Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wasze kolekcje gier na wszystkie platformy

Featured Replies

Opublikowano

Nie no, trzeba się szanować i nie można przyjmować ciągle tej samej kaki do buzi. 

Ty przyjmujesz i jak widać humor ci dopisuje  :reggie:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 328,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wow ile plusików, dziękuję! I to od kogo, kurcze, sama forumkowa elita   @raven_raven > hehe, uwielbiam ten suchar, nigdy mi się nie znudzi. @Rayos > licytacja skończyła się na 200zł. @MYSZ

• Przedstawiam Wam moją graciarnię NTSC-J. Jest też oczywiście trochę gier w PAL/NTSC-U, znajdzie się trochę tytułów z przypadku, ale większość rzeczy z jakiegoś powodu znalazła swoje miejsce na półkach

• Montuję sobie melinę na granie i jakiś czas temu podczas przenoszenia sprzętu obcykałem co tam leżało w szafkach   Na pierwszy strzał wrzucę PSX i PS2    

Opublikowano

Tak naprawdę też lubię tę serię, i nawet z tym się nie kryłem. Niedawno do kompletu doszedł Rogue i powoli go sobie dawkuję.

Po przeskoku na XO na pewno zahaczę o resztę, no bo jak to nie grać w assassyna ;) Oczywiście próba przejścia wszystkich części jedna po drugiej skończy się ostrą grypą żołądkową i palpitacją serca.

Ten Rouge wyszedł na PS4/Xone? No i jak on wypadaxna tle pozostałych części? Ma jakieś fajne patenty?

Opublikowano

Tylko stara generacja i PC. Rogue to taki ciut uboższy Black Flag ze 2 razy większą mapą. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

PSX.JPG

Wczoraj byłem u rodziców. Ładnie mamuśka pochowała mi gierki. Crash Team Racing obok żelazka i jarzeniówki :/

Gdybym miał więcej pokoi, to pewnie bym zrobił sobie jakiś retro pokój z tv CRT, a tak - ps2 mam tam, a nowe konsole tu

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Porsche Challenge i Fighting Force - ale się w to grało :) Dzięki grzybiarz za przywołanie wspomnień :)

Opublikowano

Gier sie przewinęło naprawdę sporo ale tylko to zasłużyło na pozostanie w kolekcji

c5845fbfe72af0f74f1f376e458be1e2.jpg

Opublikowano

Kolekcja lol. Niegrywalny prosto z płyty Wiedźmin i jego dodatki na kodach lol

Opublikowano

Kolekcja lol. Niegrywalny prosto z płyty Wiedźmin i jego dodatki na kodach lol

Grywalny, niegrywalny... Ważne, że nie ma <żółtej naklejki> na pudełku? Prawda farbowany lisku? :whistling:

Powini ci wszystkie multikonta zablokować, co byś znowu loda nie ukręcił na PT.

Opublikowano

Wyborna kolekcja kacprzak1991. Fantastyczny zestaw, sam gdybym nie miał podobnego to marzyłbym o takim.

Nie daj się hejterom. Pewnie nie stać ich na ps Vr

Opublikowano

PSX.JPG

Wczoraj byłem u rodziców. Ładnie mamuśka pochowała mi gierki. Crash Team Racing obok żelazka i jarzeniówki :/

Gdybym miał więcej pokoi, to pewnie bym zrobił sobie jakiś retro pokój z tv CRT, a tak - ps2 mam tam, a nowe konsole tu

Dostales juz pm'ki z pytaniem czy nie sprzedasz tego Crasha? Ile dawali? Pisz ze za mniej niz 250zl nie pojdzie.

Opublikowano

Wilk Zły zniszczył mnie kolekcją Nintendo. Szczególnie ten Top Gear 2 w kartonie na SNESa....boskość!! Osobiście miałem wersję na MD, ale śmigałem w to jak wściekły za szkuta.

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano

Wyborna kolekcja kacprzak1991. Fantastyczny zestaw, sam gdybym nie miał podobnego to marzyłbym o takim.

Nie daj się hejterom. Pewnie nie stać ich na ps Vr

Na tego vr to musiałem odkładać dobre pare lat wiec osobiście nie bede hejtowal hejterow :P

Opublikowano

@Mejm CTR kupiłem za jakies 8 dyszek, kiedy jeszcze nie było mody na retro/remastery. A z forum nikt nie pisał.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Nie CTR, Crash jedynka. Na samej gorze pod pudelkiem z jakiegos magazynu.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Moja nie tyle kolekcja co po prostu biblioteka gier :)

Na początku PS4

Pudła:

L7rtIT3.jpg

Cyfra:

e83hsZ2.jpg

Xbox One

Pudła

yfqYR80.jpg

Cyfra

iyknnAV.jpg

YcM3LPs.jpg

Oczywiście wszystko ładnie kupione, żadnych kont allegrowych, gierek z plusów i goldów

No i WiiU

9HZH4wL.jpg

KVzDFSG.jpg

Opublikowano

[ambafatimawciełoinima]
Nie umiem linkować/wklejać zdjęć. To macie cały album.
Moja mała kolekcja.
BaNyPrm.jpg
OiDsNtU.jpg
gC0ZKMd.jpg
BOWHx0w.jpg
uuTYZex.jpg
6vxisBi.jpg
KzyAXr3.jpg
Ud7p25X.jpg
Abracadabra,działaj :|
Alleluja?
Ostatnia edycja bo jedno zdjęcie się zgubiło :<

mała aktualizacja. jak nie można to proszę zaorać.

http://imgur.com/a/cypk8

Edytowane przez banzai

Opublikowano

Ktoś tu lubi markę PlayStation, dużo tego. Ale najbardziej mi się spodobał bąk, za dzieciaka miałem całą kolekcję. Lubisz sobie czasem puścić? :)

Opublikowano

apeluje o stworzenie nowego tematu w hydeparku "Czy lubisz puszczać sobie czasem bąka?" :dynia:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Tyle czasu sie zbieralem zeby udokumentować swoja kolekcje gierek na DS i 3DS, ale jakos nigdy mi sie nie chcialo, a pozatym nie jest kompletna bo wciaz brakuje mi z 70 tytułow, które chce na obie platformy, ale zanim to wszystko uzbieram to minie kolejne 5 lat wiec skoro juz robilem porządki to prosze bardzo, wrzucam.

Rks6hII.jpg

yZ2wJg2.jpg

L1sJ2VG.jpg

sHfR0Yp.jpg

CoZYqsV.jpg

86cHNtQ.jpg

LkYJair.jpg

MLKyUBc.jpg

OdHIT3n.jpg

4rWeZ11.jpg

6v1jCm4.jpg

nXOXEoR.jpg