Opublikowano 31 października 200816 l imo greg nas zaskoczy i zyebie sprawe i znow bedzie gnebic cuddy. ale motyw byl troche nieprzewidywalny nowy sezon moze nie jest taki dobry jak koncowka 4, ale i tak kazdy odcinek daje rade.
Opublikowano 1 listopada 200816 l "Joy" był niesamowity. Ostatnio w Polityce był artykuł pt. "Doktor filozofii", wysławiający oczywiście postać Housa, którego autor zarzucał jednak scenarzystom zamykanie Grega w więzieniu płycizny i banałów scenariusza. Fakt że od czasu końcówki 4 sezonu postać doktora popadła w stagnacje ale szósty epek pokazał że nie tylko tytułowa postać, ale i cały serial ewoluuje. Reżyseria mnie powaliła - uwielbiam taką smakowitą zabawę ujęciami, która zresztą odzwierciedlała poniekąd przypadek medyczny z tego tygodnia. Również scenariusz i jego zakończenie dały Housowi pole do popisu a i przedstawił go w nowym świetle. Najlepszy serial ever.
Opublikowano 27 listopada 200816 l niom, wlasnie obejrzalem, swietny ;] "niestety zostawilem rentgen w drugich spodniach" xD
Opublikowano 27 listopada 200816 l Choć momentami przewidywalny ( widać, że po zastrzyku Hałs się śpieszy i modli, by "wielki i silny facet" wytrzymał jak najdłużej zanim straci przytomność, wiadomo też było, ze odda broń po rentgenie ) to jednak miła odmiana od łażenia tam i z powrotem po szpitalu i takich tam. -*dryń dryń* - Miejsce zbrodni.
Opublikowano 29 listopada 200816 l ktos wie co to za kawalek leci na poczatku 9 ep'a? Edit: a dobra, znalazlem , japie.rdole, miszcz
Opublikowano 29 listopada 200816 l Spozniłem sie A odcinek niezły. Niby smutny, bo prawie 13stka padła, ale usmiechałem się jak tylko Hause sie odzywał. - Dr Cody? - Albo jej nie ma, albo jest pod biurkiem. Tak czy inaczej, daj jej troche czasu . XD
Opublikowano 29 listopada 200816 l Mimo większej ilości akcji względem Housizmu epek bardzo dobry. Jedyne co mnie drażni to fakt że grupa Hatak przestała najwyraźniej robić suby, które były o niebo lepsze od tych do ostatnich trzech epów.
Opublikowano 4 grudnia 200816 l Niesamowity jest dla mnie fakt, że w dobie Prison Breaków i innych kretyńskich programach pokroju "... z gwiazdami", jakie przeważają teraz w telewizji, taki niezwykle inteligentny serial, jak House mocno utrzymuje swoją pozycję już 5 sezon. Chwała za to.
Opublikowano 4 grudnia 200816 l kogo? ;] na serio, Gekon, masz niesamowity talent do przekrecania imion i nazwisk, a biorąc pod uwage, ze Cody w angielskim to męskie imie, wychodzi smiesznie ;]
Opublikowano 11 grudnia 200816 l Świetny ep11. Mniej skupiania sie na pacjentce, więcej wydarzeń jej niedotyczących. "- Gdybym szukał prezentów, naśladowałbym ciebie. Tak mi przykro, że pani umiera, pani Kretynko. Oczywiście, że pójdę z panią do łóżka." No kur'wa xd Zawsze się człowiek uśmieje.
Opublikowano 11 grudnia 200816 l No, masakryczne. Te powstrzymywanie się, starania, nawet fartuch przywdział, przywitał się, piękne slogany sadził, a na końcu subtelny uśmiech "chyba nic z tego nie wyjdzie".
Opublikowano 12 grudnia 200816 l zgadzam sie co do ostatniego odcinka ;] sezon 5 na razie daje rade i to bardzo.
Opublikowano 12 stycznia 200916 l W tym roku bodaj w poniedziałki lma lecieć House. Kiedy nowy odcinek, ktoś wie? W sensie dwunasty. Ok, dzięki Gołście ;* Edytowane 12 stycznia 200916 l przez Kmiot
Opublikowano 20 stycznia 200916 l Jakby ktoś zapomniał, odcinek już jest. Z zapominalstwa należy się wyspowiadać. Niech House będzie z Wami.