Grabek 2 772 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Wszystkim młodym ludziom, polecam popisy wokalno-instrumentalne grupy Feel. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 która płyta najlepsza? :nerd: jaka srednia na rym'ie? :nerd: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Szatan 6,66 średnia Jest już ciemno wszystko bydło Dobre teksty Cytuj Odnośnik do komentarza
artur93 1 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Polecam, jeden z niewielu polskich zespołów, których teksty naprawdę wiele znaczą i do mnie trafiają. Szczególnie ten najbardziej znany utwór, "A Gdy Jest Już Ciemno" naprawdę znaczy dla mnie dużo. Dzięki niemu zrozumiałem sens miłości. Teraz nie masturbuję się już, chodzę regularnie do kościoła, mam dziewczynę. Zespół Feel doskonale łączy w sobie to, co w muzyce najważniejsze: wspomniane już doskonałe teksty, piękny wokal w stylu dawnego Pattona oraz dźwięki gitarowe przypominające mi jakże świetny zespół Green Day. Rozumiem, że nie wszystkim musi się to podobać, ale są gusta i guściki. Ja osobiście jak pewnie widać jestem wielkim fanem tego zespołu. I choć nie jestem fanem plakatów, to na szafce przed łóżkiem wisi jeden. Oczywiście z grupą Feel. Teraz, kiedy wstaję i patrze na niego, wracam wspomnieniami do chwil szczęścia z moją panią i od razu załączam pozytywne myślenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mord00k 0 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Dobra. Skończcie te prowokacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
artur93 1 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Sam jesteś jak prowokacja. Że nie umiesz uszanować zdania innych, to nie znaczy, że masz ich od razu o coś oskarżać. Cytuj Odnośnik do komentarza
mord00k 0 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Dzięki niemu zrozumiałem sens miłości. Teraz nie masturbuję się już, chodzę regularnie do kościoła, mam dziewczynę. Ema witek. A jeśli naprawdę uważasz te teksty za głębokie itd. to macie tu potwierdzenie ,że przynajmiej muzycznie wybijam się ze swojego pokolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
NerkoWiktor 52 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 (edytowane) Dzięki niemu zrozumiałem sens miłości. Teraz nie masturbuję się już, chodzę regularnie do kościoła, mam dziewczynę. Ema witek. A jeśli naprawdę uważasz te teksty za głębokie itd. to macie tu potwierdzenie ,że przynajmiej muzycznie wybijam się ze swojego pokolenia. no jesteś niesamowity ja polecam wam trochę mniej znaną ( ale nadal genialną ) piosenkę feel "A Gdy Jest Już Ciemno" genialny wokal i nieprzeciętna gra gitarowa tworzą razem muzyczną mieszankę wybuchającą w ludzkich ośrodkach słuchowych z siłą laski dynamitu Edytowane 30 Marca 2008 przez NerkoWiktor Cytuj Odnośnik do komentarza
Uzny 94 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Dokadnie Witecque... Po przesłuchaniu wszystkich ich genialnych płyt, dopiero w chwili obecnej jestem w stanie docenić geniusz ich niefrasobliwej bojaźni muzycznej. Tym samym stwierdzam, iż ich muzyka to nie tylko subtelna delikatność słowa, ale i wyrafinowana techniczna precyzja instrumentalna sensu stricte. Poważnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 To już nie jest śmieszne. Poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Royal 620 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Pier.dolisz. Co sądzicie o charyźmie Piotra Kupichy? Jedyny gitarowy (sześciostrunowy) grajek zespołu! Brzemię jakie dźwiga, tj. wokal + wiosło, którym steruje całościowym brzmieniem jego ugrupowania muzycznego, całym rytmem zjednującym entuzjastów tak niebagatelnego przesłania akustycznego, zasługuje na uznanie... Niełatwo jest wszak poradzić sobie z wszechobecną, absorbującą presją ze strony fanów. Szacunek dla Piotra. Serio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 bardzo lubie Cytuj Odnośnik do komentarza
Mathiu 180 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Tutaj wrzucajmy wszystkie newsy związane z tym super zespołem!!!11 http://muzyka.onet.pl/10172,1718952,newsy.html Wpisujcie miasta, które były na tym koncercie!!!!!111oneoneone To ja zacznę - Chicago!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Twoja stara słucha feel ! o! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 ci.pek, mozesz zaspiewac jeszcze raz, bo chyba kojarze. Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 nie przezywaj mnie publicznie ;[ a teraz chodz tu do mnie przy mnie badz <nutki> <tupie nozka do rytmu> <marzyciel> o i znam jeszcze, : pokaz na co Cie stac ale nie jeden raz uuo ooouuuu ooooo chłopaki na medal Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 (edytowane) słuchaj, słuchaj jaj jaj Edytowane 30 Marca 2008 przez RoL Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 słuchaj, słuchaj jaj jaj Właśnie xD Za każdy razem gdy to słyszę, przypomina mi się Yo Laos! ze swoim "dziewczyno ukocha-a-a-AAA-A-ana", bo wers za krótki i trzeba jakoś go przedłużyć, by się zgrał. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Amerykańskie zespoły tak nagminnie robią (rozciągają sylaby albo wstawiają "yeah"), tylko w przypadku obcego języka to tak nie irytuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Junkhead 33 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 nie przezywaj mnie publicznie ;[ a teraz chodz tu do mnie przy mnie badz <nutki> <tupie nozka do rytmu> <marzyciel> o i znam jeszcze, : pokaz na co Cie stac ale nie jeden raz uuo ooouuuu ooooo chłopaki na medal A który z nich to feel? Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 oni wszyscy są "feel" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tk Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 dzisiaj grali w jaka to moledia, ma ktoś ripa? z prywatnego trackera poprosze najlepiej. z góry dzięki. w zamian mam bootleg z sosnowca (live @ dzień strażaka 12.08.07), ale nie sprzedaje. tylko wymiana. pozrdo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 dzisiaj grali w jaka to moledia, ma ktoś ripa? z prywatnego trackera poprosze najlepiej. z góry dzięki. w zamian mam bootleg z sosnowca (live @ dzień strażaka 12.08.07), ale nie sprzedaje. tylko wymiana. pozrdo. lol a z zasady ile wrzucasz kawalkow na jutuba? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 czy jest dostepna wersja INSTRUMENTAL ich plyty? Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 (pipi) z z tym, gdzie tribute? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi