genetyk@ 0 Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Po T:DR psp zassało tom clancys :end war. Polecam, wciąga strasznie, odświeża komórki. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Tak, EndWar chociaż piękny i rozbudowany nie jest to to całkiem ciekawa gra strategiczna, niestety przez wielu niedoceniana. Sam póki co męczę jeszcze (masteruję) Patapon2, a jak mam lepszy nastrój (co ostatnio jest rzadkim zjawiskiem) rozpływam się po sieci w R:R Cytuj Odnośnik do komentarza
_mike 318 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Star Ocean 1 - gra jest świetna ale tylko z japońskim dubbingiem bo angielski ssie tak jak tylko to możliwe ...gdzieś tam po drodze jest FF7, którego nie mogę skończyć, LR2, które mnie nie wessało tak jak jedynka, MGS PO, którego gameplay mnie nie przekonuje i to tyle Cytuj Odnośnik do komentarza
MrC-ek 1 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Jako że posiadam tym razem wersje 3004 to gram obecnie w SHO i BD Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Resistance Retribution. Fajna gierka na nudne wykłady Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Wipeout Pulse. Chętnych na rozgrywkę onlajn zapraszam - pm meh. Cytuj Odnośnik do komentarza
Loki! 0 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Tales Of The Word: RM I Final Fantasy I Silent Hill: Orginis Tenchu: Shadow Assasin. [Gra wymiata] Cytuj Odnośnik do komentarza
Seigaku 0 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Podobnie jak brat: - SH:Origins (ech, ten klimacik) - Tenchu: SA Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 tez tenchu 4 i w kolejce znowu czeka tenchu 1 z psx'a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 a ja obczajam 2 gry na raz tego samego typu - taktyczne rpgi joanna d'rac i LOTR tacics joanna bardzo mi sie podoba, moze czegos tam bym sie przyczepil (tego ze nie mozna zaatakowac a potem sie przemiescic) , ale ogolnie tak jak wiekszosc mowila gierka bardzo fajana niestety LOTR juz o wieleee mniej, mimo ze ejstem wielkiem fanem i juz sama muzyka spraiwa ze sie chce grac to jednak system walki gdzie najpierw wszyscy sie ruszają (nie wiadomo gdzie bedzie przecinik) , kazdy moze strzelac (wszystkie postacie takie same tylko dmg inny) , i ogolnie prostota (menu prawie nie maja grafiki tylko napisy), to ze misje jakos szybko lecą przez film (3 misja i jestem na koncu 1 części filmu) i to ze niezbyt mamy wplyw na wybor postaci, ogolnie malo wplywu na cokolwiek popwduje ze sie doechciewa grac, a szkoda bo bardzo chetnie bym pogral w fajną gre z LOTRa... pewnie moja ocena jest tym bardziej krytyczna ze w tym samym czasie obczailem joanne ktora jest fajna Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Untold Legends - szukam jakiegoś fajnego odpowiednika Dungeon Siege Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornolio 1 053 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 The Curse of Monkey Island na emu SCUMMVM, w dodatku w wersji Polskiej. Polecam wspaniała gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Loco Roco A w przerwach między wykładami Tekken. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Need for Speed Underground Rivals - odrabiam zaległości w całej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 aktualnie na zmianę --- Untold Legends 2, Wipeout Pulse, GOW Chains of Olympus a w kolejce jeszcze czekają --- Patapon 2, Resistance Retribution, Ridge Racer 2, Warhammer 40000 SC, Star Ocean 2nd Evo nie ma to jak kupić PSP i wyposażyć się od razu w 8 gier : > Cytuj Odnośnik do komentarza
genetyk@ 0 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 aktualnie na zmianę --- Untold Legends 2, Wipeout Pulse, GOW Chains of Olympus a w kolejce jeszcze czekają --- Patapon 2, Resistance Retribution, Ridge Racer 2, Warhammer 40000 SC, Star Ocean 2nd Evo nie ma to jak kupić PSP i wyposażyć się od razu w 8 gier : > jak oryginały to jesteś boski Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 wyznaję zasadę, że za dobrą robotę trzeba zapłacić ; ] prawdę mówiąc 3 gry z wymianki za gry xboxowe, także nie wydałem aż tyle kaski. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 wyznaję zasadę, że za dobrą robotę trzeba zapłacić ; ] the same ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Me and My Katamari, aaaaaaaaaaaaaaa. Turlu, turlu, turlu... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gromi 10 Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Final Fantasy II i GTA LCS Cytuj Odnośnik do komentarza
robbo2k 0 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 (edytowane) Ja kupiłem konsole w bundlu z Ressistance oraz dokupiłem 7 gier z kategorii must have dla ciekawych ceny Killzone, NFS, Sega, GOW, RR - od tego samego dostawcy hurtem wiec nieco przeplacone wszystkie uzywane. 1) Resisstance (w bundlu) 2) MoH Heroes (45zł sklep) 3) Killzone (35zł) 4) GOW (43zl) 5) Burnout Legends (sklep 40zł) 6) Ridge Racer (26zł) 7) NFS Carbon (39zl) 8) Sega Rally (45zł) Do kupienia: TOCA 3, MGS, i pewnie jakas piłeczka. A potem sie zobaczy Edytowane 4 Maja 2009 przez robbo2k Cytuj Odnośnik do komentarza
Średnio zaawansowany Gracz 0 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 (edytowane) NfS: Undercover, Loco Roco 2, CTTR z próbą przejścia na 100%, Open Season Edytowane 4 Maja 2009 przez Średnio zaawansowany Gracz Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Crash Bandicoot 3 i Theme Hospital ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 thug 2 remix miaaazga gta lcs poraz kolejny a w przerwach burnout dominator Cytuj Odnośnik do komentarza
Gajo 0 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Męczę nieśmiertelnego Luminsa, drugą część masterując time attack 60s. Ta gra się nie nudzi po prostu, a jak się nudzi to starczy dzień, dwa przerwy i od nowa, niesamowite zjawisko! Szukam ludzi chętnych do rywalizacji w Luminsa, piszcie na moje gg 3862885. Gram także w Wipeouta Pulse po sieci. Tekken DR trochę się kurzy, ale pewnie niedługo do niego wrócę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi