Opublikowano wczoraj o 14:56 1 dzień 3 minuty temu, Kaczi napisał(a):jakiś link do transmisji? Strims zdaje sie nie działa coś?jest nowy link strumyk.in Edytowane wczoraj o 14:57 1 dzień przez bartiz
Opublikowano wczoraj o 15:02 1 dzień szkoda że po polsku no ale jest, więc nie będę aż tak narzekałDzięki @bartiz
Opublikowano wczoraj o 15:49 1 dzień Iga nawet nie musi nic robić, bo albo siatka albo aut. Aż przykro patrzeć
Opublikowano wczoraj o 15:58 1 dzień Anisimowa to wyglada jak ja, jak kiedys w Top spina chcialem grac na najtrudniejszym poziomie trudnosci
Opublikowano wczoraj o 16:00 1 dzień Jakby ktoś od podawania piłek przejął paletkę to by stawił większy opór.
Opublikowano wczoraj o 16:04 1 dzień No to trzeba to dobić i nie męczyć jej dłużej. Nieczęsto w finale Wielkiego Szlema jest rowerek Edytowane wczoraj o 16:05 1 dzień przez Luqat
Opublikowano wczoraj o 16:11 1 dzień CHAŁWA WIELKIEJ BOLZDZE! Gdzie są flagi bolzgi jak się pytam? Edytowane wczoraj o 16:12 1 dzień przez [InSaNe]
Opublikowano wczoraj o 16:28 1 dzień Warunkowo można oddać. Iga wreszcie ma talerz pod wazę z pomidorową.
Opublikowano wczoraj o 16:40 1 dzień 7 minutes ago, Figaro said:Widzę, że kolega Figaro jakieś lewackie kłamstwa tu rozpowszechnia. W finale kobiet w 1911 roku było 6-0, 6-0. Wiem, bo mi kupon nie wszedł przez to
Opublikowano wczoraj o 17:02 1 dzień 28 minut temu, Figaro napisał(a):Ciekawa teza ze teraz sie jej historia dopiero zaczeła. Pan Donald wie ze Iga wygrala wczesniej 5 wielkoszlemowych turniejow?
Opublikowano wczoraj o 17:04 1 dzień Najbardziej się cieszę, że ś.p. Bohdan już przestanie z zaświatów cały czas gadać o Jadzi.
Opublikowano wczoraj o 17:07 1 dzień 5 minutes ago, kanabis said:Ciekawa teza ze teraz sie jej historia dopiero zaczeła. Pan Donald wie ze Iga wygrala wczesniej 5 wielkoszlemowych turniejow?Nie. A o co chodzi?