Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Panowie, mam problem ze swoim SE. Probuje go podlaczyc przez USB lecz ciagle dostaje komunikat "nie rozpoznano urzadzenia USB - ostatnie urzadzenie usb podlaczone do tego komputera nie dziala wlasciwie i system windows nie rozpoznaje go" w menedzerze urzadzen mam komunikat (zadanie deskryptora urzadzenia nie powiodlo sie. Probowalem na trzech roznych kompach z win10 x64. Cos robie nie tak? Tel dziala normalnie wiec mysle ze chyba nic mu nie dolega.

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 748,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jest opcja odblokowania iphona? Ktos zgubil go i zablokowal. Mozna robic zdjęcia itp ale nie mozna wejść w menu. Opłaca się go zabierać do pl i odblokowac. Zadziała to w ogóle?

• Nie ma niestety. Padło na złą osobę.

• No to sprzedaje 5s i kupuje 3gs

Opublikowano

Jak na 3 kompach masz to samo to albo złącza albo przewód. Zmień przewód koniecznie i sprawdź.

Opublikowano

Wymieniał ktoś z Was baterię w telefonie a propos tego zwalniania systemu? Ktoś testował?

Opublikowano

Ma ktoś też taki problem z 8ka, Xem że jak jest troche zimniej, tzn juz nawet te 8 stopni na dworze to lampa blyskowa w aparacie nie dziala(w latarce tak).Na forach duzo osob ma taki problem ale nie wiem czy to wada fabryczna czy po prostu one tak maja? bo jeśli tak to z chęcią bym taki telefon włożył Timowi Kucharzowi w dupsko.Porażka po całości.

Opublikowano
23 godziny temu, NemoKOF napisał:

Port zwalony Panie? Innego wyjścia nie dostrzegam po tym szczątkowym opisie.

Obstawiam na jakis problem z softem albo sterownikami, sprawdzalem to samo na iPhonie znajomego i jest dokladnie ten sam problem przy probie podlaczenia.

Przetestowalem na kolejny telefonie i tak: problem wystepuje przy SE, na dwa podlaczone zaden nie smiga (z najnowszym softem) po podlaczeniu 5S na sofcie 10.x smiga bezproblemowo. Nie mam pomyslu co zrobic :/

Edytowane przez BoryzPL

Opublikowano

To teraz bedzie problem przy sprzedazy, bo wiekszosc bedzie pytala o pojemnosc baterii xd

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam nadzieje, ze iOS12 bedzie stabilniejszy, bo teraz jest tragedia z tym systemem. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Da się zablokować otrzymywanie emotek? Chciałbym starszemu zablokować takąmozliwosc, bo on im więcej ma lat, tym bardziej zachowuje się jak dziecko. Wyśle jednego smsa, a za chwile fala emotek. A mnie (pipi)ica bierze jak słyszę przy jednym smsie, 5x dźwięk dzwonka.

I tak prawie codziennie.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Ustawienia -> Ogólne -> Klawiatura -> Klawiatury -> edycja(usuń ikony emoji)

Tylko nie wiem czy u niego na telefonie tego nie musisz zrobić.

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Tak to jest jak sie późno odkryje internet: wysyłanie emotek, starych memów, linków politycznych :/

Opublikowano

Do końca roku ta promka z wymianą baterii za 150 zł?

Opublikowano

Ściągnąłem apkę i wydajność mi spadła o połowę :reggie: Niedługo wymianka baterii.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Odzyskanie konta tylko za kase? 

Haslo nie moze byc zle. Pamietam wszystkie jakie mam, ale z dnia na dzien przestalo dzialac. Kazdorazowo odblokowanie konta konczy sie wklepaniem hasla i kolejnym blokiem bo tel go nie rozpoznaje. 

Pytanie drugie. Chce darmowe dzwonki. Jak je wgrac?