Opublikowano 28 maja 200816 l Final Fantasty II, FFT, Tekken DR meczylem dopuki moje savy nie zostały skasowane. Teraz musze zaczynać od nowa. Niedługo dojdzie ::PON PON PATA PON:: i FF:CC
Opublikowano 28 maja 200816 l Moze ktos napisze co zrobic by podobalo sie noszenie ludzi z predkoscia zolwia pzrez cala plansze by wrzucic go do ciezarowki i tak sto razy pewnie? Wczoraj dorwałam Everybody's golf 2. Ja przy tym odpoczywam Uwielbiam tą grę. Po za tym Ratchet&Clank Size matters.
Opublikowano 29 maja 200816 l totalne zaskoczenie gitaroman (muza i zryty klimat wypas muzyczny zaraz sie parapa i um jamer lamy przypomnialo
Opublikowano 29 maja 200816 l Silent Hill Origins, Crash 2, Castelvania SotN. Trzy swietne gry. PS3 juz czwarty dzien sie kurzy.
Opublikowano 31 maja 200816 l Ratczet i klank: sajz meters . Dziobie sobie w to w pracy. Nawet przyjemne
Opublikowano 31 maja 200816 l Ratczet i klank: sajz meters . Dziobie sobie w to w pracy. Nawet przyjemne Tu Twój szef. Jesteś zwolniony !! :catfight: Na psp ostatnio mecze różne mp3
Opublikowano 1 czerwca 200816 l Przez nastpne 3 dni wycieczka, czyli: Tekken, Resident, Quake, Doom i Burnout
Opublikowano 2 czerwca 200816 l mecze sie z ostatnim bossem w gitaroo man jest hardcorowo dzisiaj odpalilem lego indiana jones (znowu na psp jest kapa z animacja) demo
Opublikowano 2 czerwca 200816 l A ja męczę LEGO Indiana Jones Full xD A żeby wczuć isę w klimat także LEGO Star Wars II I Quake1
Opublikowano 3 czerwca 200816 l Aktualnie Final Fantasy II Anniversary Edition. Nie takie to to złe jak malkontenci opisują ;>. Wręcz przyjemne śmiem twierdzić, choć system bez EXP i konieczność sztucznego pakowania miejscami drażni. Jednocześnie jedynka FF - drugie przejście. No i ciągle Puzzle Quest.
Opublikowano 5 czerwca 200816 l Patapon, świetna gra, choć sposób grania mnie niszczy, nie mam kompletnie wyczucia rytmu
Opublikowano 5 czerwca 200816 l Lego Star Wars 2: OT und NFS ProStreet(imo klimaty nielegalnych ulicznych wyscigow bardziej pasuja do serii niż pedzenie po trasach, gdzie nie ma policji )
Opublikowano 6 czerwca 200816 l Castlevania : Dracula X Chronicles, God of War : CoO i Yu-Gi-Oh GX : Tag Force
Opublikowano 27 czerwca 200816 l Disgaea!!! tyle czasu czekałem na tą gre na allegro, a tu się okazuje że mój znajomek ją cały czas trzymał w chacie xD -czemu nic nie mówiłeś?!! -bo nie pytałeś nosz kurde xd
Opublikowano 27 czerwca 200816 l Fajne toto? Ja sobie pykam w Loco Roco oraz GTA LCS, fajny klimat ma Liberty City, no i to wrażenie "GTA w kieszeni O_o"... fajna sprawa, naprawdę .
Opublikowano 27 czerwca 200816 l Disgaea!!! Fajne toto?Plask... 100 razy lepsze niż to całe przereklamowane Locoroco czy inne bzdety ;>. Jak dla mnie jeden z najlepszych tytułów na PSP, nawet jeśli jest to tylko nieco ulepszona konwersja z PS2. Ja natomiast odkąd dorwałem Super Robot Wars A Portable nic innego nie uruchamiam na PSP.
Opublikowano 28 czerwca 200816 l Nieśmiertelne, mega grywalne i wogóle najlepsze uwaga uwaga Everybody Golf, wczoraj udało mi się zdobyć dwa nowe medale, jeszcze tylko brakuje za Albatrossa. Wkrótce Everybody Golf 2 i kolejne setki godzin zlecą jak z bicza strzelił.