RoL 561 Opublikowano 15 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2008 Tobi to Danzo Cytuj Odnośnik do komentarza
XM1014 0 Opublikowano 15 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2008 (edytowane) Nie to nie on,Tobi to ........Madara Uchiha. A w sumie fakt, mój kuzyn też coś o tym mówił, no cóż dzięki za wyjasnienie. Edytowane 15 grudnia 2008 przez XM1014 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 17 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2008 (edytowane) Spoiler dla nowego (jeszcze niewydanego) chaptera 429: (Potwierdzony) Shizune nie żyję, Pain wydarł z niej duszę. Konoha ulega anihilacji potężną techniką Paina. Wiadomo, że Sakura przeżyła. To nie żaden żart, jak się nie sprawdzi, (a sprawdzi, bo picsy już wyciekły) to możecie po mnie jechać na całym forum Edytowane 18 grudnia 2008 przez Mr. Blue Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekno 0 Opublikowano 17 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2008 w końcu jakiś ciekawy czapter sie szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 17 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2008 Spoiler dla nowego (jeszcze niewydanego) chaptera 428: (Potwierdzony) Shizune nie żyję, Pain wydarł z niej duszę. Konoha ulega anihilacji potężną techniką Paina. Wiadomo, że Sakura przeżyła. To nie żaden żart, jak się nie sprawdzi, (a sprawdzi, bo picsy już wyciekły) to możecie po mnie jechać na całym forum Chyba dla 429,bo w 428 Shizune nadal żyje http://www.manga-lib.pl/manga/read_online/naruto,428,16.html Cytuj Odnośnik do komentarza
XM1014 0 Opublikowano 17 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2008 Kuszące są te spojlery, ale się trzymam (chwilowo) dam radę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 18 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2008 MYSZa7, sorry błąd w pomyślunku, zresztą już poprawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 19 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2008 Awwww Konoha została całkiwicie zanhilowana z powierzchni ziemi hawt ! tylko mnie zastanawia jaki Madara musi być potężny, żeby podporządkować sobie takie Peniska...Peinaska. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 19 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2008 Pewnie i tak się okaże, że prawie nikt nie ucierpiał... Przecież to Naruto Po za tym dlaczego mieliby zginąć wszyscy po za Sakurą? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 19 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2008 Shizune nie żyje na 100%, Kiba z Mamą, Ino z Tatą, Shino z rodziną, Kakashi na 80%, Chouji z tatą na 60%, Tsunade na 50%. Drużyna Gaia żyje na 100%, Shikamaru na 95%, Kurenai zapewne też. Do ofiar doliczymy zapewne Ebisu, Anko i kilka innych pomniejszych postaci. Konohamaru przeżyję. Niech te przypuszczenia się sprawdzą, proszę. Marzy mi się scena, w której z gruzów wyczłaptuje się ledwo żywa Hinata, bliska śmierci. W ramionach Naruto, teraz już bez wstydu, bez krępacji mówi mu o jej długiej, skrytej i prawdziwej miłości do niego. Prosi go, by nigdy jej nie zapomniał ani jej, ani uczucia którym go obdarzyła. Na koniec prosi o pocałunek, pierwszy i ostatni. Naruto spełnia jej życzenia; podczas wspaniałej chwili Naruto czuje, jak z jej ust wypływa krew... Hinata odchodzi szczęśliwa. Poziom łez sięga epizodu z Haku i Zabuzą, a zwolenicy NaruSaku oddychają z ulgą... Ale ze mnie dzieciuch Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 19 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2008 Logika podpowiada, że zginęli wszyscy ale znając Kishimoto wszystko skończy się dobrze BTW czy tylko mnie dziwi dlaczego Tsunade nie wysłała jakiejś wiadomości o pomoc do innych wiosek? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 19 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2008 (edytowane) Shizune nie żyje na 100%, Kiba z Mamą, Ino z Tatą, Shino z rodziną, Kakashi na 80%, Chouji z tatą na 60%, Tsunade na 50%. Drużyna Gaia żyje na 100%, Shikamaru na 95%, Kurenai zapewne też. Do ofiar doliczymy zapewne Ebisu, Anko i kilka innych pomniejszych postaci. Konohamaru przeżyję. Niech te przypuszczenia się sprawdzą, proszę. Marzy mi się scena, w której z gruzów wyczłaptuje się ledwo żywa Hinata, bliska śmierci. W ramionach Naruto, teraz już bez wstydu, bez krępacji mówi mu o jej długiej, skrytej i prawdziwej miłości do niego. Prosi go, by nigdy jej nie zapomniał ani jej, ani uczucia którym go obdarzyła. Na koniec prosi o pocałunek, pierwszy i ostatni. Naruto spełnia jej życzenia; podczas wspaniałej chwili Naruto czuje, jak z jej ust wypływa krew... Hinata odchodzi szczęśliwa. Poziom łez sięga epizodu z Haku i Zabuzą, a zwolenicy NaruSaku oddychają z ulgą... Ale ze mnie dzieciuch Piękne chlip chlip ....:cierpienie: Byłem w szoku,gdy Pain zniszczył całą Konohę :o Edytowane 19 grudnia 2008 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 19 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2008 Zapomnieliście o jednym: cywile w 90% przeżyli gdyż, wioska najpierw zajmuje się ewakuacją mieszkańców(jak w czasie ataku Suny-Piasku), a dopiero w późniejszym czasie zaczyna kontrę <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 19 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2008 Zapomnieliście o jednym: cywile w 90% przeżyli gdyż, wioska najpierw zajmuje się ewakuacją mieszkańców(jak w czasie ataku Suny-Piasku), a dopiero w późniejszym czasie zaczyna kontrę <_< Tak ale chyba zapomnieliście o jednym co to za summoning jutsu tej ziaby?Co ona przyzywa?Pewnie nie będzie tak dramatycznie jakby wszyscy chcieli.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pezmo 0 Opublikowano 19 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2008 chpter 429 kozak Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 19 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2008 Na jakim chapterze obecnie jest anime? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 19 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2008 Na jakim chapterze obecnie jest anime? Zatrzymała się na 342,teraz rozpoczęły się pół-filery. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekno 0 Opublikowano 26 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2008 (edytowane) albo nie Edytowane 26 grudnia 2008 przez maciekno Cytuj Odnośnik do komentarza
ion 0 Opublikowano 27 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2008 Co za hamy ! :D niech juz wydadza nowy chapter a nie mecza nas 2 spoilerami ) z obrazkow wynika z serria naruto w koncu dobiega konca Cytuj Odnośnik do komentarza
marycha 1 Opublikowano 27 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2008 (edytowane) A z jakich to niby obrazków?? Ta seria bedzie jeszcze długo trwać... Edytowane 28 grudnia 2008 przez marycha Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 27 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2008 A z jakich to niby obrazków?? Ta serja bedzie sie jeszcze długo trwać... Chodzi mu pewnie o obrazki z ostatniego chaptera. W czwartek wyszedł pół-filer Naruto Shippuuden 90.Odcinek nudny,same gadanie...choć więźniowie Guren bardzo ciekawi Cytuj Odnośnik do komentarza
XM1014 0 Opublikowano 28 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2008 Nudny to mało powiedziane, Ero-senina jeszcze w tej zbieraninie brakowało. Wiele razy tak już było 2 lub 3 odcinki nudne i coś się zaczyna dziac w następnym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 975 Opublikowano 28 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2008 Ja z niecierpliwoscia czekam na chapter 430 ;] Bo naprawde dzieja sie wielkie rzeczy ;] Ja nie obstawiam na to ze seria sie skonczy predzej za niedlugo zobaczymy nastepny timeskip ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
marycha 1 Opublikowano 28 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2008 Ehh czemu Naruto tak sie stoczył?? XM1014 tu kiedyś mówił że anime to to samo co manga tylko z głosem i ruchome czy cos takiego... własnie porównałem sobie 90 odcinek z tym co sie w tym samym czasie działo w mandze i cóż moge powiedziec... zanim naruto wyszedł z tego baru to w madze: orochimaru był juz trupem a Saske zwerbował pierwszego członka swojej ekipy i dodatkowo załważcie że zmieniła sie też ta sytuacja z Konochamaru po tym jak juz wyszli z baru: w mandze Konochamaru dostaje od sakury po czym zmienia sie w dwa nagie klony saske i saia efekt zadowolona sakura wkórzony naruto... w anime to całkiem zmienili i nawet nie było to śmieszne <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekno 0 Opublikowano 28 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2008 Ehh czemu Naruto tak sie stoczył?? bo za dużo pił hahahaheheheheh eeheheeee haa ahaaa eheee nie pokazali bo cenzura nie pozwala, macie swój 90 odcinek i kolejne filery co byście się nie podjarali za mocno, jawne lecenie w chu.ja z tym anime on your knees, biaches! xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi