Opublikowano 20 listopada 201113 l Nie działa mi PSN . Działał, włączyłem BFa, ale się zawieszał a po restarcie konsoli mam błąd 8071053D. Jakieś konserwacje znowu?
Opublikowano 20 listopada 201113 l Mi też właśnie wyskoczył ten błąd.Jak nic konserwacje... tylko ze ledwo byla jedna. a nic,nie zapowiadali.
Opublikowano 20 listopada 201113 l Już od kilku godzin taka sytuacja, na blogu też żadnej informacji póki co.
Opublikowano 20 listopada 201113 l nie mam pojecia o czym mowicie, 5 minut temu skonczylem grac w Bf'a i nic nie wywalalo, zadnych bledów, ba nawet wiadomosci na psn dostawalem
Opublikowano 20 listopada 201113 l może byłeś zalogowany od dłuższego czasu, zanim usługa została wyłączona
Opublikowano 20 listopada 201113 l Spróbuj się zalogować na stronę PSN, tam też "offline". Nie wiem czemu jednych wywala, a innych nie, ale w sumie niezbadane są wyroki PSN
Opublikowano 20 listopada 201113 l Spróbuj się zalogować na stronę PSN, tam też "offline". Nie wiem czemu jednych wywala, a innych nie, ale w sumie niezbadane są wyroki PSN moze anonymous runda 2. zeby jeszcze napisali o co chodzi i kiedy psn wroci,ale po co. Edytowane 20 listopada 201113 l przez zaq123456
Opublikowano 20 listopada 201113 l Spróbuj się zalogować na stronę PSN, tam też "offline". Nie wiem czemu jednych wywala, a innych nie, ale w sumie niezbadane są wyroki PSN Myślę że to kwestia tego czy uda Ci się podłączyć do działającego serwera. Kolejki są do nich duże, a do tego są one często regionalizowane.
Opublikowano 20 listopada 201113 l To po takiej rundzie 2 należałoby im się solidne obicie mord:] Mam nadzieję, że to jedynie jakaś nieprzewidziana awaria, szkoda że Sony też na razie milczy.
Opublikowano 20 listopada 201113 l U mnie podczas logowania dostaje wiadomość ze konto użytkownika zostało wypisane z PS Network. Kod błędu 8071053D
Opublikowano 20 listopada 201113 l U mnie podczas logowania dostaje wiadomość ze konto użytkownika zostało wypisane z PS Network. Kod błędu 8071053D wszyscy to maja.
Opublikowano 20 listopada 201113 l Spróbuj się zalogować na stronę PSN, tam też "offline". Nie wiem czemu jednych wywala, a innych nie, ale w sumie niezbadane są wyroki PSN Myślę że to kwestia tego czy uda Ci się podłączyć do działającego serwera. Kolejki są do nich duże, a do tego są one często regionalizowane. Spróbuj się zalogować na stronę PSN, tam też "offline". Nie wiem czemu jednych wywala, a innych nie, ale w sumie niezbadane są wyroki PSN Myślę że to kwestia tego czy uda Ci się podłączyć do działającego serwera. Kolejki są do nich duże, a do tego są one często regionalizowane.
Opublikowano 20 listopada 201113 l Spróbuj się zalogować na stronę PSN, tam też "offline". Nie wiem czemu jednych wywala, a innych nie, ale w sumie niezbadane są wyroki PSN Myślę że to kwestia tego czy uda Ci się podłączyć do działającego serwera. Kolejki są do nich duże, a do tego są one często regionalizowane. psn eu lezy. jak wejdziesz na strone playstation masz status serwerow. usa i japonia niema takiego wskaznika. niema to nic wspolnego z kolejkami itd. Edytowane 20 listopada 201113 l przez zaq123456
Opublikowano 20 listopada 201113 l Pewnie robią coś z tą stronką od dezaktywacji slotów. jakby bylo to cos planowanego,to by byla wiadomosc na bogu psn.
Opublikowano 20 listopada 201113 l Tyle że wszystko związane z kwestią składek i slotów zostało załatwione wraz z ostatnią konserwacją, a i wtedy nie działał jedynie Store. Edytowane 20 listopada 201113 l przez K@t
Opublikowano 20 listopada 201113 l Na forum playstation,jeden z modow napisal ze inzynierowie pracuja nad naprawa. I nie bylo to planowane. http://community.eu....t/td-p/14188059 Edytowane 20 listopada 201113 l przez zaq123456
Opublikowano 20 listopada 201113 l kurde, a miałem dziś 1% wbijać w KZ2 wczoraj juz miałem 2.1 %. Szczurek - WB 2 nie pogardziłbym
Opublikowano 23 listopada 201113 l Rozumiem, że teraz jedno konto można aktywować na dwóch konsolach PS3. A jak to się będzie mieć z cenami w PSN? Bo gdzieś czytałem, że w dniu premiery gry mają być o połowę tańsze. Kiedy to wejdzie w życie? Edytowane 23 listopada 201113 l przez gianbuffon