Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dual Shock 3

Featured Replies

Opublikowano

Czy jeśli analog świruje przy wychyleniu do przodu, jakby nie łapał od razu, jest szansa go jakoś wyczyścić czy tylko przeszczep ?

Najlepsze jest to, że jak najpierw wychylę w prawo lub lewo a później do przodu to jest jakby lepiej ale jak wezmę od razu do przodu to jakby przycinało.

• Odpowiedzi 735
  • Wyświetleń 57,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wiem, po prostu leżał lata nieużywany

• U mnie zadziałało, użyłem zwykłej taśmy bo właściwie chodzi tylko o to aby ta pianka lepiej dociskała to takie półprzezroczyste coś ze ścieżkami (nie mam pojęcia jak to nazwać)

• Dodali obsługę po BT kiedyś tam, tutaj więcej info http://www.psxextreme.info/topic/102486-dual-shock-4/?p=3838648

Opublikowano

@BRY@N Jak nigdy nie rozkręcałeś pada to warto to zrobić i po wyczyszczeniu też pogrubić piankę, bo to jest problem w praktycznie każdym DS3.

Opublikowano

Tego nigdy nie rozkręcałem bo kupiłem rok temu używkę i jakoś wcześniej nie było problemu. Teraz w MGS Revengence zaczęło wariować.

Opublikowano

Zacznij od otwarcia go. Przeszczep jest banalnie prosty bo tam zaczepy wystarczy szczypcami odgiąć i analog wychodzi na lajcie.

W ds4 i dualsense już zaczeli to lutować by ludzie sobię nie mogli z marszu samemu wymieniać.

Opublikowano

Teraz zorientowałem się, że na żadnym padzie po tylu latach nie mam drifta w gałkach. A na ps4 w każdym miałem.

Opublikowano

Część padów do PS3 miała analogi z efektem halla.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dobra kupiłem dwa analogi niby oryginalne do DS3 i już pierwszy zonk jak je zobaczyłem lekko powyginane piny ale pytanie o same takie świeże analogi.

Czy one powinny tak sztywno chodzić i nawet się przycinać w maksymalnym odchyleniu? Czy to się może wyrobić w używaniu ?

Nie wiem czy jest to sens montować reggie

Opublikowano
Game Odyssey
No image preview

Jak podłączyć dowolnego pada do PS1, PS2 i PS3 — Poradnik...

W tym poradniku pokazuję, jak podłączyć dowolny kontroler do PlayStation 1, PlayStation 2 i PlayStation 3 poprzez adaptery BlueRetro
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zamontowałem ten zamówiony analog i jest jak myślałem czyli chujowo. Przy wychylaniu do przodu często się zacina w tej pozycji.

Ma ktoś sprawdzone miejsce żeby zamówić takiego analoga ?

Opublikowano

Wymianę mogę zrobić sam tylko ten zamiennik według mnie jest chujowy bo on już przed założeniem się przycinał. Jak napisałem, że tak się dzieje to dostałem odpowiedź, że po założeniu i tak nie da się go maksymalnie wychylić w daną stronę. Może i się nie da ale i tak się zacina i czuć, że ciężko chodzi.