Opublikowano 20 marca 200817 l do skasowania zle zrozumialem ostatni post ;] Edytowane 20 marca 200817 l przez kubicz
Opublikowano 21 marca 200817 l Nowy odcinek jest spoko, ale myślałem, że bedzie jakaś efektowniejsza walka niż obrona Naruto przez Saia.Sasuke zaprezentował dwie nowe techniki.Yamato troche oberwał i tyle ciekawego bylo w tym specjalnym odc. Z niecierpliwością czekam na 3 Kwiecień, kiedy to znów będzie specjalny odc. Mam dużą nadzieje, że wydaży sie coś ciekawszego.
Opublikowano 21 marca 200817 l To się raczje niedoczekasz, a nawet gdby coś z założenia miało być to i tak to zje.bią
Opublikowano 21 marca 200817 l A idź pan w piz... przeciągają to jak tylko mogą ale już niebawem Hidan i Kakuzo miodzio........
Opublikowano 22 marca 200817 l Najnowszy chapter to żałośc totalna... Ta manga zaczyna powoli sięgac dna
Opublikowano 23 marca 200817 l są jakieś nowe odcinki?? Naruto Shippuuden skończyłem na 49 Tak 50 i 51
Opublikowano 23 marca 200817 l I 52 w tym tygodniu były dwa. Co do mangi to wydaje mi się iż Itach użył znowu techniki dzięki której to ktoś inny walczył za niego (ta sama akcja co z Naruto vs Itachi , Gai VS Kisame) niby czemu miał by go tak po prostu puknąć w czoło ? ,oczywiście to są tylko przypuszczenia Edytowane 23 marca 200817 l przez Soul
Opublikowano 23 marca 200817 l Do jednego z twoich przypuszczeń Soul - Pamiętasz zapewne jak wcześniej Itachi ,,pukał" w czoło Sasuke, kiedy był mały ?. Moim zdaniem to ,,coś" teraz ma sens, zależało mu na oczach Sasuke, a to był taki ,,odruch", mógł pod koniec walki po prostu już nie mieć siły (umierał) więc po prostu ..... puknął go w czoło (pewnie chciał odejść z klasą czy coś takiego.... cóż niespecjalnie mu to wyszło) .
Opublikowano 23 marca 200817 l dr. Nie wydaje mi się że by Itachi tak lamersko zginą ,kolo jest potężny nie raz to udowodnij , doskonale widział że saske mocno trenuje do walki z nim i IMO chciał zobaczyć na co go stać (dlatego go pukną - choć może na starość obudziło się w nim sumienie ?! ) Tak wiem że za małolata pukał małego saske w czoło ,leć bez problemu mimo wszystko mógł te oczy wyjąć ostatkami sił ,przecież na to tak bardzo czekał - zresztą zobaczymy za tydzień
Opublikowano 23 marca 200817 l juz obejrzałem te shipp... eh... mam nadzieję że saskacza wrzucą jakoś do fabuły bo nudno bez tego madafaki! Czuję niedosyt!
Opublikowano 25 marca 200817 l Nie wiem, ale mi nie pasi sposób w jaki rysowane są postacie w Shippuuden (mówie o anime), widzieliście profil Sasuke pod kątem ? (w najnowszym) ..... geeez O_O.
Opublikowano 25 marca 200817 l Na chwile obecną Sasuke jest potężniejszy od Naruto,ale coś mi się widzi że Naruto nadgoni ten dystans,w końcu ma być przyszłym Hokage
Opublikowano 25 marca 200817 l Na chwile obecna i raczej stala Od kogo on niby ma sie czegos nauczyc? Jedyne co to od Jiray'i, ale to raczej i tak nie za duzo ,bo on jest po prostu za glupi. Nie czytam mangi, to mnie nie jechac, jesli jednak sie myle
Opublikowano 25 marca 200817 l jak naruton nauczy sie używać tego lisa co mu w zadzie siedzi;] to będzie imba.. Saskacz jest najlepszy... kiedy jakieś kolejne odcinki? 53... i dalej?
Opublikowano 26 marca 200817 l Mały spoiler Naruto teraz w shippuudenie będzie się uczył nowej techniki , sam doskonale wie ( i każdy mu to powie ) że jest za słaby i musi się czegoś nowego nauczyć ,no to się nauczy - czegoś prze potężnego ))))))))) Edytowane 26 marca 200817 l przez Soul
Opublikowano 26 marca 200817 l Ekhem.... !! SHUT UP !! . Jak znam życie, Jiraya nie za bardzo pomagał Naruto w nauce tylko gapił się na laski , a Oro był zapatrzony w Sas-a (tak.... to PEDOFILIZM) więc nawet nie ma co porówywać .
Opublikowano 26 marca 200817 l Ekhem.... !! SHUT UP !! . Jak znam życie, Jiraya nie za bardzo pomagał Naruto w nauce tylko gapił się na laski , a Oro był zapatrzony w Sas-a (tak.... to PEDOFILIZM) więc nawet nie ma co porówywać . kto widzial nowy odcinek to wie co potrafi suske:Prozgromil 2 ruchami cala druzyne kakashiego az milo popatrzec na efekt trningu u orochimaru:>
Opublikowano 26 marca 200817 l miałem do tego momentu jakies 100 odcinków, ale dzieki za wyprzedzenie akcji, papa
Opublikowano 26 marca 200817 l jak naruton nauczy sie używać tego lisa co mu w zadzie siedzi;] to będzie imba..Saskacz jest najlepszy... kiedy jakieś kolejne odcinki? 53... i dalej? 53 i 54 będą trzeciego kwietnia jako odcinek specjalny
Opublikowano 27 marca 200817 l Ekhem.... !! SHUT UP !! . Jak znam życie, Jiraya nie za bardzo pomagał Naruto w nauce tylko gapił się na laski , a Oro był zapatrzony w Sas-a (tak.... to PEDOFILIZM) więc nawet nie ma co porówywać . kto widzial nowy odcinek to wie co potrafi suske:Prozgromil 2 ruchami cala druzyne kakashiego az milo popatrzec na efekt trningu u orochimaru:> Ciekawe czy by tak cwaniakował jak by naruto zamienił się w kyubiego :>
Opublikowano 27 marca 200817 l Jakby nie mógł się dogadać z demonem że da mu tyle energii ile może max.przyjać,nadal będąc człowiekiem Widać że lis jest skłonny do rozrywki