Boomcio 4 024 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Na razie młócę multi z doskoku , ale przechodzenie singla po raz drugi bardziej wciąga . Cytuj Odnośnik do komentarza
Neo3016 8 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Dla co-opa pewnie ja, a co ? . Bo JESZCZE nie dostalem swojej kopij <_< Obawiam sie ze bd ja mial dopiero jak wyjdzie K2 a nie chce grac tylko z hamburgerami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 (edytowane) Wiesz - to nie jest tak że gra jest "skończona" jeśli chodzi o online, z reguły mówią tak osoby które grały w Res1 (i się im nie dziwię, mają swój sentyment). Res2 w dalszym ciągu daje niezłego kopa w co-opa (jak dla mnie, granie w coopa online po pijaku w sylwestra z qmplami ma moc XD). Edytowane 1 Stycznia 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
JoHnyW 0 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 moje wrażenia: grafika straszna. Strzelające do mnie Chimery strzelają do mnie DOSŁOWNIE KULAMI PIKSELI!!! P I KS E L I !!! Przypominają mi się czasy Dooma... autentycznie widać piksele... feeling jak dla mnie super - kampania wciąga, duże stwory rulez, do tego świetne widoki - tylko te piksele (na mapie gdzie wychodzimy na piękny widok ogromnych latających statków na tle zachodzącego słońca radzę przyjrzeć się tym najbardziej oddalonym, które strzelają - czyste piksele...) poza tym uważam grę za całkiem udaną, bronie całkiem całkiem - multi dopiero przede mną pozdro waldi Ehh jak grasz na nienajnowszym telewizorze marki "Rubin" to trudno zebys pikseli nie widzial, z tego co wiem to gra jest w rozdzialce 720p ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Psykoman 187 0 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Dziś przyszla paczka z gierką. Co mnie zabilo to fizyka wody, jest poprostu rewelacyjna najleprza jaka do tej pory widzialem. Graficznie jest całkiem dobrze chodz na upartego znajdzie sie sporo brzydkich tekstur ale gra sie po to by zabijac chimery a nie tekstury oglądać. Single ma niezłego kopa (duzo akcji) a bossowie to genialny pomysł. Niezgodze sie z opinia ze multi jest po ch.uju bo gralem w R:FoM a i tak bardzo mi sie podoba i niezle wciaga Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość andertejker Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Co mnie zabilo to fizyka wody, jest poprostu rewelacyjna najleprza jaka do tej pory widzialem. co nie zmienia faktu, że w tej grze nie ma wody, tylko galaretka. i rzeczywiście pikseloza w niektórych miejscówkach bije po ślepiach, że hej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Psykoman 187 0 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 co nie zmienia faktu, że w tej grze nie ma wody, tylko galaretka. i rzeczywiście pikseloza w niektórych miejscówkach bije po ślepiach, że hej. nie wiem jakie jadasz galaretki i jaka woda dobrze dla ciebie wygląda, moze plaska niebieska tekstura ? w tej grze woda jest za.je.bista. Zgodze sie co do pixeli, gdzieniegdzie wali po oczach ale nie jest strasznie, calosc wyglada bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość andertejker Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 co nie zmienia faktu, że w tej grze nie ma wody, tylko galaretka. i rzeczywiście pikseloza w niektórych miejscówkach bije po ślepiach, że hej. nie wiem jakie jadasz galaretki i jaka woda dobrze dla ciebie wygląda, moze plaska niebieska tekstura ? w tej grze woda jest za.je.bista. Zgodze sie co do pixeli, gdzieniegdzie wali po oczach ale nie jest strasznie, calosc wyglada bardzo dobrze no znowu nie przesadzaj w drugą stronę koleś. zgadzam się, że woda jest w tej grze wypaśna, ale jest także trochę za 'gęsta', przypomina rzadką galaretkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
ErgoProxy 0 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 imo w R2 woda wypada świetnie, przynajmniej jest zachowana jako taka fizyka ale nie wiem o co wam kaman z tymi pixelami... gram, gram i takowych nie zauważyłem, może gracie na TV SD ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jacobss 2 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Moim zdaniem woda wypada świetnie. Najlepsza w tej generacji jaką widziałem. Jest trochę "galaretowata", ale przecież woda w morzu też nie jest płaska i rzadka. Według mnie, wygląda o wiele naturalniej, niż w Bioshocku. Tam była zwyczajne zbyt jaskrawa i właśnie rzadka. Co do pikseli, to faktycznie takie istnieją. Na początku nie zwracałem na to uwagi, ale jak o tym przeczytałem na forum, to faktycznie zacząłem je zauważać. Widać to szczególnie wtedy, kiedy namierzamy z broni, w zbliżającego się przeciwnika. Gram oczywiście na HDTV . Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Co do pikseli, to faktycznie takie istnieją. Na początku nie zwracałem na to uwagi, ale jak o tym przeczytałem na forum, to faktycznie zacząłem je zauważać. Widać to szczególnie wtedy, kiedy namierzamy z broni, w zbliżającego się przeciwnika. Gram oczywiście na HDTV . OTÓŻ TO!!! To mnie zabiło - ja to możliwe, że przy tak dobrych teksturach otoczenia, widzę jak strzelają do mnie z daleko i lecą w moją stronę niebieskie kule będące zlepkiem pikseli... masakra. Takich jaj nie widziałem chyba jeszcze w żadnej innej grze w 720p... poza tym - wrażenia mam bardzo pozytywne - tylko ten chaotyczny multi... Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 (edytowane) Ciekawe jak by wygladalo Resistance 2 z nalozonym takim filtrem, jak w BF BC. Generalnie Resistance 2 to dobra gra, jak dla mnie - 8 / 10. Single jest fajny, jednak ogromnego wrazenia na mnie nie wywarl. Multi jest przyjemny, ale to by bylo na tyle - jak dla mnie BF BC kroloje i szczerze mowiac zaluje, ze zamienilem Battlefielda na Resistanca Edytowane 5 Stycznia 2009 przez Yabollek007 Cytuj Odnośnik do komentarza
JoHnyW 0 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 jak dla mnie resistance to takie 9/10 single ostro wciąga, podoba mi się klimat gry i to jak on jest budowany. Multi też bardzo przyjemne, niestety do BF nie mogę odnieść bo grałem tylko w demo Cytuj Odnośnik do komentarza
Neo3016 8 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 A wiec kto bedzie jeszcze gral w R2 po premierze K2? Cytuj Odnośnik do komentarza
Psykoman 187 0 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 ja bede gral w obie. KOCHAM FPS'Y NA MASZYNKE SONY Cytuj Odnośnik do komentarza
warmc 0 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Mam pewien problem. Gdy włączę grę to wyskakuje mi błąd - coś w stylu "Save DataCorrupted" i muszę zaczynać od nowa. Można coś z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza
froniu 1 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 (edytowane) save padł jak nie zrobiłeś backupa to nic już raczej nie poradzisz...bo nie słyszałem żeby się dało naprawić zwalonego save'a Edytowane 6 Stycznia 2009 przez froniu Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 A wiec kto bedzie jeszcze gral w R2 po premierze K2? Zależy jak dobre będzie KZ2 w multi i co przyniesie zapowiadany wielki patch do R2. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Skopiuj na innego uzytkownika na swojej konsoli i sprobuj. Jak ruszy to skopiuj spowrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza
POSNANIAK 50 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 A wiec kto bedzie jeszcze gral w R2 po premierze K2? Zależy jak dobre będzie KZ2 w multi i co przyniesie zapowiadany wielki patch do R2. r2 już żaden dodatek nie uratuje, a opinie osób grających w r2 i betę killzone są jednoznaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
froniu 1 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 (edytowane) nie tylko gracze pro ( ) grają w Resistance 2 także multii na pewno nie umrze i będzie dalej sporo osób grać.. Edytowane 7 Stycznia 2009 przez froniu Cytuj Odnośnik do komentarza
POSNANIAK 50 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 nie tylko gracze pro ( ) grają w Resistance 2 także multii na pewno nie umrze i będzie dalej sporo osób grać.. nikt nie mówi że umrze, tak jak nie wspamniałem o żadnym "pro". jednak granie w niedorobione r2 jakoś mi nie pasuje, gra nienadająca się do "poważnych" rozgrywek turniejowych jest dla mnie pozbawiona sensu. niedługo wyjdzie z dawna oczekiwany konkurent który na tym polu miecie r2 pod każdym względem, dlatego jak dla mnie r2 umarł. jako strzelanka 4 fun pewnie jeszcze długo będzie funkcjonować. co nie zmienia mojej oceny 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
froniu 1 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 (edytowane) nie tylko gracze pro ( ) grają w Resistance 2 także multii na pewno nie umrze i będzie dalej sporo osób grać.. nikt nie mówi że umrze, tak jak nie wspamniałem o żadnym "pro". jednak granie w niedorobione r2 jakoś mi nie pasuje, gra nienadająca się do "poważnych" rozgrywek turniejowych jest dla mnie pozbawiona sensu. niedługo wyjdzie z dawna oczekiwany konkurent który na tym polu miecie r2 pod każdym względem, dlatego jak dla mnie r2 umarł. jako strzelanka 4 fun pewnie jeszcze długo będzie funkcjonować. co nie zmienia mojej oceny 8) Napisałeś że "r2 już żaden dodatek nie uratuje..." a ja się pytam przed czym ? czy nie chodzi ci własnie o smierc multi ? ludzie którzy grają dla 4 fun (od tego są konsole) będą dalej grać w ten tytuł i dlatego wspomniałem właśnie o tym PRO bo ty to cały czas podkreślasz w tym wątku że przez to że ci właśnie PRO nie grają to o grze zaraz ludzie zapomną...a to jest nie prawdą No ma gra trochę niedoróbek w multii , wychodzi K2 i jestem pewien że będzie lepszy w multii , ale nie oszukujmy się to co wymieniłem + fakt że gracze turniejowi nie grają nie spowoduje na pewno tego że serwery będą świecić pustkami.. ps. ja nie chce żebyś zmieniał swojej oceny każdy ma prawo do swojego zdania Edytowane 7 Stycznia 2009 przez froniu Cytuj Odnośnik do komentarza
POSNANIAK 50 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 właśnie o to chodzi że żaden patch nie uratuje juz tej gry dla mnie i wielu mi podobnych graczy którzy spędzają na skillowaniu danej gry kilkadziesiąt godzin tygodniowo aby pózniej zagrać w jakims turnieju . z mojej perspektywy na tym polu r2 poległo całkowicie i tyle. gdyby nie premiera kz2 to może po zmianie znaczenia headshotow w r2 jeszcze bym pograł ale przytłaczająca większośc klanów w eu szykuje formę na ledder w kz2 w związku z czym gra w crapsistance 2 jest dla mnie bezcelowa. w rfom jeszcze walczę o najwyższe miejsca na światowej liście (dla własnej satysfakcji oczywiście) i jest to jakaś motywacja , której na r2 nie czuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
froniu 1 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 no ok patch nie uratuje już gry dla osób które skillują ale tak jak napisałem jest jeszcze druga strona czyli grający 4 fun i sa w większości także grac będą dalej czyli na pytanie Neo3016 trzeba odpowiedzieć że ludzie w multii R2 będą grać nadal poza osobami którzy graja turniejowo bo sie przerzucą na K2 ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi