Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

World of Warcraft !

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, ornit napisał:

Chyba elite albo kilka poziomów wyżej od Twojego ;)

Będąc w Wetlandzie musiałem farmić mobki które miałem na pomarańczowo, żeby cokolwiek dało się ugrać. ;) Niestety, w Loch Modan mam już (chyba) zaliczone większość questów solo, a w Wetlandsach są jeszcze na szaro.

Edytowane przez Paolo de Vesir

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 239,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sama gra stała się po prostu zbyt casualowa, niby zawsze była, ale teraz ułatwienia są wszędzie.   Kiedyś wszystko miało klimat, co ciekawe, gracze chcieli tych ułatwień, a jak weszły, to wszyscy na

• Nikomu nie polecam, gra słaba i żałosna. Zdecydowanie gra dla osób o ograniczonych możliwościach umysłowych, którzy wolą spędzać godziny dziennie przed komputem i marnować swoje życie.

• Kiedyś grałem w Wow jak miałem problemy żołądkowe i sidziałem na desce, miałem ochotę wrzucić Wow-a do sedesu z lapkiem, tam gdzie jego miejsce.

Opublikowano

Zainstalujcie sobie Quesite - bardzo dobry addon i pomoze wam w levelowaniu i rozplanujecie z nim tak, aby nie bylo posuchy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No, to wczoraj nareszcie moja casualowa gildia sieknela sappha i 1shot przy pierwszej probie KT.

Na 1st kille World Buffy + zanza tak ladnie zalatwiaja sprawe...

Ogolnie tym razem cala masa gildii czysci naxx, ale wiele nie radzi sobie z sapphem/kt bez WB.

Opublikowano

O co chodzi z poziomami? Kupiłem miesiąc i poziomy spadły. Rozumiem, że to jakieś zrównanie doświadczenia i statystyk, ale jak to się ma do instancji i poprzednich dodatków, normalnie można je robić i jakoś wpada lvl? Czy jesteśmy koksem i bijemy jak leci.

Opublikowano
3 godziny temu, Moldar napisał:

O co chodzi z poziomami? Kupiłem miesiąc i poziomy spadły. Rozumiem, że to jakieś zrównanie doświadczenia i statystyk, ale jak to się ma do instancji i poprzednich dodatków, normalnie można je robić i jakoś wpada lvl? Czy jesteśmy koksem i bijemy jak leci.

Wszystko zmniejszyło się proporcjonalnie co znaczy, że raid content z takiego WotLKa będzie na jakimś dziwnym levelu, pokroju 31 czy 36. 

https://www.wowhead.com/guides/shadowlands-leveling-changes-level-squish

Opublikowano

Dzięki za info, doczytałem co i jak i w sumie spoko to ogarnęli. 10-50 robi się w jednym dodatku, wybierając go po 10 poziomie. Więc każda nowa klasa i można ogarnąć po jednym story do 50 poziomu, nie trzeba robić wszystkich po kolei do 120.

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

bo to wciąż najlepsze mmo na rynku :cool: 

a ja z przyjemnością wrócę do TBC, bo od 2.4.3 na Sunwellu się to wszystko zaczęło. Niestety, retail przestał mnie kręcić, bo o ile łatwo jest wylevelować postać tak już ciężko mi się wgryźć w end-game. Spróbuję wrócić do 9.1, ale jak sobie myślę, że każdą nową postacią muszę przejść ten męczony wstęp, potem Thorgast, oblokować runecarvera to mi to odbiera smak życia. W Classicu nawet nieśpieszne levelowanie jest przygodą samą w sobie, a i community zapewne żywsze.

Opublikowano

Ja przestałem grać przed Naxxem. Stwierdziłem, że szkoda mi życia na farmienie. Codziennie musiałem jeździć swoim resto szamanem po 3 krainach żeby zrywać kwiatki. W mojej gildii zaczęły się speedruny a mnie średnio to bawiło. Niemniej przez cały rok bawiłem się świetnie choć jak popatrzę na to z dzisiejszej perspektywy, był to czas stracony.

Opublikowano
On 5/20/2021 at 2:11 PM, wet_willy said:

$35 za Postac ♥

Dlaczego ludzie jeszcze w to graja? 

Za klon i 15$, praktycznie 96% bazy poszlo TBC, wiec nic extra nie bula.

Graja w Classic bo niszczy retail, a takie FF to nawet sie nie umywa :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

WoW się powinien skończyć na Wotlk (dalej już nie tykałem, bo już czułem i wiedziałem, że się ta gra całkowicie rozdrobni i będzie only casual, baa, już w Wotlk były powolne podrygi dla noobów) i starczy, po śmierci Arthasa można było już zrobić WoW 2 z lepszym silnikiem ogólnie.

Opublikowano

No mi się każdy dodatek na swój sposób podobał i uważam że dalej powinni brnąć w kolejne dodatki i rozwijanie świata. Problem natomiast mam takinże nie robię mythic dungów i raid-ów więc obecnie nie mam nic w Shadowlands do roboty . Natomiast bardzo przyjemnie gra mi się na classicu tbc gdzie zwiedzam sobie na spokojnie świat szmanem i obijam się z hordziakami. Przygode z wowem rozpocząłem właśnie od tbc więc sama nostalgia przyciąga mnie do wbijania poziomu, problem też z Shadowlands mam taki że świat wydaje się martwy. Tutaj przez brak latania po Azeroth cały czas na kogoś natrafiam i zdarza się grupowe robienie zadań co w retailu mnie już nie spotyka.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Molestanci i pedofile z Blizzarda usunęli /spit z TBC. Tzn emotka /spit nadal istnieje (można splunąć na ziemię), jednak nie można jej użyć targetując kogoś. To było jedno z moich głównych makr, które używałem po zajebaniu kogoś w PvP.

Opublikowano
16 minut temu, ornit napisał:

Molestanci i pedofile z Blizzarda usunęli /spit z TBC. Tzn emotka /spit nadal istnieje (można splunąć na ziemię), jednak nie można jej użyć targetując kogoś. To było jedno z moich głównych makr, które używałem po zajebaniu kogoś w PvP.

Zastanawiam się nad rozpoczęciem TBC, ale nie mam info - czy w TBC Classic można kupić wow token?

Opublikowano
On 7/31/2021 at 5:14 PM, Paolo de Vesir said:

Zastanawiam się nad rozpoczęciem TBC, ale nie mam info - czy w TBC Classic można kupić wow token?

Nie mozna.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Widze ze WoW i Blizzard w formie gra krwawi graczami do FF i zbugowanego na potege New World kazdy duzy Content Creator gra w FF Team Echo i Limit otwarcie mowia ze nigdy albo przez ostatnie 5 lat sie tak dobrze w grze wideo nie bawili co robi Acti/Blizzard...

MACIE MOUNTA KOTKA SKURWYSYNY JEDYNE $25 COPIUM XD

Opublikowano

Jak przy każdym dużym patchu przedłużyłem abo na miesiąc i znając życie przestanę grać za dwa tygodnie. Wszystkie znaki na niebie wskazują, że SL będzie WoDem 2.0 i dodatek zostanie zaorany szybciutko. Ciekawe ile ten WoWik jeszcze pożyje, bo lorowo to niezły szajs się tam odpierdziela. :shieeet: