Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Vicious z piękną Dakotą warto?Pojawił się, ale jakoś takie słabe oceny ma.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Nie widziałem oryginału, ale remake dobry, nie spodziewałem się też takiej obsady, myślałem, że to jakaś produkcja klasy B z nonejmami. Spoko gore, głupi humor, efekty też nienajgorsze. Dla koneserów gatunku.Widzę, że nawet krytykom siadło
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 godzinę temu, Mejm napisał(a):HIM juz ktos?Na przewijaniu nie chciało mi się tego skończyć, wyłączyłem po godzinie. Horror z tego żaden, może fanom futbolu się spodoba. Mogłem średnią ocen sprawdzić. To już nawet tego chłopa zamkniętego w piwnicy dociągnąłem do końca, a też parujące gówno.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ujezu 4/10 sie nie spodziewalem. A za Peele nie przepadam wiec dla mnie to akurat plus ze tylko jest na plakacie.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 33 minuty temu, Rtooj napisał(a):Bezczelnie reklamowane nazwiskiem Peele.Ja lubię jego filmy, ale te które reżyserował osobiście XD