Hela 1 962 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 (edytowane) Od lat nie było tak dobrej akcji w Naruto. Przynajmniej coś się działo, nie jak w żałosnej "walce" Naruto z Oro. Edytowane 1 Lipca 2010 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Chyba pomyliło sie studio że robi DBZ, a Peina pomyliło ze Starkiem. Akcja super aczkolwiek durna, ale super xD a sciaganie seala epic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 (edytowane) Kreska i animacja tak żałośnie słabe, że będziemy o tym odcinku opowiadać naszym wnukom...być może nawet w nowym wydaniu podręczników od historii wydawnictwa Nowa Era pojawi się wzmianka o tej największej wpadce w ludzkich dziejach. Fakt wydaje mi się dość godny odnotowania. Co do samego mięska, czyli starcia Naruto-Kyuubi vs Pein, to napiszę, że średnio mi się to podobało. Walki w Naruto to mimo wszystko coś więcej niż tylko durna klepanina po mordach w stylu Dragon Ball'a, dlatego można by jednak spodziewać się czegoś lepszego. Tak więc bez spuszczania z mojej strony, chociaż przyznam, że gdybym to zobaczył w jakimś Bleachu czy innym Fairy Tail, to bym stwierdził, że jest przekozacko. Za to końcowy twist mnie zmiażdżył. EPICKIE. Edytowane 2 Lipca 2010 przez Kazuo Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Walki w Naruto to mimo wszystko coś więcej niż tylko durna klepanina po mordach w stylu Dragon Ball'a, dlatego można by jednak spodziewać się czegoś lepszego. Nie. Walki w Naruto to skakanie i dotykanie się nożykami od czasu do czasu, dlatego fajnie, że tu było coś zupełnie innego, przynajmniej się coś działo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 No to w takim razie rozmawiamy o dwóch różnych Naruto. Ale tego Twojego też jestem ciekaw, jak znajdę czas do obczaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Nie wysilaj się, bo walki w nim od lat przynudzają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 No to pozostanę przy Naruto Shippudenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 A w nowym chapie gadka robi się ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza
Sogi 2 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 http://shippuuden.pl/169.html To nie jest fake! Odcinek, który miał mieć oficjalną premierę w przyszłym tygodniu, wyciekł do Internetu. Epizod 169 jest dostępny w japońskiej wersji językowej (tzw.RAW)... UWIERZYCIE :O Ja obejrzałem dwie pierwsze minuty- ręce odmawiały mi posłuszeństwa... Zaryłem ryjem o glebę jak nigdy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 (edytowane) Zwracam honor,w tym tygodniu miał być 168,nie 169 Edytowane 15 Lipca 2010 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
Sogi 2 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 brak odcinka (8 lipca) Odc. 168 The Fourth Hokage (15 lipca) Odc. 169 The Two Dis(pipi)les (22 lipca) Odcinek Specjalny Odc. 170 - 171 Great Adventure! Search - Fourth Legacy* (29 lipca) Odc. 172 Meeting (5 sierpnia) Widzisz? PODWÓJNY miał być 29 Lipca a nie 15 Lipca... Hmm i faktem niezaprzeczalnym jest to, iż pomylili się... Puści sobie Previev do 170Ep. Dlaczego to jest Normalny NARUTO? Przeciek jak nic... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 No ale już dawno się poprawiłem zanim napisałeś ten swój wywód. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Trzeba przyznac ze ostatnie pare chapterów jest PRO, Madara czy kto to jest zassał w blasku za(pipi)istosci Minato A Minato umrzyć nie musiał, Naruto miałby starego, najlepszeog nauczyciela, głupi rodzic, lol. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 No musze przyznać, że teraz te power-upy, które Naruto czy Sasuke dostają z dnia na dzień już mnie tak nie rażą, bo przy Minato to dalej dwie marne pipki Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 (edytowane) Póżniej się okaże,że Kakashi da kunaia Minato Naruto i każe mu się nauczyć techniki tego Żółtego Błysku czy jak mu tam ;] Byłoby za(pipi)iście :* Edytowane 23 Lipca 2010 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Veron 9 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 ekskjuzmi, ale czy moze ktos pochwalic sie skad teraz mozna czytac mange naruto onlajn? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 http://www.onemanga.com/Naruto/ albo http://www.narutoverse.org/Naruto/503/ albo http://www.manga-lib.pl/manga/info/naruto.html Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 onemanga to raczej kiepski przyklad, bo sie zwijaja ja czytam tu: http://mangastream.com/ chaptery ukazuja sie zawsze wczesniej niz na onemanga Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Rzeczywiście ostatnio mangastream sprawdza się najlepiej Teraz odnośnie ostatnich retrosów...no normalnie poryczałem się jak bóbr...no prawie ale łzy leciały...straszne smutne są dzieje rodziców Naruto i jego jako bobasa. Teraz jednak powrót to rzeczywistości i liczę na jakąś walkę z użyciem liska przez Naruto w roli głównej Cytuj Odnośnik do komentarza
HowaitoFurasshu 0 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Powinno się to wszystko ładnie rozpędzić.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość brono115 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Czytajac najnowszy chapter, troche mnie zaskoczyl...wyglad Naruto O.o. On teraz tak bedzie wygladal, taki...płonący troche? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Obejrzałem pierwsze 4 odcinki. Nawet fajne, ale jeden shounen mi obecnie wystarczy (op). Wiadomo ile ma być epów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 No ja tam wolałbym żeby miał normalny Kyuubi cloak, ale to też ujdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Mi się nowy wygląd Naruto bardzo podoba Myślę,że jeśli dojdzie do treningu Naruto z Bee to dojdzie jeszcze płonący Kyuubi albo nie płonący... Powrót Gai świetny...te jego miny i teksty mnie rozwalają...uwielbiam go! Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 wreszcie się coś w naruto ruszyło. tyle, że skąd umiejętność "yellow flash"?! jak tak dalej pójdzie, to naruto pokona sasuke "na jednej stronie" nie żebym miał coś przeciwko, ale czy nie wystarcza sage mode + kyuubi? sasuke nawet jak sobie trzecie oko na czole przyklei to tak jest grubo z tyłu. gimnastyka będzie niezła żeby mu upa zrobić, bo podobno mają mieć równy poziom... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi