Opublikowano 29 grudnia 200915 l @Yeti & Maciucha W końcu jakis dobry bilardzik na ps3 ! Grafa miód, fizyka daje radę aż miło, dużo rodzajów gier, kariera, online, niezobowiazujace partyjki, hardkorowe czesanie tricków, wszystko tu jest . Jak ktos lubi pykać w kulki to gorąco polecam ! Czy Zen, czy HK ? Hmmm trudno powiedzieć i to i to jest zarąbiste hehe. Ja daje im znak równosci @/Kradz!ej/ Wormsy bierz bez zastanowienia, "klasyczny klasyk" hehe oplaca się za każde pieniadze Tylko trochę szkoda że to nie Worms Armageddon a zwyczajne Wormsy, cjoc zabawa i tak jest przednia. Edytowane 11 stycznia 201015 l przez Łebi
Opublikowano 30 grudnia 200915 l Siemanizacja! Tak przeglądam czeluści PSN i nie mogę się doszukać za bardzo. Możecie mi polecić jakieś klasyczne platformówki 2 / 2,5 D na PS3 z PSN? (z wyjątkiem Trine, Tapatoi, Bionic Commando i klasyków z PS one) - coś ale super frog lub zool ;] Jest coś godnego uwagi? A co myślicie na temat tego Prince o Persia z PSN? jak z długością i trudnością? z góry dzięki za odpowiedzi. Edytowane 30 grudnia 200915 l przez balon1984
Opublikowano 30 grudnia 200915 l Ponoć Braid jest dobry ale nie jestem pewien czy to wchodzi w te ramy
Opublikowano 30 grudnia 200915 l No właśnie na Braidem się zastanawiam ale z tego co słyszałem to główny nacisk jest tam położony na myślenie:) / kombinowanie, a mi się bardzo chce coś takiego do bólu klasycznego, gdzie podstawą będą skoki i platformy najlepiej w otoczce tajemniczych lasów
Opublikowano 30 grudnia 200915 l Siemanizacja! Tak przeglądam czeluści PSN i nie mogę się doszukać za bardzo. Możecie mi polecić jakieś klasyczne platformówki 2 / 2,5 D na PS3 z PSN? (z wyjątkiem Trine, Tapatoi, Bionic Commando i klasyków z PS one) - coś ale super frog lub zool ;] Jest coś godnego uwagi? A co myślicie na temat tego Prince o Persia z PSN? jak z długością i trudnością? z góry dzięki za odpowiedzi. za super frog hd oddałbym dużo.....co do Twojego pytania to nie ma takich tytułów(PoP Clasic jest króciutkir) pozostaje czekać na 2010 i reedcje Dżdżownicy Jima w HD
Opublikowano 31 grudnia 200915 l a z tym Erthworm Jimem w HD to potwierdzone plotki bo widziałem ale jakoś nie zarejestrowałem oficjalnej zapowiedzi. Kureczka ale wypas będzie jak wydadzą robala w HD. Edytowane 31 grudnia 200915 l przez balon1984
Opublikowano 11 stycznia 201015 l Super Stardust 3D: 720p,120fps confirmed http://www.eurogamer.net/articles/super-stardust-3d-720p120-confirmed-article
Opublikowano 11 stycznia 201015 l a z tym Erthworm Jimem w HD to potwierdzone plotki bo widziałem ale jakoś nie zarejestrowałem oficjalnej zapowiedzi. Kureczka ale wypas będzie jak wydadzą robala w HD. Potwierdzone. M.in. na KOTAKU było.
Opublikowano 26 stycznia 201015 l wreszcie FFVIII w Europie http://consoleo.pl/newsflash/46-gry/280-znana-data-premiery-final-fantasy-viii-na-europejskim-playstation-store.html
Opublikowano 26 stycznia 201015 l Gral juz ktos w Vandal Hearts? Tak samo dobre jak czesci z PSX? Na jakims zagranicznym forum czytalem, ze gra dluga na 6-10h, a czy dobra to oceny raczej srednie na poziomie 6/7-10 Jednak gra na 3-6h, wiec jeszcze mniej Nie za dluga jak na taki gatunek. Edytowane 26 stycznia 201015 l przez Sanryu
Opublikowano 26 stycznia 201015 l Dzieki,ale i tak chyba kupie z sentymentu do serii ktora zniknela na tak dlugo.
Opublikowano 29 stycznia 201015 l Mam pytanie natury technicznej, dotyczy ono kupowania gier z PSN "na spółkę". Czy można grać jednocześnie online w tą samą grę z pięciu różnych IP? Czy każdy zassany egzemplarz nie ma swojego "klucza"? Edytowane 29 stycznia 201015 l przez Rokkyu
Opublikowano 29 stycznia 201015 l chce kupic Super Stardust HD na PSS ale jest tam tyle tych plikow ze nie wiem ktore zawieraja co: ktory to sama gra, ktore to dodatki, a ktore to dodatki wraz z gra.Moim zdaniam nie jest to jasno w opisie produktu napisane(nie w kazdym przypadku) i tu wlasnie prosze was o pomoc. A wlasnie czy dodatki oplaca sie kupowac?
Opublikowano 30 stycznia 201015 l Mam pytanie natury technicznej, dotyczy ono kupowania gier z PSN "na spółkę". Czy można grać jednocześnie online w tą samą grę z pięciu różnych IP? Czy każdy zassany egzemplarz nie ma swojego "klucza"? Spokojnie można grać, żadnych wyjątków chyba już nie ma (kiedyś Warhawk i GT P miały ograniczenie 24h na odpalenie na innej konsoli).
Opublikowano 30 stycznia 201015 l Z tego co wiem te wyjątki są nadal. Tak samo jest z wersjami beta gier. Trzeba czytać opis w PSS. O ile dobrze pamiętam przy grach, które mają 24 godzinną blokadę tekst o pobieraniu na 5 konsol jest inny. Edytowane 30 stycznia 201015 l przez Emet
Opublikowano 30 stycznia 201015 l Może nie do końca na temat, ale zawsze warto zapytać. Swego czasu mówiło się o wprowadzeniu u nas "zdrapek" do płacenia w PSN, jako alternatywę do karty kredytowej. Czy ktoś wie co się stało z pomysłem?
Opublikowano 30 stycznia 201015 l Miały być we wrześniu 2009, potem przełożono na 2010 i nagle informacje ze strony Sony na temat zdrapek w Polsce zniknęły.
Opublikowano 30 stycznia 201015 l Ostatnimi czasy dostałem od nich newslettera w którym promowali swoje zdrapki. Nie wiem czy to pocieszające czy wręcz odwrotnie, ale nominały tych kart to były 100 i 200 złotych...
Opublikowano 2 lutego 201015 l TETRIS na PS3! dla tej gry kupiłem chlebaka *** Posted on 1 February, 2010 at 2:49 pm by TailsTheCat Make Tetris playable on PS3. Posted on 1 February, 2010 at 2:59 pm by Adam Grant EA are currently working on a PS3 version of Tetris that will take full advantage of the capabilities of the PS3 and provide the best experience. Look for this version to be available later this year. *** źródło Edytowane 2 lutego 201015 l przez rado_PL
Opublikowano 2 lutego 201015 l Jestem po pierwszym akcie w Vandal Hearts i powiem ze mi sie podoba,nie jest super mega hitem,tylko poprostu porzadny tactical rpg. Jak ktos teskni za podobnymi pozycjami z PSX'a to warto sprobowac.
Opublikowano 3 lutego 201015 l Miały być we wrześniu 2009, potem przełożono na 2010 i nagle informacje ze strony Sony na temat zdrapek w Polsce zniknęły. zdrapek nie ma bo NBP robi problemy. a musze miec ich zgode aby je wprowadzic. takie cos uslyszalem od Sony
Opublikowano 4 lutego 201015 l Jako ze mam ps3 od niedawna, to czy ktos moglby mi powiedzieć o ktorej godzinie mozna sie spodziewać updatu PSS?
Opublikowano 4 lutego 201015 l Jako ze mam ps3 od niedawna, to czy ktos moglby mi powiedzieć o ktorej godzinie mozna sie spodziewać updatu PSS? Od godziny kiedy leci Teleexpress do update amerykańskiego sklepiku czyli gdzieś ok. północy.