Opublikowano 3 marca 201114 l Autor Mam nadzieję , że powiedział to pod wpływem impulsu po złych skokach. Skoki bez Małysza to jak <wstawcie sobie>.
Opublikowano 3 marca 201114 l Teraz od Stocha zależy, czy oznacza to tylko koniec kariery Małysza, czy koniec zainteresowania tą dyscypliną w Polsce.
Opublikowano 3 marca 201114 l Raczej to drugie, ale w trochę mniejszym stopniu. Na pewno już na oglądalności rzędy 5 milionów nie ma co liczyć.
Opublikowano 4 marca 201114 l A ktoś mi powie, czy Małysz jeszcze będzie startował w Lahti i Planicy? Bo kurde, jest 3 w klasyfikacji, 30 pkt przed Kofflere, szkoda byłoby gdyby Koffi mu to wyrwał, 5 podium Adama na koniec w generalce..
Opublikowano 4 marca 201114 l Autor normalnie bedzie skakal do konca sezonu i dobrze byloby gdyby zakonczyl kariere na podium koncowej klasyfikacji. 26 marca wystapi jeszcze w pokazowce red bull skoki do celu.
Opublikowano 4 marca 201114 l a to trzeba oglądać Adasia szkoda ze nie da rady wyprzedzic Nykkenena. chyba 7 zwyciestw by potrzebowal. gdyby wygrał teraz 3, to moze by skakał nastepny sezon Edytowane 4 marca 201114 l przez ziombel
Opublikowano 4 marca 201114 l Adaś - Jeden z niewielu sportowców z którego możemy być dumni. Szkoda ze to już koniec, ehh... :confused:
Opublikowano 4 marca 201114 l Adaś - Jeden z niewielu sportowców z którego możemy być dumni. Szkoda ze to już koniec, ehh... :confused: Dlaczego niewielu? Teraz pozostaje Stoch. Mam nadzieję, że będzie skakał coraz lepiej, bo już pokazał że talent do tego ma.
Opublikowano 4 marca 201114 l Nie oszukujmy sie , skoki nie będą juz takie same. Wielu czekało na skoki Małysza nawet wiedząc że jest w Chu.jowej formie. Legenda skoków, taki skoczek rodzi sie raz na kilkanaście lat. Jak dla mnie najlepszy skoczek wszechczasów. Szkoda , wielka szkoda, liczyłem że zakończy karierę na IO za dwa lata Życze mu żeby wygrał przynajmniej jeden konkurs do konca sezonu, miałby wtedy 40 i ładnie by to wyglądało. Ale trzeba też przyznac że zachował sie jak prawdziwy mistrz. Forma medalowa mimo to kończy kariere. Skoczka pokroju Małysza mają teraz austriacy. Schlierenzauer
Opublikowano 5 marca 201114 l Adaś - Jeden z niewielu sportowców z którego możemy być dumni. Szkoda ze to już koniec, ehh... :confused: Dlaczego niewielu? Teraz pozostaje Stoch. Mam nadzieję, że będzie skakał coraz lepiej, bo już pokazał że talent do tego ma. no ilu mamy sportowców rozpoznawalnych globalnie? Mało a ilu mamy takich ak małysz, którzy są/byli supergwiazdami w uprawianej dyscyplinie? jeszcze mniej...
Opublikowano 5 marca 201114 l Oczywiście że orson ma racje. Małysz nie tyle że jest w czołówce na jeden , dwa sezony ale jest jednym z najlepszych jesli nie najlepszym skoczkiem w historii. Nie przypominam sobie drugiego takiego polskiego sportowca który by był tak ceniony w swojej dyscyplinie.
Opublikowano 6 marca 201114 l techwile nie wrócą Tak ku przypomnieniu. Mój ulubiony skok niektórzy moga nie pamietać edit Mój odnośnik coś pięknego Mój odnośnik Najpiękniejszy skok. Hautameki nie może tego skoczyć he Edytowane 7 marca 201114 l przez canabis
Opublikowano 13 marca 201114 l Dzisiaj słabo naszym poszło. Oby w Planicy na koniec sezonu Małysz stanął na podium
Opublikowano 20 marca 201114 l Autor Koniec Pucharu Świata. W ostatnim konkursie pucharu w Planicy zwyciężył Kamil Stoch , a 3 miejsce zajął Adam Małysz (dzięki czemu wskoczył też na 3 miejsce PŚ).
Opublikowano 20 marca 201114 l Piękne zakończenie kariery, nie ma co. I jaka idealna zamiana pokoleń. Stoch z roku na rok staje się coraz lepszy.
Opublikowano 21 marca 201114 l No piękne, piękne. Chociaż trochę szkoda, ze to Adam nie stanął na najwyższym stopniu podium
Opublikowano 21 marca 201114 l Wtedy pewnie pojawiły by się głosy że może jeszcze za wcześniej, że jeszcze jeden sezon itp. itd. IMHO świetny koniec kariery. Jeszcze tylko te skoki do celu i w końcu Małyszomania stanie się historią Fajnie że jest Stoch, bo ciężko by się było znowu podniecać 15 miejscem, jak za czasów Matei
Opublikowano 22 marca 201114 l Przecież i tak są takie głosy. Policz sobie ile razy był w tym sezonie na podium plus zwycięstwo w Zakopanem plus brąz na MŚ. No ale kończyć kariere w takiej formie to naprawde zasługuje na szacunek.
Opublikowano 22 marca 201114 l Fajnie że jest Stoch, bo ciężko by się było znowu podniecać 15 miejscem, jak za czasów Matei Akurat w piciu to Mateja ze Skupniem zajmowali 1 miejsca na podium
Opublikowano 27 marca 201114 l Autor No i skończyło się , dziś Adam Małysz oddał ostatni skok w swojej karierze.