Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kiedy kupisz MGS 4?

Czy kupisz MGS4 w dniu premiery ? 254 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy kupisz MGS4

• Tak, w dniu premiery
      156
    • Tak, ale po zapoznaniu sie z opiniami innych graczy
      22
    • Kupie jak mocno potanieje
      26
    • Kupie wersje "poprawiona", ktora ukaze sie rok po premierze oryginalu
      16
    • Nie kupie
      16
    • A co to jest ten MGS ????
      18

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Cudownie! U mnie też zmienił się status na "zamówienie zostało zrealizowane". Jutro wielki dzień! To też jest dla mnie pierwszy Metal w którego zagram od razu. Na Snake Eater musiałem czekać prawie rok, to były katusze.

• Odpowiedzi 125
  • Wyświetleń 9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Edytuje poprzedniego posta.KUPUJE NA 100 i to moze nawet limitke szczegolnie ze premiera jest juz po maturce:)

Opublikowano

A ja się dzisiaj obudziłem.

Ale nic, kolekcjonerka kurier już w Wirtusie zamówiona;]

Opublikowano

Stan zamówienia na Ultimie>>>>zrealizowane :D

Teraz tylko czekać na paczuszkę.

Opublikowano

Dziś dzwoniłem do Wirtusa w celu potwierdzenia czy aby napewno wysłali, miła Pani z obsługi powiedziała że moja Limitka już została wysłana, achh ^_^ czyli na 99% jutro sobie pogram i przeżyje jedne z piękniejszych chwil ^_^ czego wam również życzę

Opublikowano

ja zamówiłem na gram.pl bo miałem kuriera za free z jakiejś tam kasy wirtualnej . Mam nadzieje że jutro będzie

Opublikowano
Mam! Przed chwilą odwiedził mnie kurier Masterlink. Ładna ta edycja ale pudełko z grą i dokumentem nie było zafoliowane. A figurka jest nawet spoko ale nie ma podstawki i Old Dog mi się przewraca :) Spadam instalować i grać, życzę wszystkim żeby zaraz odwiedził ich kurier.
Opublikowano

Również przed chwilą otrzymałem własną kopię gry. No to na razie;)

Opublikowano

Ktos kto zamawial w Ultimie zostal odwiedzony przez kuriera juz ?

Opublikowano

Ehh.. kupowanie na gram.pl tylko po to, żeby transport był za free to nie byl dobry pomysł... chociaż z drugiej strony przynajmniej jutro nie będę musiał brać wolnego w pracy bo pewnie kurier po 16 wpadnie a w poniedziałek i tak mam egzamin zawodowy, więc szybko pójdzie i mam 3 dni grania na HD 37'' dla mnie i Snake'a :)

Opublikowano

Przyszła limitka kurierem ze sklepu PE, jest wypas (zamienił bym tylko figurkę - na wersję tytanową :) ) Limitka jest zayebista narazie mogę sobie tylko OST posłuchać bo siedzę jeszcze do 17 w robocie ale jest kozak. Po co dzisiaj Nasi grają z Austrią Fucka Mija...

Opublikowano

dzis o 15:15 , przyszedl kurier ups z limitka, gra wyslana ze sklepu Wirtus.pl, niecale dwadziescia piec godzin i do Rybnika doszla ze stolicy

http://www.gamer.nl/images/content/Happiet...2489028_1_3.jpg

z tego co widze to na wirtusie jeszcze maja limitki, ale o 10 zloty drozsze niz we wtorek

u mnie w srodku plyta z filmem i gra tez byly bez foli,

Edytowane przez agrestrybnik

Opublikowano

Ja tez zamówiłem od Virtusa,szybko,sprawnie,poprostu miło. :thanks:

Opublikowano

kupiłam dziś ale nie dla siebie,żałuję ale nie mam PS3 i HDTV więc na swojego MGS4 sobie jeszcze poczekam...

Opublikowano

Ten dzień był męczący ale pozytywnie zakręcony, już od samego rana wyczekiwałem na MGS'a, od czasu do czasu pogrywając w Mario Galaxy oraz RE:UC, specjalnie wykorzystałem sobie jeden dzień urlopu a tu nic, straciłem nadzieję po godzinie 17 kiedy kuriera nie było, aż tu nagle ktoś dobija się do drzwi, myślę kolega przyszedł na faje, więc otwieram szybkim ruchem drzwi i... widzę kuriera z UPS'u, tysiąc mysli przeszło przez mój umysł, a kiedy dawałem flotę za Limitkę ręce mi dygotały jak rasowemu alkoholikowi (jedynie lepsza fazę miałem na częśći RE) hehe. Także jestem szczęśliwym graczem, za mną już 4h grania i jak najbardziej pozytywne wrażenie ^_^

Opublikowano

11.06 odbieram telefon od Aja z wiadomością o możliwości odebrania własnej kopii MGS4. Jako że mieszkam 250 km od Katowic, Aju proponuje wysyłkę kurierską. Przez głowę przechodzą myśli w stylu, po co skoro będę szybszy niż kurier. 12.06 o godz 8.00 wisadam na CBR'ke i 2 godz. później ściskam własny egzemplarz :D

Wsiąść na bike'a i pędzić po grę z ukochanej serii - bezcenne :]

:krzeslem: - emo z krzesłem to moja żona ;)

Opublikowano

kurcze, wybaczcie pytanie, ale co kogo obchodzi kiedy kto kupi jakąś grę?

Spamowe tematy są głupie.

Opublikowano
11.06 odbieram telefon od Aja z wiadomością o możliwości odebrania własnej kopii MGS4. Jako że mieszkam 250 km od Katowic, Aju proponuje wysyłkę kurierską. Przez głowę przechodzą myśli w stylu, po co skoro będę szybszy niż kurier. 12.06 o godz 8.00 wisadam na CBR'ke i 2 godz. później ściskam własny egzemplarz :D

Wsiąść na bike'a i pędzić po grę z ukochanej serii - bezcenne :]

:krzeslem: - emo z krzesłem to moja żona ;)

hahah genialna akcja! :lol:

Opublikowano

Orientuje się ktoś ile ta gra kosztuje w empiku bądź mm? Dzisiaj jadę do Częstochowy to może kupię jak będzie kosztowała 199zł :P

Opublikowano

Czy ktoś dostał z Wirtusa paczkę, jeśli wybrał Pocztę Polską? Mam nadzieję, że przesyłka nie zaginęła ;/

Opublikowano

Ja kupię jak w końcu sprawię sobie LCD. Na razie nałożyłem sobie szlaban na kupno gier, bo chcę w końcu TV kupić :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W sklepach 219 zł, po necie zmiescisz się w 199 zl.

Opublikowano

jakby kerys chcial limitowana edycje to w sklepie wirtus.pl , sie znowu pojawily w cenie 289 zloty

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.