Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Naruto (uwaga spoilery)

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 350 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ad. chapa: ja pjerdole, ale fail.   A czemu kisiel ma słabość do robienia z fajtłap i frajerów prawdziwych wymiataczo-półbogów? bo:   -moźe go nękali za młodości a teraz czyta go miliony pryszczat

• Oplułem monitor jak Madara capnął Kakashowi oko. Gag roku.

• ech, znowu żenada. tobi dotychczas kształtował się na prawdziwego badassa, który summonuje potwory a la kyuubi i meteory, a jak przyszło co do czego, to oczywiście okazuje się, że jest jakimś leszcze

Opublikowano

w anime teraz w filerach jest jak naruto uczy sie nowej laczonej techniki z zaba.. ktoz wie :D jutro sie okaze :D

Opublikowano

Opartej na fuutonie...także nic się nie okaże, a spoilery już są - wszystkie pic'i i nie ma tam żadnej techniki ognia.

Opublikowano

Jeśli to prawda to będzie arcy-ciekawie :D

Nic takiego się nie pojawiło w tym tygodniu, może kiedyś.

A nowy chapter ogólnie całkiem niezły, wyjaśniło się z Kakashim.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Chapter super,dałbym 10/10,ale zdecydowanie jest za mało stron.Tak to daje między 8 a 9 :)

Opublikowano

Chapter faktycznie dobry całyczas konkretna akcja w przeciwienstwie do tego pie***lenia które jest w anime. A z Kakashim sie nic nie wyjaśniło. Wykrzywiona mina Tsunade to zadne wyjaśnienia...

Opublikowano

Chapter konkret :D zgrzałem się jak małe dziecko dzień prze mikołajem :P kiedy anime dojdzie do tego ? za rok?! :mellow:

Opublikowano

2-3 lata :D:P no chyba ze zaczna dawac mnostwo podwojnych odcinkow :D sama walka pain jiraja - saske itachi to ponad pol roku :D

Opublikowano
  • Autor

<prowo mode on> Ej, to jest taki rozumiem takie coś jak Mystic Gohan z DB? Czy bardziej ten Sage Mode jednak pod jakiegoś SSJ podchodzi?

Bo to, że się z tego DB robi, to chyba nie ma wątpliwości? :) <prowo mode off>

Opublikowano

Edytowane przez coopa

Opublikowano
No bo przecież Naruto to taki Dragon Ball dla dzieci.
A DB był dla ich rodziców?

Opublikowano

Edytowane przez coopa

Opublikowano

Anime nie jest jakieś najlepsze,ale gdy są odcinki,gdzie jest walka "Naruto" pokazuje pazury :P

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Stępione.

Opublikowano
Stępione.

Yep. True.

Anime to kaszana na całości.

Opublikowano
No bo przecież Naruto to taki Dragon Ball dla dzieci.

Obejrzyj 1 odcinki, 1 ODCINKI pierwszego sezonu (NIE Shippudeen'a) i powtórz to !, co do dalszych sezonów - zgadzam się w zupełności.

Co do DB to był dopiero kiczowato dziecięcy (i stwierdzałem to kiedy byłem jeszcze brzdącem ! ), no ale można to tłumaczyć jeszcze Japońską kulturą ... .

Opublikowano

Edytowane przez coopa

Opublikowano

Pierwsze 10 odcinkow nie jest zbyt interesujace.

Opublikowano

ech te fillery D; jak one rujnują moją ukochaną mangę :( jakieś żabola-pedała dodali, zamiast skupić sie już na Sasuke, przecież manga ma już jakiś rok wyprzedzenia D; plus nie lubie techniki jakiej używają żeby robić animacje, bleach wygląda o wiele lepiej.

jakbym miał oceniac to:

anime 5/10

manga 8/10

:)

Opublikowano
Nowy Chapter Naruto 432

Naruto rzuca FRS i kończy mu się Sage Mode.

Tak. Ale raczej włączy Sage Mode znowu. Nie pokazali prawie w ogóle treningu, a jak wiemy to Naruto próbował trenować w ruchu "zbieranie" energii z otoczenia. Zapewne poprzez Kage bunshin, jeden klon w "krzakach" kumuluje już pewnie energię.