Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Duty 4

Featured Replies

Opublikowano

Nie no dlaczego. Gdybym gral na PS3 to bym pewnie cie znal. Na zdieciu brak pare kluczowych i waznych osob: monsterz,ralf dragon, astro i wiele innych

• Odpowiedzi 493
  • Wyświetleń 28,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Trzeba przejść tryb single player ,żeby odblokować wszystkie elementy multi : mapy, bronie, inne ustawki?

• Mam edycję z czterema dodatkowymi mapami - czyli nie muszę kupować ? A kupuje się za really pieniążki, czy jakies punkty ? thx za pomoc.

• Thomass , ja nie żartuję - poważnie nie wiem pewnych rzeczy Mam właśnie tą wersję , co piszesz -nabyłem przez All-a . Mój problem polega na tym ,że już przeszedłem tą grę niedaleko po premierze

Opublikowano
Jestem jak najbardziej za takim spotkaniem jak forumowicze vs POL.

Może w niedzielę ? Tak aby każdemu pasowało.

Niestety ta niedziela odpada (mecz na CG). Ale moze w sobote dacie rade?

Opublikowano
Jestem jak najbardziej za takim spotkaniem jak forumowicze vs POL.

Może w niedzielę ? Tak aby każdemu pasowało.

Niestety ta niedziela odpada (mecz na CG). Ale moze w sobote dacie rade?

Może być i sobota, byle pod wieczór.

Opublikowano

Reprezentacja klanu [POL] Polish Elite Team wygrała turniej COD4 na targach w Krakowie. Obszerna relacja na stronce klanu http://polish-elite-team.com/index.php Moderatorów proszę o nieusówanie linka , to nie jest żadna strona komercyjna, ani konkurencja dla forum psx ;d;d;d tylko witryna największego klanu na PS3. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

ps. co najlepsze [POL] wygrał na zawodach gdzie ciorano na x-boxach360 mimo że na codzień mamy tylko ps3. ;d

Edytowane przez POSNANIAK

Opublikowano

POSNANIAK ja też miałem wziąć udział, ale wziąłem tylko na PC :) Niestety odpadłem z kumplem w pierwszej rundzie :P

Opublikowano

Eh fajnie macie, czas by ciorac, tez bym chetnie pogral w jakims normalnym teamie jak to Tommasson zauwazyl by nie ginac od kul swoich, niestety rodzinka, praca, ogolny brak czasu i pykanie po 2 godziny wieczorem z doskoku....

Wazne, ze jestem Codoholikiem i tyle dobre, a na staty nie patrze, ciekawsze kto jak potrafi zagrac i jak sobie radzi w trudnych sytuacjach, choc nie przecze, ze kozacy sa co zostaja ostatni i potrafia cala druzyne przeciwna wykosic a wg prestizy niby podobny poziom:)

pozdroofka

Opublikowano

też chętnie z Wami ciupnę - co prawda jestem graczem z doskoku, ale mięso armatnie też jest potrzebne... :D

Opublikowano

Zachecam do obejrzenia mojego snajperskiego montazu z CoD 4 ;)

Wersja do scianiecia (zalecana :)): http://files.filefront.com/Untitledwmv/;10...;/fileinfo.html

Wersja YT (absolutnie nie zalecana :)):

To moj pierwszy montaz, mam nadzieje ze sie spodoba.

Sorry za slaba jakosc ale nie mialem innej mozliwosci nagrywania

Wg mnie najlepsza mapa to chinatown, tak taktycznej mapy jeszcze nie bylo w CoD 4

Opublikowano

No wiec proponuje zagrac w sobote o 21.

Najpierw zagrali bysmy "oficjalny" mecz do dwoch wygranych map na takich zasadach ze pierwsza mape wbieracie wy druga my a trzecia razem uzgodnimy. Bedziemy grac na zasadach CG czyli bez hardcore'a i ban na granatniki.

A potem zagrac pare meczy 4 fun

Pasuje? :)

Opublikowano

Mi jak najbardziej :) Jestem absolutnie za banem granatników ;) Brak Hardcore'a... :/ No dobra, jakoś przeżyję :P Rozumiem, że Team Deathmatch'e tak? Jak my wybieramy mapę to ja zagłosuję na Overgrown :D No bo mapy z pack'a raczej odpadają :) Pozdrawiam i jak możesz Adi to odpisz na PW ;)

Opublikowano

Mozemy grac TDM ale zdecydowanie wolalbym S&D/Domination/HQ lub sabotage.

Dodatkowe mapy mozemy zagrac bo juz prawie caly moj klan ma mapki wiec jakbyscie i wy mieli to nie widze przeszkod

Opublikowano

Tak sie napalalem na ten meczyk, zeby zagrac, ale sobota niestety mi nie pasuje... Moze niedziela? :D

Opublikowano

Mi pasuje. Walczmy w domination/HQ lub sabotage, byśmy mieli jakieś szanse (S&D za szybko by się chyba konczyło :) ).

Piszcie kto ma nowe mapy, bo jeśli wszyscy by mieli to nie ma problemu, możemy zagrać.

Chinatown to klasyk, którego siła leży w niezłej konstrukcji mapy araz przedewszystkim wielkosci, po respawnie raz, dwa i juz jesteś w centrum akcji.

Broadcast i Creek też są swietne, natomiast Killhouse to dla mnie taki dopasiony shipment, czyli bez rewelki.

@napletator

Niedziela odpada bo mają meczyk klanowy

Edytowane przez Łebi

Opublikowano
Tak sie napalalem na ten meczyk, zeby zagrac, ale sobota niestety mi nie pasuje... Moze niedziela? :D

Niedziela nam nie pasuje, bo mamy mecz na CG. Co do trybów, TDM może być ale jak pisze Adi: S&D, domination czy sabotage jak najbardziej mi pasi :)

Opublikowano
  • Autor

To ja odpadam,gram jedynie w Hardcore TDM lub SAD.Dodatkowo nie mam mapek

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć kto będzie grał po stronie forum oprócz mnie :D Rozumiem Adi, że wy zapraszacie...?

Opublikowano

niech mnie ktos doda.. mam dodatek jakby co .... id: styku

Opublikowano

Ja też bardzo chętnie, podajcie mnie do listy. psn id: incognitos ... Tomasson ostatnio nie mogłem się z Tobą połączyć mam nadzieję, że dziś nie będzie problemów :)

Edytowane przez Incognitos

Opublikowano

Ja zaprosze tylko mam 1 miejsce na liscie takze dobrze by bylo jakbyscie sie nawzajem dodali a ja pozniej tylko jednego zaprosze i on sciagnie reszte. Mam na liscie tylko Tomassona

WAZNE:

Prosilbym o punktualnosc bo mamy tylko godzine na rozegranie tego meczu :/

Edytowane przez Adi_TEAM LBN

Opublikowano

Jak brakuje Wam chłopa do drużyny to też mogę się dołączyć-skill przeciętny,za wybitnego gracza się nie uważam no ale cóż a nóż dziś będzie mój dzień :P

Na bank mam Tommasona na friend liście

Opublikowano

I po meczyku.Zwycięzca mógł być tylko jeden,wygrał oczywiście team POL.Górę wzięło zgranie,taktyka i setni przegranych godzin.Wyraźnie widać jaka różnica jest między klanem ,a na szybko ukręconym oddziałem z forum psx extreme.Szkoda,że mało osób z forum się uzbierało ale lepsze to niż nic.Przynajmniej parę honorowych rund wygraliśmy więc tak całkiem do bicia to nie byliśmy :P.Jako,że nie mam headseta to powiem,że trochę zdziwiło mnie,że praktycznie wszystkie mecze zagraliśmy w S&D-niby obiektywnie najbardziej sprawiedliwy tryb ale po cichu liczyłem na młóckę w Team Deadmatch tym bardziej,że raczej logiczne było,że jakiś mega taktyk grupowych nie zaprezentujemy :P.Pozdro i dzięki za grę

Opublikowano

czesto pilowalismy s&d bo nie idzie on nam najlepiej i dlatego ;p a dobry trening nie zaszkodzi :D

Edytowane przez OlooS