Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Duty: World at War

Featured Replies

• Odpowiedzi 299
  • Wyświetleń 47,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Na amerykańskim PS Store jest dostępne demo. Ściągnąłem, pograłem i trochę się zawiodłem grafiką. Tekstury są jakieś rozpiskelowane, a cały obraz jakiś nieostry i jakby rozmazany. Czy w pełnej wersji grafika wygląda podobnie, czy może to jakieś stare demo?

Opublikowano

Nie wiem co Wy chcecie od grafiki w tej grze. Fakt - nie jest to może poziom KZ2, ale w nie których miejscach potrafi zerwać beret (np. Stalingrad i misja ze snajperką).

No i gra chodzi super płynnie.

Opublikowano
Na amerykańskim PS Store jest dostępne demo. Ściągnąłem, pograłem i trochę się zawiodłem grafiką. Tekstury są jakieś rozpiskelowane, a cały obraz jakiś nieostry i jakby rozmazany. Czy w pełnej wersji grafika wygląda podobnie, czy może to jakieś stare demo?

Też sprawdziłem to demko. Ta gra jest strasznie brzydka, animacja niemal z poprzedniej generacji. Ogólnie jeżeli chodzi o kwestie techniczne, KZ2 odstawia CoD: WaW o kilka okrążeń. Jeżeli MW2 śmiga na tym samym silniku, to nie ma szans aby prezentował sie tak jak KZ2.

Opublikowano

Tak mi sie spodobała że przeszedłem w dwa krótkie wieczory na najtrudniejszym poziomie, jak do tej pory 2 po Uncharted gra na ps3 ktorą przeszedlbym jeszcze sto razy w przeciwienstwie do KZ2 gdzie przechodziłem go 3 razy z przymusu. Kończąc codwaw czułem szczescie i ciarki, a killzona... ulgę że już sie skonczył :P i nie zawsze grafika gra pierwsze skrzypce i ciekawi mnie co was tak jara w grafice kz2...

Opublikowano

orientuje sie ktos czy sa plany wydania world at war w jakiejs platinum extended mega version? tzn. z wszystkimi dodatkami?

Opublikowano

Wlasnie ukonczylem tryb single i musze przyznac ze gra zajefajna :) juz dawno mnie tak nie wciagnelo najlepsza czesc serii jaka do tej pory wyszla oczywiscie Medal of Honor z psx nic nieprzebije i licze po cichu ze moze kiedys zrobia remake. Ocena 9/10 czysty miod ;)

Edytowane przez Vamp

Opublikowano

Panowie COD:WAW to może nie jest graficzny kiler jak KZ2 ale swój miód ma,

zwłaszcza tryb kooperacji jest bardzo fajny.

Opublikowano

Co wnosi najnowszy update , orientuje się ktoś ?

Opublikowano

Chciałbym zapytać które DLC najbardziej warto zakupić? Szczególnie chodzi mi o Nazi Zombie. Która mapka jest ciekawsza?

Opublikowano

Na razie najlepiej kupić map pack 2. W drugim packu ta mapka jest naprawdę fajna. :D Ale lepiej poczekać do 6 sierpnia, wyjdzie trzeci map pack i się zobaczy czy też będzie fajny. :)

Opublikowano

2'gi jest o wiele bardziej hardcore'owy od wcześniejszych, chociaż w Zombie Verruckt'a zagrywałem się dłuzej (to pewnie przez to, że wyszedł wcześniej, ale na prawdę był fajny i wprowadził więcej odświeżenia niż 3 epizod). Najlepiej kup na spółkę wszystkie 3 ^^.

Opublikowano

cod 5 skonczylem na x360, teraz sobie sprawilem wersjie ps3 coby pograc online, szczegolnie w nazi zombies. w zwiazku z tym mam pytanko.

gra ktokolwiek jeszcze na 1 planszy nazi zombies? przymierzam sie do ktoregos map packa ale chcialem wczesniej pograc online na mapie ktora w miare znam. mam tylko "oczekiwanie na jeszcze 1 gracza..." i czekam.

moze cos zle ustawilem?

ewentualnie jesli ktos mialby ochote na partyjke w nazi zombies to jestem chetny na ustawke :)

Opublikowano

No i zassał już ktoś Map Pack 3? Jak się prezentuje mapka do Nazi Zombie i reszta?

Edytowane przez Sheepman.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

właśnie skończyłem na "Veteranie" :D

Prawdziwy Hard Core Ever :)

a ile nerwów!!! hee

Opublikowano

Nowe mapy są bardzo fajne, jest tam i miejsce na kamperkę i na otwarte pojedynki na ulicach. Rafineria trochę mniejsza od pozostałych ale także prezentuje wysoki poziom.

W każdym razie- zdecydowanie warto kupić ten najnowszy dodatek.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Orientuje się ktoś, czy przewidywany jest map pack 4 ? bo nie wiem,czy grę trzymać jeszcze (a czekam na nowy tryb Zombie).

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Tak, gram na multi i na zombie. Jest dobrze, w większości trybów nie brakuje osób (na map packach jest mało ludzi, ale na TDM zazwyczaj jest pełny serwer, w weekendy więcej). Średnio ok 25tys. osób online.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Podbijam bo może ktoś z rodaków chciałby powyrzynać hordy zombiaków na mapkach z dodatków? Ja chętnie pograłbym z kimś posiadającym HS (tak dla lepszej komunikacji bo w zombie to podstawa).

Gdyby co to wysyłać zaproszenia na PSN.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Rowniez czesto gram w WaW albo MW1. Chetnie dolacze do znajomych polakow.

• 13 lat później...
Opublikowano

Proszę o przerzucenie do forum o codach, bo ostatnio tez szukalem tego tematu i nie znalazłem.