy Rain (bo zanosi się na dorosłą wciągającą pozycję) i reszta, czyli : RE5, Alien Colonial Marines, kolejny FF i takie tam Edytowane 19 października 200816 l przez Łebi
Opublikowano 19 października 200816 l Pazdziernik: Dead Space, LBP Listopad: Mirror's Edge, R2 Grudzień: PoP, Fallout 3, Bioshock i cos jeszcze xP
Opublikowano 19 października 200816 l Mirror Edge, Prince of Persia, Fajnale Trzynastki, Killzone 2 i Naruto: Ninja Storm ;P
Opublikowano 19 października 200816 l Jedyna gra, która skłoni mnie do kupna PS3 to kolejny tytuł od Team Ico... Mam nadzieje, że do tej pory SonyKonsola zdąży zaliczyć kilka obniżek 8)
Opublikowano 21 października 200816 l Starcraft 2 Rome 2 Total War Aliens vs Predator 3 Red Orchestra 2 Heavy Rain God of War 3 Football/Fifa Manager Kotor 3 Alan Wake Jedi Academy 2 Symulator samolotu Gt 5 Boks z wykorzystaniej pslota(czyli biore w lapy dwa takie "yoje" i boksuje ale wii) Diablo 3 Warcraft 4 Imperium Galactica 3 Homeworld 3 Fallout 3 Wszystkie Kojimy Resident Evile 1/2/3 - "zremasterowane" - wole klimaty 1 i 2 niz 4 No i do konca zycia mam spokoj z grami:D
Opublikowano 21 października 200816 l W najbliższym czasie przede wszystkim MotorStorm: PR Potem reszta nadchodzących hitów jak LPB, HR, KZ2 itd... W odległej przyszłości głównie Gran Turismo 5 Poza tym czekam ciagle na jakieś info na temat kontynuacji SSX
Opublikowano 21 października 200816 l Assassin 2 Uncharted 2 Nowy Prince of Persia NFS Undercrover Gta Vice City 2 (?) Infamous No i najgorsze że trzeba sobie poczekać xP
Opublikowano 22 października 200816 l OO na Assasina 2 to i ja czekam, w jedynce widać było potencjał