Opublikowano 22 lipca 200816 l Ocena na IGN = 10/10. Fakt, że IGN dał 10, tylko napawa mnie niepokojem.
Opublikowano 22 lipca 200816 l ocena na IMDB mnie dobila Nie warto wierzyć tym oceną, ale TDK ma wszędzie świetną prase. Ocena na IGN = 10/10. Nie potrzeba mi kolejnego REC czy Blair Witch, dlatego nie mam zamiaru ściagać i ogladać wersji Cam., ale moj znajomy się skusił i nie mogł wyjsc z podziwu dla tego filmu. Chyba nawet dam te 20 zł i pojde do kina. To chyba właśnie przede wszystkim IMDB, a nie innym serwisom, można ufać w kwestii trafności ocen jak narazie, prawie 70k ocen, średnia 9.6
Opublikowano 22 lipca 200816 l ocena na IMDB mnie dobila Nie warto wierzyć tym oceną, ale TDK ma wszędzie świetną prase. Ocena na IGN = 10/10. Nie potrzeba mi kolejnego REC czy Blair Witch, dlatego nie mam zamiaru ściagać i ogladać wersji Cam., ale moj znajomy się skusił i nie mogł wyjsc z podziwu dla tego filmu. Chyba nawet dam te 20 zł i pojde do kina. To chyba właśnie przede wszystkim IMDB, a nie innym serwisom, można ufać w kwestii trafności ocen jak narazie, prawie 70k ocen, średnia 9.6 Trudno ufać serwisom gdzie za ranking odpowiadają przypadkowi ludzie. Najlepszy przykład to filmweb gdzie scarface był koło 80 miejsca a jak dali go do jakiejś gazety to nagle wylądował na pierwszym. IMDB z Batmanem jako najlepszym filmem w historii też stawia swoja wiarygodność pod znakiem zapytania.
Opublikowano 22 lipca 200816 l no w sumie prawda, każdy z tych rankingów tworzą przypadkowi ludzie, ale jak juz odnosimy się do takich przypadkowch, to średnia na IMDB jest chyba najbardziej reprezentatywna (z czysto statystycznego wzgledu, tzn ilośc i przekroj ludzi, którzy się udzielają) mi akurat jeszcze nigdy nie zdażyło się zawieść na werdykcie z imdb, wiec licze, że i tym razem bedzie bardzo, bardzo dobrze
Opublikowano 22 lipca 200816 l ssanie na ten film mam ogromne :baby: ale wytrzymam...poczekam do 8 i lece do kina,jakie sa recenzje wie kazdy..begins uwazam za najlepszy film o batmanie wiec dark knight mnie bankowo zniszczy
Opublikowano 22 lipca 200816 l no w sumie prawda, każdy z tych rankingów tworzą przypadkowi ludzie, ale jak juz odnosimy się do takich przypadkowch, to średnia na IMDB jest chyba najbardziej reprezentatywna (z czysto statystycznego wzgledu, tzn ilośc i przekroj ludzi, którzy się udzielają) mi akurat jeszcze nigdy nie zdażyło się zawieść na werdykcie z imdb, wiec licze, że i tym razem bedzie bardzo, bardzo dobrze Hmmm właśnie chyba nie jest , bo im więcej średnich i przypadkowych widzów ocenia to głosy tych , którzy trochę się znają giną w morzu tych , których nowy Batman to najlepszy film w historii.
Opublikowano 23 lipca 200816 l macie druga opinie... kumpel byl wczoraj i uwaza, ze to najlepszy action movie jaki w zyciu widzial... oh well.
Opublikowano 23 lipca 200816 l nie wiem o co dokładnie ci chodzi, ale rekord otwarcia jest. 158,4 mln zielonych w pierwszy weekend czyli pobił zeszłorocznego spider mana o ok. 7 i o jakieś 30 piratów z karaibów.
Opublikowano 23 lipca 200816 l No ocena nowego nietoperza to glownie efekt re-maku najlepszej czesci batmana, smierc aktora grajacego role jokera, no i hamburgery, ktore sa upasione na macdonaldsie i komiksach wiec o czym my tu mowimy? Ocena pewnie poleci na pysk po premierze w innych krajach. A nowy batman? Widowiskowy, klimatyczny i z przytupem. W kilku momentach potrafi przynudzic, ale generalnie najlepsza czesc nietoperka a postac jokera jest zaiste perfekcyjna i Jack Nicholson zostal pokonany i nie dorasta do piet obecnemu Jokerowi. Chetnie wybiore sie do kina na premiere, szkoda, ze w heliosie we wrocku jakos rezerwowac wczesniej nie mozna - widzialem na razie w domu film ale do kina isc po prostu trzeba; ocena z imdb jak na ekranizacje komiksu daje rade i odzwierciedla jakosc filmidla, ale jako film akcji mocne 8 bedzie wskazane.
Opublikowano 23 lipca 200816 l No ocena nowego nietoperza to glownie efekt re-maku najlepszej czesci batmana Remake? Ktorej czesci? oO Co do smierci Ledgera to się zgodzę. Nic tak nie dodaje sławy i rozgłosu jak smierć.
Opublikowano 24 lipca 200816 l No ocena nowego nietoperza to glownie efekt re-maku najlepszej czesci batmana Remake? Ktorej czesci? oO Zle sprecyzowalem - wersja filmu z jokerem, ten rowniez w 1 czesci gacka wystepowal. Sorry.
Opublikowano 24 lipca 200816 l Ojtam, po prostu Joker jest najfajniejszym badgayem z Batmana. nolan wiedział co robi. Pewnie dałby jeszcze Pingwina, ale wersja DeVito jest NIE do przebicia. Taki Pingwin ostateczny. Edytowane 26 lipca 200816 l przez gekon
Opublikowano 25 lipca 200816 l Jestem w stanie uwierzyc ze Ledger to lepszy Joker od Nicholsona, ale nie wyobrazam sobie lepszego Pingwina od DeVito, nie dosc ze aktorsko zarzadzil, to i ma fizyczne predyspozycje do tej roli.
Opublikowano 26 lipca 200816 l http://www.spike.com/show/27863?cmpnid=800...lkdes=COL_27863 Bat-A-Thon, półgodzinny przegląd przez wszystkie ekranizacje człowieka nietoperza, od lat 20 XX wieku, poprzez dzieła Burtona, aż po Begins i Dark Knight. Warto obejrzeć i przypomnieć sobie to wszystko raz jeszcze. Autorem jest James Rolfe, znany też jako Angry Video Game Nerd. Edytowane 26 lipca 200816 l przez White
Opublikowano 27 lipca 200816 l Witam. Piszecie że ten Ledger jest lepsiejszym Jokerem od Nicolsona, a Joker był jest i będzie tylko w wykonaniu Jacka. Joker w wykonaniu zmarłego w Panu Ledgera to jakiś powalony ćpunek, brak mu tego co miał Joker Nicolsona: szał i obłęd w oczach. Zaznaczam iż filmu jeszcze nie widziałem ale po trailerach mogę powiedzieć że nowy Joker ssie.
Opublikowano 27 lipca 200816 l mylisz sie... i to bardzo. Zobaczymy co powiesz jak zobaczysz akcje ze znikajacym olowkiem...
Opublikowano 27 lipca 200816 l Witam. Piszecie że ten Ledger jest lepsiejszym Jokerem od Nicolsona, a Joker był jest i będzie tylko w wykonaniu Jacka. Joker w wykonaniu zmarłego w Panu Ledgera to jakiś powalony ćpunek, brak mu tego co miał Joker Nicolsona: szał i obłęd w oczach. Zaznaczam iż filmu jeszcze nie widziałem ale po trailerach mogę powiedzieć że nowy Joker ssie. ale na pewno widziałeś dobre trailery? Na necie ponoć są już wersje w dobrej jakości. Oglądał ktoś? Bo ja chyba nie dotrzymam do premiery
Opublikowano 27 lipca 200816 l no wlasnie znalazlem jedną, z sampla wygląda w porządku więc poddaje się i wciągam xd
Opublikowano 27 lipca 200816 l ściągnij i zapodaj jakieś zdjęcie (oraz linka) jeśli jakość dobra, ja już zdycham od czekania.
Opublikowano 27 lipca 200816 l slyszalem, ze u mnie na wsi jest 2go przedpremiera w heliosie. Bendem (pipi)a - jak beda miejsca.