balon 5 323 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 http://www.ps3site.pl/niebieski-jez-powraca-po-16-latach/34812/#more-34812 w końcu jakiś dobry platformer nawet jak odgrzany. Na bez rybiu i rak ryba. Ciekawe czy jakieś trofea dorzucą ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Ja "starego" Sonica biorę w ciemno ! Zagrywałem się kiedyś dużo w stare cześci na sedze gamegear. Jeśli bedą się trzymać założeń oryginałów to nie mamy sie o co martwić Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Nigdzie nie widzę tematu o braid, więc najbliżej mu tutaj wśród gier PSN ...właśnie ukończyłem ostatnie dwa światy + epilog. Cudowna gra, cudowna muzyka i świetna nastrojowa grafika, a gameplay miód i tyle. Polecam każdemu, osobiście zostało mi tylko trofeum za speed run do 100% Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Mam pytanie. w Wydaniu na PSX w Crash 3 było ukryte demo spyro. w wydaniu na PSN tez jest ukryte czy je usuneli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Guardian 5 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Czy gra "Africa" (tudzież "Hakuna Matata") jest dostępna na jakimś europejskim PSS czy jedynie US/JAP? Cytuj Odnośnik do komentarza
jar3czek 432 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Mam pytanie. w Wydaniu na PSX w Crash 3 było ukryte demo spyro. w wydaniu na PSN tez jest ukryte czy je usuneli? W CTR z PSS jest, więc i w 3 powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 hejka, ja bardzo bym Was chciał zachęcić do spróbowania swoich sił w grze Mushroom Wars. Gierka dostępna na PSN za 36zł brutto. Cytaty z recenzji w sieci fajnie opisują o co w tym chodzi... Mushroom Wars to kolejna gra z cyklu "kreskówkowych" produkcji. Na pierwszy rzut oka może przypominać serię PixelJunk i jest to naprawdę dobre skojarzenie. Gra swoją grafiką, interfejsem i gameplayem przypomina tytuł PixelJunk: Monsters i w żadnym wypadku nie jest to zarzut! Ponieważ oprócz wyglądu i "jednoplanszowego" trybu rozgrywki, obie produkcje bardzo się od siebie różnią. Jeśli chodzi o reguły rozgrywki, są one zupełnie inne niż w grze o potworach. Tutaj zadaniem gracza jest kierowanie gromadą małych stworków, które żyją w kolorowych muchomorach. Celem gry jest dominacja nad światem plechowców i podbijanie coraz to nowych nakrapianych kapeluszy. Brzmi to dość groteskowo, ale rysunkowa konwencja grafiki sprawia, że wszystko do siebie doskonale pasuje. Zasady gry są proste i to właśnie powoduje, że ma ona tyle uroku. Każdy zdobyty grzybek produkuje małych wojowników ? im wyższy poziom rozbudowy ich siedziby, tym szybciej są oni wytwarzani. Rozbudowując grzybowe miasta trzeba poświęcić określoną liczbę osadników. Stworki mogą przemieszczać się ? za sprawą gracza ? do innych sojuszniczych (aby zwiększyć tam liczbę ludności) lub wrogich (aby zaatakować) grzybów-budynków. źródło: Konsole Polter.pl Do wyboru są trzy tryby rozgrywki: kampania, multiplayer oraz skirmish. Najwięcej satysfakcji z gry czerpie się w trybie kampanii, ponieważ twórcy zadbali o to, aby mimo prostych reguł każda kolejna plansza niosła za sobą jakieś urozmaicenia. Warto zacząć swoją przygodę z Mushroom Wars właśnie od tego trybu, gdyż jest on jednocześnie tutorialem. Gracz może się zapoznać z całą funkcjonalnością gry i prostymi, ale wymagającymi treningu, zasadami rozgrywki. Mushroom Wars kosztują 36 złotych w wirtualnym sklepiku, co przy ich grywalności oraz dostępności trofeów stanowi pozycję godną polecenia. Można się oczywiście przyczepić do słabo rozbudowanej rozgrywki multi oraz małej ilości dostępnych map w skirmish, ale pomimo tych braków kolorowe muchomorki dają dużo satysfakcji z grania. FILM YOUTUBE: Ja szczerze polecam - z żoną sporo ciupiemy Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Tu 36zł tam 26zł, potem jeszcze tylko 10zł no i 7 na ubranko dla sackboya małżonki, ("albo nie, cały pakiet kup ze strojami z Sotc bo to sie bardziej opłaca"). Juz jakis czas temu zauważyłem, że gierki z pss kosztują mnie tyle co niejedna "duża" pozycja hehe Mam pytanko do ludzi którzy kupili stół Ninja Gaiden do Zen Pinball. Ciekawy jest ? Kupiłem stół Street Fighter i nawet mi sie podoba, szału nie ma ale też i tragiczny nie jest i korci mnie teraz ten z NG. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 (edytowane) Na PSS USA/Kanada do ściągnięcia za darmo flOW. http://www.ps3site.pl/fl0w-za-darmo/36290/#comments Haczyk? Tylko dzisiaj. Dla osób z poza USA/Kanady tylko przez proxy. Edytowane 13 Lutego 2010 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 (edytowane) No właśnie a jak przez te proxy ściągnąć? Gdzie to wpisac i w ogóle? Pomożecie? Edytowane 13 Lutego 2010 przez schab0795 Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 W ustawieniach połączenia na PS3 trzeba wybrać opcję proxy i wpisać adres. Listę serwerów można w internecie znaleźć bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 (edytowane) Post nieaktualny. Dzięki Old_Kyo problem rozwiazany Edytowane 13 Lutego 2010 przez schab0795 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 (edytowane) Moze Kyo podzielisz się tutaj rozwiazeniem? Nieraz używałem proxy w PS3 (choćby do VidZone) ale teraz sprawdziłem już 7 różnych i zawsze mam ten błąd 80023EA6. Edytowane 13 Lutego 2010 przez Emet Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 66.90.92.61:8080 http://www.ehow.com/how_5152241_use-ps-proxy.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 A jak mi już ściąga to mogę wyłączyć proxy czy dopiero po ściągnięciu ? Cytuj Odnośnik do komentarza
NerkoWiktor 52 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 a jak ja wpisuje ten adres od old kyo to mi sie nie łączy z internetem zrobiłem wszystko tak jak w intstrukcji ( chyba ;p ) Cytuj Odnośnik do komentarza
TAILOR 9 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 A jak mi już ściąga to mogę wyłączyć proxy czy dopiero po ściągnięciu ? Ja wyłączyłem i wyskoczył mi błąd. Lepiej więc nie wyłączaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 66.90.92.61:8080 http://www.ehow.com/how_5152241_use-ps-proxy.html Dzięki Heh, miałem niefart troche.. bo akurat żaden z 7 na które trafiłem nie działał. Zadziałał dopiero Twój Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Wie ktos o co chodzi z tymi trofeami? Jak je zdobyc? Brąz: Adventure Start the first campaign after installing Friendship Complete any campaign with 4 players Giant Complete any campaign with a creature of 25 segments or longer Fashion Decorate your creature with more than 10 alternating segments Vegetarian Eat all foods in a campaign without killing any advanced creature Cannibalism Eat all advanced creatures in a campaign without eating any food Gratitude Consume all credit foods Devious Paralyse the same creature 5 times without killing it Memory Take more than 10 screenshots Gaia Eat every level complete egg Srebro: Beauty Complete any campaign without being hurt< Peace Complete any campaign without eating anything Swift Complete any campaign within 120 seconds Złoto: Zen Leave game on idle in the end of credits for 30 minutes NIech ktos bedzie łaskaw przetłumaczyć ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
QTF 8 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 cholera zdobywa adress IP ale internet connection juz jest fail. co zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza
NerkoWiktor 52 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 tak samo u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Wie ktos o co chodzi z tymi trofeami? Jak je zdobyc? Brąz: Adventure Start the first campaign after installing Friendship Complete any campaign with 4 players Giant Complete any campaign with a creature of 25 segments or longer Fashion Decorate your creature with more than 10 alternating segments Vegetarian Eat all foods in a campaign without killing any advanced creature Cannibalism Eat all advanced creatures in a campaign without eating any food Gratitude Consume all credit foods Devious Paralyse the same creature 5 times without killing it Memory Take more than 10 screenshots Gaia Eat every level complete egg Srebro: Beauty Complete any campaign without being hurt< Peace Complete any campaign without eating anything Swift Complete any campaign within 120 seconds Złoto: Zen Leave game on idle in the end of credits for 30 minutes NIech ktos bedzie łaskaw przetłumaczyć ;d http://www.ps3site.pl/trofea/lista-gier/gry-psn-pl/fl0w-25403/ No naprawdę trudna sztuka - Google + "flow trofea" = PROFIT Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Skoro juz zrobilem instrukcje dla leniwcow, to macie tez tutaj. Moze jeszcze ktos nie ma: Mam system po angielsku, to sobie zmienicie na chwile. Kolumna z ustawieniami>Network Settings>Custom option>Auto-Detect/Scan>Automatic IP>"Do Not Set" on the DHCP>klikacie w prawo, az dochodzicie do Proxy>Use> 66.90.92.61 port: 8080 Zapisujecie. Na zapas zostawcie proxy, az Wam sie cala gra sciagnie. Po co problemy. Sciagniecie, wylaczacie proxy. Koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Ja (pipi)e - dlaczego zagladalem na forum..... Stracilem ponad 30-40 min. na probach i dalej nie dziala. (pipi) Cytuj Odnośnik do komentarza
QTF 8 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 (edytowane) mi sie w koncu udało i sciagnolem. przyjemna gra ale jaki ma sens zchodzenie na dół i zjadanie innych potworków - nie mozna zasevovac(myle sie?) i jak wychodzimy to gra wita nas od poczatku. trzeba przejsc ta gre na raz czy co? Widzialem w necie jakies inne stworki do odblokowania jak to zrobic? Edytowane 13 Lutego 2010 przez QTF Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi