Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wasze kolekcje gier na wszystkie platformy

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 327,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wow ile plusików, dziękuję! I to od kogo, kurcze, sama forumkowa elita   @raven_raven > hehe, uwielbiam ten suchar, nigdy mi się nie znudzi. @Rayos > licytacja skończyła się na 200zł. @MYSZ

• Przedstawiam Wam moją graciarnię NTSC-J. Jest też oczywiście trochę gier w PAL/NTSC-U, znajdzie się trochę tytułów z przypadku, ale większość rzeczy z jakiegoś powodu znalazła swoje miejsce na półkach

• Montuję sobie melinę na granie i jakiś czas temu podczas przenoszenia sprzętu obcykałem co tam leżało w szafkach   Na pierwszy strzał wrzucę PSX i PS2    

Opublikowano

@donsterydo: Po kiego uja ci 2 egzemplarze słabej zresztą gry Too Human :o?

Opublikowano

Pewnie kupił za 2 dyszki :potter:.

Opublikowano

Ta "słaba" gra to jedyna gra spośród 80, które u mnie były na X360 i PS3, którą przeszedłem więcej niż raz (nie licząc gier ze splitem) :)

Drugą dostałem jako bonus do premierowego zamówienia (UK) Alan Wake. Trzymam w folii, może za 30 lat będzie to jakiś biały kruk :)

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Przy okazji porządków zrobiłem fotkę zbiorczą gierek:

pict0314z.jpg

Opublikowano

W domowej szafce nadszedł czas by posprzątać oto co znalazłem (wersje box):

PSX

psxp.jpg

Ps2

ps2jc.jpg

Ps3

ps3vf.jpg

Xbox

xboxur.jpg

psp

pspt.jpg

i to co mam najcenniejsze biggrin.gif

halo2.jpg

Z konsol:

Ps2 fat

Xbox

Xbox (przerobiony) -- w drodze.

PsOne

Ps3

PSP Slim

Nokia N-Gage Qd

Opublikowano

Mały update:

Na początek kolekcja na PlayStation2 (zbieram dopiero miesiąc z hakiem):

20110301113.jpg

Wszystko komplety, antologia Metal Slug to mój mały rodzynek :)

20110301111.jpg

Seria Final Fantasy, za czasów PS2 była jeszcze synonimem dobrej zabawy...

20110301112.jpg

My presciousss...^_^

Na deser niepełna kolekcja na NES'a:

20110301114.jpg

Komplet The Fantastic Adventures of Dizzy, do tego obowiązkowo TMNT ]|[ oraz Contra - piękne czasy :)

Opublikowano

Contra, Księga Dżungli, Chip i Dale, Tiny Toon - rany.... moje dzieciństwo, szkoda że już nie wróci.

Czasami tęsknię za czasami gdzie zamiast zapierdalać koparką po budowie, robiłem to w piaskownicy oraz nie miałem pojęcia co oznaczają i nie używałem podczas gry słów ku*wa, ch*j i innych takich sformułowań wyrażających emocje.

Ahh....

Opublikowano

Gratki za te gry na NESa gdyż są to same hity, w dodatku niektóre oboxowane, więc swoją wartość mają i jej nie utracą :thumbsup:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odświeżę nieco temat półeczką z grami PS2/PS3. Nawet kilka gier na Saturna się załapało przypadkiem na fotkę :).

gryb1.th.jpg

gryb2.th.jpg

Brakuje wieeeelu hitów, no ale wyszło jak wyszło. Jestem zadowolony z tego co mam.

Edytowane przez ping

Opublikowano

GT4 to jest presskit xxxx/1100 sztuk?

masz tak jakies shmups'y? ja krzaków czytać niet. ;]

Opublikowano

Te GT4 to wydanie NTSC-J z książką w stylu APEXa znanego z GT5. Press kit leży w szafie, jest znacznie większy no i egzemplarzy było 4000 :).

Ze shmupsów w krzakach to tam jest Silpheed i Gradius 3+4. Teoretycznie można podciągnąć pod gatunek leżące na półce Shikigami no Shiro, ale ta odsłona którą mam to tekstówka z elementami shmupa. Chciałem mieć kilka shooterów od Cave, jednak póki co za duży wydatek.

Opublikowano

Odświeżę nieco temat półeczką z grami PS2/PS3. Nawet kilka gier na Saturna się załapało przypadkiem na fotkę :).

gryb1.th.jpg

gryb2.th.jpg

Brakuje wieeeelu hitów, no ale wyszło jak wyszło. Jestem zadowolony z tego co mam.

Większość tytułów na PS2 i kilka na PS3 nic mi nie mówi :P. Zacna kolekcja.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

<zazdrości>

Opublikowano

CoATI - Nights! I już w głowie cofnąłem się do dzieciństwa, do reklam Nights w Kaczorze Donaldzie i marzeń o tej grze. Udało mi się w końcu pograć, chociaż nie na swojej konsoli. Do dziś jej nie posiadłem, tyle gier się przewija, tyle konsol, a to jedno wspomnienie z dawnych lat wciąż żywe. Dzięki za TGV do dzieciństwa.

Opublikowano

Też pamiętam reklamy z kaczora, nights i 3D Pad z analogiem. Piękne czasy były.

Opublikowano

a myslicie, ze dlaczego kupiłem tego nightsa? xD to wszystko przez kaczora donalda i ta cholerna krzyżówkę, w ktorej nigdy nic nie wygrałem...

Opublikowano

wow... masz silverguna :) z ebay'a? ile daleś :)

jest jakiś "odpowiednik" silverguna na PS1 lub PS2?? coś podobnego?

Opublikowano

Moj nowy nabytek, Atelier Rorona w wersji Premium.

405604cbba2d228em.jpg

Świetna edycja, to mogę nazwać artbookiem, a nie te książeczki wielkości intstrukcji dodawane często do edycji "specjalnych", które twórcy próbują nazywać szumnie artbookami XD

Opublikowano

A tak w ogóle jak sama gra? Rzuciłem teraz okiem na Google i wygląda całkiem ciekawie (choć ogólnie nie siedzę w jRPG - na tej generacji tylko demo RoFa/Eternal Sonata i ew. VC). Dobre to?

@Down: Jest, ale chyba zapomniany...

Edytowane przez Accoun