Opublikowano 4 sierpnia 201014 l To co, mamy wymieniać tak po kolei wszystkie gry jakie przyjdą do głowy? Niewiele w tym zabawy... Dirt 2? Grid? Midnight Club: LA? NFS Undercover? Wheelman? Fuel?
Opublikowano 4 sierpnia 201014 l Jak już coś trudniejszego to od razu frustu frustu? Zdecyduj się na coś, bo z 6 tytułów naraz nie będę niczego zaliczął zwłaszcza po takich podpowiedziach jak przed chwilą. Edytowane 4 sierpnia 201014 l przez maciucha
Opublikowano 4 sierpnia 201014 l NIE! Kazub napisał Dirt ja napisałem 99% a wy piszecie jakieś bzdury ....
Opublikowano 4 sierpnia 201014 l I co miał niby ostatni obrazek oznaczać? Jeśli to naprawdę był Dirt :] Edytowane 4 sierpnia 201014 l przez MYSZa7
Opublikowano 4 sierpnia 201014 l MBeniek był pierwszy. Na detektywów to zadatków nie macie. Otóż tłumaczę: vizir - czystosc biały i czarny - przeciwieństwa - przeciwienstwo czystosci to brud - dirt trzeci obrazek to po prostu dwoje ludzi - poprzednio dałem po prostu cyfre to od raszu bylo wiadomo Dzienkujem. Edytowane 4 sierpnia 201014 l przez maciucha
Opublikowano 4 sierpnia 201014 l Ja oddaję "zagadkę" kazub'owi bo to on w sumie zgadł. Ale nie rozumiem o co chodzi z "dwoje ludzi"? Że niby druga część??? Jeśli tak to trzeci obrazek był strasznie mylący. A jeśli nie chciałeś dawać nic z dwójką to mogłeś pokombinować ze słowem "sequel". Edytowane 4 sierpnia 201014 l przez MBeniek
Opublikowano 4 sierpnia 201014 l Ten trzeci obrazek trochę mnie mylił, poza tym nie przywiązuję wagi do tego czy to sequel jak nie ma większych różnic w grach, chyba że ma podtytuł na który wskazuje zagadka (nie wiem może źle robię?).
Opublikowano 4 sierpnia 201014 l Alone in the Dark? Bleh... sprite mnie o ułamki sekund wyprzedził Edytowane 4 sierpnia 201014 l przez winner
Opublikowano 4 sierpnia 201014 l Dobrze Sprite. cholera, wiedziałem że za proste, ale chciałem zobrazować o co chodzi mi z podtytułem. Następnym razem wymyślę jakiś hard Nie bardzo rozumiem kto był pierwszy ale trzeba było podać pełny tytuł więc... Edytowane 4 sierpnia 201014 l przez Kazub
Opublikowano 4 sierpnia 201014 l Rainbow Six Las Vegas 1 lub 2 ;p Edytowane 4 sierpnia 201014 l przez MYSZa7