GhettoKingSas 0 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 no giera mna pozamiatala do kwardatu a nawijka Cole'a do microfonu (chyba kazdy wie o ktora chodzi) mnie zabila xD jaki czarnuch lol koncowka pozostawia niedosyt i mam nadzieje ze gow3 zrobia szybko engine moze zostac ten co jest bo grafa wypala oczodoly DIEEE UUUUMMMAAANNNNNN :wkurzony: Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 najlepszy tekst to i tak: "pulapka? to pulapka na nich" xDDDDDDDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
biszat 5 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Jako iz nie jestem wielkim fanem sie wypowiem .. nie gralem w czesc 1 ale znajomi fabule opowiedzieli mi ze szczegolami zakupilem 2 chcialem zobaczyc o co sie ludzie tak slinia. Graficzka wymiata - naprawde bardzo porzadnei to wszystko przygotowano , czuc caly ten syf i ciezar .Fajne patenty z przyczepianiem granatow. Multi - wielkie rozczarowanie , niestety czas oczekiwania na gre jest za dlugi , szkoda ze nie zrobili tego jak w H3 lub CoD gdzie wyszukuje dosc szybko.Ogolnie gra mila choc sliny nie tloczylem Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 U mnie po ściągnięciu patcha wyszukuje mecz bardzo szybko. Minuta/pół i cała drużyna zebrana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtusior 1 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Naprawdę świetna gra, dobrze poprowadzona fabuła, klimatyczne miejscówki i genialny co-op . Multi też bardzo fajne, tylko szkoda, że tylko czasu w lobby się czeka. Mocny kandydat na grę roku! Niestety normal, na którym gram ze Sztajnem rzeczywiście banalny. Jeśli by się dało wolałbym od razu zacząć od Insane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 (edytowane) Nie wiem jak było wcześniej, bo grę dorwałem już po wyjściu patch'a, ale póki co lagów nie uświadczyłem jak i wyszukiwanie gier było dość na poziomie (2-3 minuty to max). A ten, najlepszy dialog (polska wersja językowa) między tym nowicjuszem a Marcusem, jakoś na początku: Nowicjusz - Słyszałem, że Szarańczy jest tu od zesrania ! Fenix - <mądra_mina> Od zesrania i 10 razy tyle. xDDD Edytowane 29 Listopada 2008 przez Sztajniec Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Jak masz pełną ekipe (5osób) to szukanie trwa góra 15sek. Cytuj Odnośnik do komentarza
konan129 0 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Lagi jeszcze czasami są(po strzale z shota w ścianę, strzał idzie dopiero po ok. 0.5-1 sekundzie), no ale faktycznie wyszukiwanie gier teraz działa o wiele szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kiler8888 0 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Lagi jeszcze czasami są(po strzale z shota w ścianę, strzał idzie dopiero po ok. 0.5-1 sekundzie), no ale faktycznie wyszukiwanie gier teraz działa o wiele szybciej. ja tak zawsze miałem ;] i w jedynce i w dwójce, i na lagach i bez lagów z Polakami Cytuj Odnośnik do komentarza
w07t3k 0 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Czy w innej wersji językowej gry(np. 3xA) będę mógł ustawić polski język w grze (tzn. napisy, bo chyba tylko to jest?)? Czy są jakieś różnice między wersją polską, a np. angielską? Na aukcjach jest dużo angielskich wersji gry, więc jeśli w takowej można ustawić polski język, to wezmę, bo w sumie na polskiej instrukcji mi nie zależy, nawet lepsza po angielsku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 (edytowane) Ja mam 3xA i język w grze mam polski, nawet chyba nie można zmienić na inny xD (kupowałem z Allegro, instrukcja + okładka anglik, gierka po polsku - tak pisało na aukcji). Edytowane 29 Listopada 2008 przez Sztajniec Cytuj Odnośnik do komentarza
masterlag 1 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 O ile się nie mylę to język gyrosów będzie zależał od tego u was w dashu. Cytuj Odnośnik do komentarza
DaBig 1 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Nie wiem, czy też tak macie, ale u mnie w trybie HORDY, po wyszukaniu graczy i przeskoczeniu w lobby na głosowanie mapy, często miewam w postaciach do wyboru Lucastów. Natomiast jak gra wystartuje, ni z gruchy, ni z pietruchy, losowo dostaję postać Delata Squadu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Czy w innej wersji językowej gry(np. 3xA) będę mógł ustawić polski język w grze (tzn. napisy, bo chyba tylko to jest?)? Czy są jakieś różnice między wersją polską, a np. angielską? Na aukcjach jest dużo angielskich wersji gry, więc jeśli w takowej można ustawić polski język, to wezmę, bo w sumie na polskiej instrukcji mi nie zależy, nawet lepsza po angielsku. Tak, w wersji 3xA także jest język polski, bodajże wystarczy mieć dashboard po polsku. Do do różnic: w polskiej wersji pudełkowej nie ma kodu na mapy z GoW 1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fernando 0 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Nie wiem, czy też tak macie, ale u mnie w trybie HORDY, po wyszukaniu graczy i przeskoczeniu w lobby na głosowanie mapy, często miewam w postaciach do wyboru Lucastów. Natomiast jak gra wystartuje, ni z gruchy, ni z pietruchy, losowo dostaję postać Delata Squadu. Tez sie z tym raz spotkalem, dziwne. Ja tez mam 3x Ang, ale mam polskie napisy. Podobnie mialem w Forza 2 i w Dead or Alive Xtreme 2. Wersja jezykowa zalezy od tego w dashbordzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 To Delta ma się bronić przed Locustami, jeśli można wybrać samych Locustów to dziwne, ale w samej hordzie logiczne, że ich nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soniak 3 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Gra ukończona. Końcówka rozczarowuje, brakuje mi tutaj jakiś wielkich przełomowych akcji. Fabuła świetna, grafika również. Szkoda tylko że przejście gry zajęło mi 2 sesje po 5 godzin. Jeśli jest ktoś chętny żeby popykać na Insane - gg 1326821 GT: Developing PL Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 (edytowane) To Delta ma się bronić przed Locustami, jeśli można wybrać samych Locustów to dziwne, ale w samej hordzie logiczne, że ich nie ma. No cóż, ja skrzydłowego grałem Tai'em a mój wingman miał postać... Marcusa Są kwiatki na multi, na szczęście jest to rzadkość. Edytowane 29 Listopada 2008 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebastian PL 1 Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 mapki maja blokade regionalna ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Mają... Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojthas 93 Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Odnośnie fabuły, może mi ktoś powiedzieć, bo chyba nie do końca skumałem co się działo w tej Nowej Nadziei ? I kim są ci przodkowie ? Gierka mnie pozamiatała, aktualnie gram na hard :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Prawdziwy lancer Taką piłą, to sobie może kartofle najwyżej obierać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebastian PL 1 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 http://www.youtube.com/watch?v=UlBr60zn9DY fajne porownanie 1 i 2 czesci. widac ,ze w 2 mamy jasniejsze kolory co jest jak dla mnie na minus . Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 http://www.youtube.com/watch?v=UlBr60zn9DY fajne porownanie 1 i 2 czesci. widac ,ze w 2 mamy jasniejsze kolory co jest jak dla mnie na minus . za jasno masz to sobie przyciemnij Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 http://www.youtube.com/watch?v=UlBr60zn9DY fajne porownanie 1 i 2 czesci. widac ,ze w 2 mamy jasniejsze kolory co jest jak dla mnie na minus . za jasno masz to sobie przyciemnij W ogole takie porównania z youtube, są do dupy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi