Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nie działa mi PSN . Działał, włączyłem BFa, ale się zawieszał a po restarcie konsoli mam błąd 8071053D. Jakieś konserwacje znowu?

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 95,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale usługa PSN jest darmowa. Jak kupujesz PS3 a nie masz dostępu do netu to też żądasz od Sony dostępu do PSN bo w końcu oni zapewniają takowy ? Nie. Kupując konsole wcale nie musisz korzystać z usług

• Beznadzieja już od tygodnia nie działa jak należy a ostatnie dni to jakiś żart "konserwacja" my ass, komunikacja z graczami zerowa jesynie jakieś paszkwile na twitterze powtarzają że próbują...no za t

• Swoje główne konto zdeaktywuj najpierw, a nastepnie usuń użytkownika.

Opublikowano

Mi też właśnie wyskoczył ten błąd.Jak nic konserwacje...

tylko ze ledwo byla jedna. a nic,nie zapowiadali.

Opublikowano

Już od kilku godzin taka sytuacja, na blogu też żadnej informacji póki co.

Opublikowano

nie mam pojecia o czym mowicie, 5 minut temu skonczylem grac w Bf'a i nic nie wywalalo, zadnych bledów, ba nawet wiadomosci na psn dostawalem

Opublikowano

może byłeś zalogowany od dłuższego czasu, zanim usługa została wyłączona

Opublikowano

Spróbuj się zalogować na stronę PSN, tam też "offline". Nie wiem czemu jednych wywala, a innych nie, ale w sumie niezbadane są wyroki PSN ;)

Opublikowano

Spróbuj się zalogować na stronę PSN, tam też "offline". Nie wiem czemu jednych wywala, a innych nie, ale w sumie niezbadane są wyroki PSN ;)

moze anonymous runda 2. zeby jeszcze napisali o co chodzi i kiedy psn wroci,ale po co.

Edytowane przez zaq123456

Opublikowano

Myślę że to kwestia tego czy uda Ci się podłączyć do działającego serwera. Kolejki są do nich duże, a do tego są one często regionalizowane.

Opublikowano

To po takiej rundzie 2 należałoby im się solidne obicie mord:] Mam nadzieję, że to jedynie jakaś nieprzewidziana awaria, szkoda że Sony też na razie milczy.

Opublikowano

U mnie podczas logowania dostaje wiadomość ze konto użytkownika zostało wypisane z PS Network. Kod błędu 8071053D :shok:

Opublikowano

U mnie podczas logowania dostaje wiadomość ze konto użytkownika zostało wypisane z PS Network. Kod błędu 8071053D :shok:

wszyscy to maja.

Opublikowano

Myślę że to kwestia tego czy uda Ci się podłączyć do działającego serwera. Kolejki są do nich duże, a do tego są one często regionalizowane.

Opublikowano

psn eu lezy. jak wejdziesz na strone playstation masz status serwerow. usa i japonia niema takiego wskaznika. niema to nic wspolnego z kolejkami itd.

Opublikowano

Pewnie robią coś z tą stronką od dezaktywacji slotów.

Opublikowano

Pewnie robią coś z tą stronką od dezaktywacji slotów.

jakby bylo to cos planowanego,to by byla wiadomosc na bogu psn.

Opublikowano

Tyle że wszystko związane z kwestią składek i slotów zostało załatwione wraz z ostatnią konserwacją, a i wtedy nie działał jedynie Store.

Edytowane przez K@t

Opublikowano

Na forum playstation,jeden z modow napisal ze inzynierowie pracuja nad naprawa. I nie bylo to planowane.

http://community.eu....t/td-p/14188059

Opublikowano

kurde, a miałem dziś 1% wbijać w KZ2 :/ wczoraj juz miałem 2.1 %. Szczurek - WB 2 nie pogardziłbym :D

Opublikowano

PSN juz online

Opublikowano

Rozumiem, że teraz jedno konto można aktywować na dwóch konsolach PS3. A jak to się będzie mieć z cenami w PSN? Bo gdzieś czytałem, że w dniu premiery gry mają być o połowę tańsze. Kiedy to wejdzie w życie?

Edytowane przez gianbuffon

Opublikowano

Rayman Origins 60 euro :)

Nie ma co liczyc na normalne ceny.