Opublikowano 4 lutego 201015 l http://www.ps3site.pl/niebieski-jez-powraca-po-16-latach/34812/#more-34812 w końcu jakiś dobry platformer nawet jak odgrzany. Na bez rybiu i rak ryba. Ciekawe czy jakieś trofea dorzucą ?
Opublikowano 5 lutego 201015 l Ja "starego" Sonica biorę w ciemno ! Zagrywałem się kiedyś dużo w stare cześci na sedze gamegear. Jeśli bedą się trzymać założeń oryginałów to nie mamy sie o co martwić
Opublikowano 5 lutego 201015 l Nigdzie nie widzę tematu o braid, więc najbliżej mu tutaj wśród gier PSN ...właśnie ukończyłem ostatnie dwa światy + epilog. Cudowna gra, cudowna muzyka i świetna nastrojowa grafika, a gameplay miód i tyle. Polecam każdemu, osobiście zostało mi tylko trofeum za speed run do 100%
Opublikowano 7 lutego 201015 l Mam pytanie. w Wydaniu na PSX w Crash 3 było ukryte demo spyro. w wydaniu na PSN tez jest ukryte czy je usuneli?
Opublikowano 7 lutego 201015 l Czy gra "Africa" (tudzież "Hakuna Matata") jest dostępna na jakimś europejskim PSS czy jedynie US/JAP?
Opublikowano 7 lutego 201015 l Mam pytanie. w Wydaniu na PSX w Crash 3 było ukryte demo spyro. w wydaniu na PSN tez jest ukryte czy je usuneli? W CTR z PSS jest, więc i w 3 powinno być.
Opublikowano 8 lutego 201015 l hejka, ja bardzo bym Was chciał zachęcić do spróbowania swoich sił w grze Mushroom Wars. Gierka dostępna na PSN za 36zł brutto. Cytaty z recenzji w sieci fajnie opisują o co w tym chodzi... Mushroom Wars to kolejna gra z cyklu "kreskówkowych" produkcji. Na pierwszy rzut oka może przypominać serię PixelJunk i jest to naprawdę dobre skojarzenie. Gra swoją grafiką, interfejsem i gameplayem przypomina tytuł PixelJunk: Monsters i w żadnym wypadku nie jest to zarzut! Ponieważ oprócz wyglądu i "jednoplanszowego" trybu rozgrywki, obie produkcje bardzo się od siebie różnią. Jeśli chodzi o reguły rozgrywki, są one zupełnie inne niż w grze o potworach. Tutaj zadaniem gracza jest kierowanie gromadą małych stworków, które żyją w kolorowych muchomorach. Celem gry jest dominacja nad światem plechowców i podbijanie coraz to nowych nakrapianych kapeluszy. Brzmi to dość groteskowo, ale rysunkowa konwencja grafiki sprawia, że wszystko do siebie doskonale pasuje. Zasady gry są proste i to właśnie powoduje, że ma ona tyle uroku. Każdy zdobyty grzybek produkuje małych wojowników ? im wyższy poziom rozbudowy ich siedziby, tym szybciej są oni wytwarzani. Rozbudowując grzybowe miasta trzeba poświęcić określoną liczbę osadników. Stworki mogą przemieszczać się ? za sprawą gracza ? do innych sojuszniczych (aby zwiększyć tam liczbę ludności) lub wrogich (aby zaatakować) grzybów-budynków. źródło: Konsole Polter.pl Do wyboru są trzy tryby rozgrywki: kampania, multiplayer oraz skirmish. Najwięcej satysfakcji z gry czerpie się w trybie kampanii, ponieważ twórcy zadbali o to, aby mimo prostych reguł każda kolejna plansza niosła za sobą jakieś urozmaicenia. Warto zacząć swoją przygodę z Mushroom Wars właśnie od tego trybu, gdyż jest on jednocześnie tutorialem. Gracz może się zapoznać z całą funkcjonalnością gry i prostymi, ale wymagającymi treningu, zasadami rozgrywki. Mushroom Wars kosztują 36 złotych w wirtualnym sklepiku, co przy ich grywalności oraz dostępności trofeów stanowi pozycję godną polecenia. Można się oczywiście przyczepić do słabo rozbudowanej rozgrywki multi oraz małej ilości dostępnych map w skirmish, ale pomimo tych braków kolorowe muchomorki dają dużo satysfakcji z grania. FILM YOUTUBE: Ja szczerze polecam - z żoną sporo ciupiemy
Opublikowano 9 lutego 201015 l Tu 36zł tam 26zł, potem jeszcze tylko 10zł no i 7 na ubranko dla sackboya małżonki, ("albo nie, cały pakiet kup ze strojami z Sotc bo to sie bardziej opłaca"). Juz jakis czas temu zauważyłem, że gierki z pss kosztują mnie tyle co niejedna "duża" pozycja hehe Mam pytanko do ludzi którzy kupili stół Ninja Gaiden do Zen Pinball. Ciekawy jest ? Kupiłem stół Street Fighter i nawet mi sie podoba, szału nie ma ale też i tragiczny nie jest i korci mnie teraz ten z NG.
Opublikowano 13 lutego 201015 l Na PSS USA/Kanada do ściągnięcia za darmo flOW. http://www.ps3site.pl/fl0w-za-darmo/36290/#comments Haczyk? Tylko dzisiaj. Dla osób z poza USA/Kanady tylko przez proxy. Edytowane 13 lutego 201015 l przez Kyo
Opublikowano 13 lutego 201015 l No właśnie a jak przez te proxy ściągnąć? Gdzie to wpisac i w ogóle? Pomożecie? Edytowane 13 lutego 201015 l przez schab0795
Opublikowano 13 lutego 201015 l Autor W ustawieniach połączenia na PS3 trzeba wybrać opcję proxy i wpisać adres. Listę serwerów można w internecie znaleźć bez problemów.
Opublikowano 13 lutego 201015 l Post nieaktualny. Dzięki Old_Kyo problem rozwiazany Edytowane 13 lutego 201015 l przez schab0795
Opublikowano 13 lutego 201015 l Moze Kyo podzielisz się tutaj rozwiazeniem? Nieraz używałem proxy w PS3 (choćby do VidZone) ale teraz sprawdziłem już 7 różnych i zawsze mam ten błąd 80023EA6. Edytowane 13 lutego 201015 l przez Emet
Opublikowano 13 lutego 201015 l A jak mi już ściąga to mogę wyłączyć proxy czy dopiero po ściągnięciu ?
Opublikowano 13 lutego 201015 l a jak ja wpisuje ten adres od old kyo to mi sie nie łączy z internetem zrobiłem wszystko tak jak w intstrukcji ( chyba ;p )
Opublikowano 13 lutego 201015 l A jak mi już ściąga to mogę wyłączyć proxy czy dopiero po ściągnięciu ? Ja wyłączyłem i wyskoczył mi błąd. Lepiej więc nie wyłączaj:)
Opublikowano 13 lutego 201015 l 66.90.92.61:8080 http://www.ehow.com/how_5152241_use-ps-proxy.html Dzięki Heh, miałem niefart troche.. bo akurat żaden z 7 na które trafiłem nie działał. Zadziałał dopiero Twój
Opublikowano 13 lutego 201015 l Wie ktos o co chodzi z tymi trofeami? Jak je zdobyc? Brąz: Adventure Start the first campaign after installing Friendship Complete any campaign with 4 players Giant Complete any campaign with a creature of 25 segments or longer Fashion Decorate your creature with more than 10 alternating segments Vegetarian Eat all foods in a campaign without killing any advanced creature Cannibalism Eat all advanced creatures in a campaign without eating any food Gratitude Consume all credit foods Devious Paralyse the same creature 5 times without killing it Memory Take more than 10 screenshots Gaia Eat every level complete egg Srebro: Beauty Complete any campaign without being hurt< Peace Complete any campaign without eating anything Swift Complete any campaign within 120 seconds Złoto: Zen Leave game on idle in the end of credits for 30 minutes NIech ktos bedzie łaskaw przetłumaczyć ;d
Opublikowano 13 lutego 201015 l cholera zdobywa adress IP ale internet connection juz jest fail. co zrobic?
Opublikowano 13 lutego 201015 l Wie ktos o co chodzi z tymi trofeami? Jak je zdobyc? Brąz: Adventure Start the first campaign after installing Friendship Complete any campaign with 4 players Giant Complete any campaign with a creature of 25 segments or longer Fashion Decorate your creature with more than 10 alternating segments Vegetarian Eat all foods in a campaign without killing any advanced creature Cannibalism Eat all advanced creatures in a campaign without eating any food Gratitude Consume all credit foods Devious Paralyse the same creature 5 times without killing it Memory Take more than 10 screenshots Gaia Eat every level complete egg Srebro: Beauty Complete any campaign without being hurt< Peace Complete any campaign without eating anything Swift Complete any campaign within 120 seconds Złoto: Zen Leave game on idle in the end of credits for 30 minutes NIech ktos bedzie łaskaw przetłumaczyć ;d http://www.ps3site.pl/trofea/lista-gier/gry-psn-pl/fl0w-25403/ No naprawdę trudna sztuka - Google + "flow trofea" = PROFIT
Opublikowano 13 lutego 201015 l Skoro juz zrobilem instrukcje dla leniwcow, to macie tez tutaj. Moze jeszcze ktos nie ma: Mam system po angielsku, to sobie zmienicie na chwile. Kolumna z ustawieniami>Network Settings>Custom option>Auto-Detect/Scan>Automatic IP>"Do Not Set" on the DHCP>klikacie w prawo, az dochodzicie do Proxy>Use> 66.90.92.61 port: 8080 Zapisujecie. Na zapas zostawcie proxy, az Wam sie cala gra sciagnie. Po co problemy. Sciagniecie, wylaczacie proxy. Koniec.
Opublikowano 13 lutego 201015 l Ja (pipi)e - dlaczego zagladalem na forum..... Stracilem ponad 30-40 min. na probach i dalej nie dziala. (pipi)
Opublikowano 13 lutego 201015 l mi sie w koncu udało i sciagnolem. przyjemna gra ale jaki ma sens zchodzenie na dół i zjadanie innych potworków - nie mozna zasevovac(myle sie?) i jak wychodzimy to gra wita nas od poczatku. trzeba przejsc ta gre na raz czy co? Widzialem w necie jakies inne stworki do odblokowania jak to zrobic? Edytowane 13 lutego 201015 l przez QTF