Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Osiągnięcia

Featured Replies

Opublikowano
Świetna mapka, lokalizacje i ich fotki:

http://i80.photobucket.com/albums/j186/Jon...cations1-50.swf

Mam pytania odnośnie osiągnięć ''Top The Midnight Club'' i ''Auf Wiedersehen Petrovic''

1. Czy wyścigi mogą być ustawione na jedno okrążenie?

2. Czy wyścig zostanie zaliczony jako wygrany jeśli wszyscy gracze opuszczą grę i tylko ja zostanę?

1. Tak.

2. Nie. Wyścig musi ukończyć i zaakceptować (to znaczy przy tabeli z czasami nacisnąć A - Continue) co najmniej dwóch graczy, dodatkowo nie może być on zglitchowany, co czasami się zdarza. Żeby mieć 100% pewność, że wygrało się dany wyścig musisz zobaczyć Leaderboardy (statystyki w menu), wybrać interesującą opcję, odnaleźć swój gamertag (przycisk Y) i spojrzeć na liczbę pod kolumną z joystickiem z gwiazdką. Jeśli jest większa niż 0 to oczywiście wyścig masz już z głowy. No i musisz pamiętać też o tym, że aktualizacja tego rankingu nie następuje od razu, ale po kilku minutach.

wielkie dzieki :) przyda sie

• Odpowiedzi 407
  • Wyświetleń 23,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Z ciekawości wpisałem kod na Annihilatora i oczywiście zablokowało mi acziwmenta. Czy można jakoś go odblokować?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Macie jakiś dobry sposób na przejście tych stunt jumpów (chodzi mi o pojazd), wiecie gdzie można znaleźć zaparkowanego nrg 900? W ostateczności można wpisać kod na niego, tylko nie wiem czy on czegoś nie zablokuje.

BTW do 100% brakuje mi tylko jumpów!!! Ostatnio robiłem gołębie i oczywiście jeden mi został na końcu i nie wiedziałem gdzie, potem znalazłem go w miejscu gdzie były dwa obok siebie, a używałem mapki z PE 131 i tam było tylko zaznaczone jako jeden <_<

Opublikowano

Wiele razy było już pisane że na wyspie po lewej jest salon. Do wyboru, do koloru.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

To od jakiegos czasu jest achievement/trophy wirusowe. Jeden gość zabił kogoś z R*, potem ktos zabil tego gościa itd. Po Pewnym czasie samo powinno wyskoczyc

Opublikowano
Pytanie - Jaka jest szansa na ubicie tego developera Rockstaru na necie?

Zabij pierwszego lepszego kolesia i achievement powinien wpaść.

Opublikowano

Znalazłem jakieś kody w internecie, na bronie i samochody. Chciałbym sobie troszkę poszaleć, ale czytałem coś o blokowaniu achievmentów. O so chodzi? Jak wyjmę memorkę to ominę to?

Opublikowano

jak korzystasz z kodow to achiv nie zalicza juz

po uruchomieniu gry ponownie nie bedzie kod dzialal wiec wszsytko wroci do normy

Opublikowano

Inaczej, nie możesz nadpisać Save'u, jeżeli zapiszesz sobie save z wpisanym kodem, i będziesz grał na nim to achiev nie wpadnie.

Opublikowano

Witam. Jeśli będę robił zadania poboczne od przyjaciół to jest szansa na zrobienie wszystkich misji fabularnych w ciągu 30 h? Bo za ukończenie fabuły w czasie poniżej 30 h jest fajne osiągnięcie:] Albo inne pytanie. Jest możliwość zrobienia misji pobocznych po ukończeniu tych głównych?

Opublikowano

Mam jeszcze pytanie w sprawie osiągnięć związanych z naszymi przyjaciółmi. Czy któryś z czwórki Roman, Little Jacob, Brucie albo Packie zginie? Bo z nimi związane są 4 osiągnięcia.

Opublikowano

zrobilem wszytkie 3 wycieczki na helitour i nie odblokowal mi sie aczik z tym zwiazny, czemu?

Opublikowano

5?? to gdzie sa 2 pozostale jak w helitour sa tylko 3 helikoptery

Opublikowano

jest 5, zapamiętaj sobie którymi latałeś i jedź tam o każdej porze dnia aż wreszcie trafisz na te którymi nie latałeś.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam problem. Wygralem 20 wyscigow, i nie dostalem achievementa;/;/ czemu (pipi)/a?

Opublikowano

wygrałeś każdy wyścig na każdej wyspie?

Opublikowano
wygrałeś każdy wyścig na każdej wyspie?

Chodzi mi dokładnie o wyścigi online... Wygralem 25 chyba, i nie dostalem achieva ;|