Opublikowano 16 kwietnia16 kwi Czy jeśli analog świruje przy wychyleniu do przodu, jakby nie łapał od razu, jest szansa go jakoś wyczyścić czy tylko przeszczep ?Najlepsze jest to, że jak najpierw wychylę w prawo lub lewo a później do przodu to jest jakby lepiej ale jak wezmę od razu do przodu to jakby przycinało.
Opublikowano 17 kwietnia17 kwi @BRY@N Jak nigdy nie rozkręcałeś pada to warto to zrobić i po wyczyszczeniu też pogrubić piankę, bo to jest problem w praktycznie każdym DS3.
Opublikowano 17 kwietnia17 kwi Tego nigdy nie rozkręcałem bo kupiłem rok temu używkę i jakoś wcześniej nie było problemu. Teraz w MGS Revengence zaczęło wariować.
Opublikowano niedziela o 10:474 dni Zacznij od otwarcia go. Przeszczep jest banalnie prosty bo tam zaczepy wystarczy szczypcami odgiąć i analog wychodzi na lajcie.W ds4 i dualsense już zaczeli to lutować by ludzie sobię nie mogli z marszu samemu wymieniać.
Opublikowano niedziela o 13:174 dni Teraz zorientowałem się, że na żadnym padzie po tylu latach nie mam drifta w gałkach. A na ps4 w każdym miałem.