Skocz do zawartości

Gry na PSN

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 473,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czyli krótko mówiąc - nie ma nic za darmo Dlatego jeśli mamy dostać jakieś darmowe gry to powinny być one poza usługą PS Plus. Ja raczej nigdy nie opłacę abonamentu, nie dlatego że nie mam na to pie

• Oni z tą ceną Rayman'a tak na serio? Lekarz zabronił się denerwować, ale kuźwa za kogo oni mnie mają? Za kolesia który zapłaci 219 zł? Absurdalne ceny gier na PSS ubliżają mi i mam nadzieję, że stracą

• Mariusz S.
    Mariusz S.

To ja może z innego forum przekleję, coby się nie produkować na nowo  

Opublikowano

czy Mass Effect 1 i 2 jest tylko w wersji angielskiej? wujek google mówi, że niestety tak, ale wole sie upewnić

Opublikowano

Niestety obie części na PS3 wyszły po angielsku... Sam przez to nie sięgnąłem po tę trylogię i nie rozumiem polityki EA Polska, żeby wydać tylko ostatnią część z trylogii w naszym rodzimym języku...

Edytowane przez grzech83

Opublikowano

Mam problem i nie wiem za za bardzo o co kaman. Miałem na swoim koncie plusa i ściągnąłem z PSN B: arkham City i śmigało bez zarzutu. Miałem też parę kodów nabytych dziwną drogą żeby ściągać gry na PS+ [czyli darmowy kod dla nowo rejestrujących się]. Mam trzy takie konta. Teraz jak chcę odpalić tego batmana to przenosi mnie od pss żeby kupić grę bo ważność wygasła. Co z tym zrobić?

Opublikowano

Przede wszystkim musisz mieć ważnego plusa na koncie z którego pobranego masz tego Batmana. Jeżeli na tym swoim koncie plus Ci się już skończył (ściągany Batman), ale masz aktywnego plusa na innych - to niestety nie przedłuży ważności gier z tego głównego konta z Batmanem, a więc nie pograsz z gry z tego konta.

Rozwiązaniem może być ściągniecie Batmana z innego konta, gdzie plusa masz aktualnie i pod warunkiem, że jest jeszcze w ofercie ta gra, albo masz ją na liście pobranych.

Opublikowano

Ok, kminie o co kaman. Czyli w niedługim czasie czeka to samo gry na innych kontach?

Opublikowano

Moglby mi ktos powiedziec cos na temat Trine i Trine 2 i czy sa zwiazane jakos fabularnie ? ;)

Opublikowano

Jak za małą kaskę to bierz, bo to świetne platformery. I fabularnie chyba nie, nie pamiętam już, ale chyba nie. Jak masz kogoś do coopa to gra się wybornie. 

Opublikowano

Fabularnie raczej nie są zbytnio powiązane. Obie przelazłem w coopie z laską i kumplem i grało się fajowo - chociaż nieraz irytująco. Ja brałbym obie - moje oceny to 8/10. Graficznie mistrzostwo świata.

Opublikowano

Wiecie cos na temat Giana Sisters miala byc juz premiera na Ps3 i jakos wszystko ucichlo:(

Opublikowano

Dzisiaj pojawi się nowa promocja na PSS:

Aliens: Colonial Marines
Was €59.99/£49.99, now €29.99/£19.99
Additional 10% saving for PS Plus members

Crysis
Was €19.99/£15.99, now €9.99/£7.99

Crysis 2
Was €19.99/£15.99, now €9.99/£7.99

Crysis 2 Maximum Edition
Was €29.99/£23.99, now €14.99/£11.99

Crysis 3
Was €69.99/£59.99, now €39.99/£29.99

Deus Ex: Human Revolution
Was €14.99/£10.99, now €5.99/£4.79

Deus Ex: Human Revolution Complete Edition
Was €24.99/£19.99, now €9.99/£7.99

Hitman Absolution Digital Edition
Was €59.99/£49.99, now €23.99/£19.69
PS Plus members note: This title will be added to your Instant Game Collection on 1st May

Hitman Contracts HD
Was €12.99/£9.99, now €4.99/£3.99

Hitman 2: Silent Assassin HD

Hitman Trilogy HD
Was €29.99/£19.99, now €11.99/£9.69

Hitman: Blood Money HD

Men in Black: Alien Crisis
Was €59.99/£49.99, now €29.99/£19.99

Metal Slug
Was €8.99/£7.29, now €3.99/£3.19

Metal Slug 2
Was €8.99/£7.29, now €3.99/£3.19

Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas 2 – Game of the Year Edition
Was €14.99/£11.99, now €5.99/£4.79

Tom Clancy’s G.R.A.W 2
Was €14.99/£10.99, now €5.99/£4.79

Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas
Was €14.99/£11.99, now €5.99/£4.79

Tom Clancy’s Splinter Cell Chaos Theory HD
Was €9.99/£7.99, now €4.99/£3.99

Tom Clancy’s Splinter Cell Double Agent
Was €14.99/£11.99, now €7.49/£5.99

Tom Clancy’s Splinter Cell Pandora Tomorrow HD

Tom Clancy’s Splinter Cell HD

Tom Clancy’s Splinter Cell Trilogy HD
Was €24.99/£19.99, now €10.99/£8.89

Splinter Cell Complete Pack
Was €59.99/£49.99, now €19.99/£15.99

http://blog.eu.playstation.com/2013/04/10/playstation-store-declassified-sale-begins-today/

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

wyszukiwarka pokazuje ze nie ma i nie przypominam sobie zeby w tych srodowych updatach bylo jakies info ze sie pojawila bo sam czekam na nowa giane

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mowicie o poprzedniczce SUPER MARIA ? To ma wyjsc na pleya w ogole? wow! (tez ustawiam sie w kolejce :) ).

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Darksiders było kiedyś w psstore czy mi się przewidziało? Bo jakoś teraz nie widze a kiedyś widziałem? Tylko II została?

Opublikowano

mowicie o poprzedniczce SUPER MARIA ? To ma wyjsc na pleya w ogole? wow! (tez ustawiam sie w kolejce :) ).

No chyba odwrotnie,przecież to była zrzynka z Mario na comodorku.

Opublikowano

'Terraria' bardzo przyjemna gra, ale 59 zł to trochę za dużo :/ 36 dałbym chętnie.

Opublikowano

Na psn mial byc manhunt z ps2. Moze ktos potwierdzic? Mam to z oryginalnej gry skonwertowane na ps2classics ale sa problemy z przenikajacymi teksturami, uniemozliwia to gre zasadniczo. Ciekawe czy wersja oficjalna z psn daje rade...

Opublikowano

Rockstar dawało info, że Manhunt wyląduje na PSN. 

Opublikowano

zanim nwet pojawiła sie aktualizacja odnośnie sklepiku EU, zassałem demo RE Revelations z JAP. PS Store i wiecie co? napisy, jak i main menu sa w PL.

nawet gicio.

Opublikowano

Widze, ze rozmiar odpowiada temu, ktory ja mam. Tyle, ze ja mam konwertowane z plytki z ps2, ciekawe czy w wersji z PSN rowniez sa crashe z grafika (przenikajace swiatlo latarni przez tekstury, nie da sie grac). Jakby bylo ok, kupilbym w ciemno bo ta gra to kawal historii mojego zycia, hehe, choc z perspektywy czasu jest glupia i schematyczna ale klimat ma srogi. Dzieki za pomoc - dam znac jak juz ogarne temat.

W ogole ktos tu kupowal te gierki z ps2classics? Dzialaja normalnie? Mnie troche drazni fakt, ze mam gre na ps2 i nie moge zagrac jak czlowiek na ps3, bo musze miec cfw by ja odpalic. Placic jeszcze raz? ;[