Opublikowano 9 lipca 201212 l Po chu.j to wrzucasz? Po to abyś wiedział ile wpier.da.lasz kalorii i cukru po jednej wizycie w mc. Nie mówię aby tego nie jeść, bo sam skusze się raz na kilka tygodni, ale chyba dobrze wiedzieć ile tego jest w tym żarciu. W sumie komu ja to pisze.
Opublikowano 10 lipca 201212 l Nie no spoko ale dalej pytanie po ch uj ? Co ty z kalendarzykiem chodzisz i wpisujesz ile dziennie zjadles ? Robisz notatki jak wpier dalasz obiad ?
Opublikowano 10 lipca 201212 l co to za hipsterskie popijawy. Aloe Vera king widziałem w Almie i kusiło mnie żeby kupić, ale w koncu zdecydowałem sie na cole ;p jak to smakuje?
Opublikowano 10 lipca 201212 l Aloe Vere to polecam odrazu z kawałkami wingron (tzw. pulpa) miazga. A Club mate to napój z kofeiną z orzeszków koli plus wyciąg z mate i zielonej herbaty. Smaki oba mają specyficzne, ale zaje'biste.
Opublikowano 10 lipca 201212 l Ten Aloe Vera nie każdemu może podejśc. Mnie to wogóle nie smakowało, nawet nie wypilem pół butelki. A inni sie tym zachwycają. Edytowane 10 lipca 201212 l przez Ma_niek
Opublikowano 10 lipca 201212 l Masz zbyt mainstreamowy zmysł smaku. Edytowane 10 lipca 201212 l przez Ader
Opublikowano 10 lipca 201212 l Nestea truskawkowo-aloesowa jest jednym z moich ulubionych napojów. Trzeba sprawdzić to co wrzucił bartek.
Opublikowano 20 lipca 201212 l OKF to słabizna, tylko, że z napojów tego typu najbardziej rozpowszechniona. Polecam zdecydowanie Przedewszystkim Ice Tea i Natural, ujdzie jeszcze Lemon i Pomegranate. Smak i skład (jak ktoś na to patrzy) lepszy niż w produktach OKF. Takie napoje albo się kocha albo nienawidzi, nie znam przypadku"ujdzie". Edytowane 20 lipca 201212 l przez Gość
Opublikowano 21 lipca 201212 l Widział ktoś może w Polsce coś z tego ? Edytowane 21 lipca 201212 l przez Gość
Opublikowano 21 lipca 201212 l Żółte "Kiwano" - ohyda straszliwa, najgorsze Frugo ze wszystkich, wziąłem łyka i podziękowałem - słowem tragedia. Za to zielone "Aloes" bardzo ciekawe, myślę, że top 3 - polecam. Edytowane 21 lipca 201212 l przez butch.stein
Opublikowano 2 sierpnia 201212 l Żółte "Kiwano" - ohyda straszliwa, najgorsze Frugo ze wszystkich, wziąłem łyka i podziękowałem - słowem tragedia. Za to zielone "Aloes" bardzo ciekawe, myślę, że top 3 - polecam. a mi smakowało to kiwano troche jakby z bananem coś takiego. Mi się zielone i czarne już przepiło więc teraz czesciej piłem czerwone i daje rade lubie granata.
Opublikowano 17 sierpnia 201212 l http://finanse.wp.pl/kat,104124,title,FoodCare-zaczyna-ekspansje-na-nowym-rynku-Czas-na-alkohole,wid,14842991,wiadomosc.html Można to już gdzieś kupić ?
Opublikowano 22 września 201212 l Jak zobaczyłem że "metanol zamienia się w alkohol metylowy" to od razu wyłączyłem...