Skocz do zawartości

Wody, napoje, soki itp.

Featured Replies

Opublikowano

Nadal walicie 100 procent zuckera?  Pozdro i elo dla qmatych <3

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 158,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Dobra ta Pepsi malinowa, początkowo wrażenie jakby faktycznie tam byl sok malinowy a to tylko słodzikowa mistyfikacja.

Opublikowano
15 godzin temu, MAJOCHEY_PL napisał:

Nadal walicie 100 procent zuckera?  Pozdro i elo dla qmatych <3

Piję zerówki od 2 lat i tak mi zostało.

Opublikowano

Ja tylko wodę, wszystkie napoje odstawiłem lata temu.

Opublikowano
5 godzin temu, krupek napisał:

Dobra ta Pepsi malinowa, początkowo wrażenie jakby faktycznie tam byl sok malinowy a to tylko słodzikowa mistyfikacja.

No jak dla mnie, to to nie ma nic wspólnego z malinami. Z zapachu to bardziej porzeczka, a smakowo kojarzy mi się wyłącznie z gumą donald. Ulep straszny.

Ta mirinda z poprzedniej strony to już w ogóle kuriozum. Kompletnie nieharmonijna mieszanka, napój o smaku loda kredki.

Opublikowano

Kurde, była ta grejfrutowa Mirinda to wycofali. 

Opublikowano

Dawać mi tu znowu Pepsi twist kurła. Nie rozumiem wycofania tego produktu, gdy to była najlepsza Pepsi.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Mango sztos, malina spoko jak ktoś lubi napoje gazowane o smaku gumy balonowej. A wanilii nadal każdy się boi wprowadzać na nasz rynek. 

Opublikowano

To pepsi mango dla mnie bleh, dobrze, że to tylko puszka za dwa zyle, to nie bolało, jak połowę wylałem.  Za słodka jak dla mnie.

Opublikowano

To pepsi mango to gdzie sie dostanie? Zabki?

Opublikowano

Sprawdźcie sobie w Lidlu herbatę Cold Brew z Lord Nelson. Są trzy smaki, ja wziąłem cytrynowo-limonkową i kurde dobre to jest. Zalać zimną wodą na 10 minut, potem zamieszać. 

Opublikowano

Kawę Cold Brew lubię, to herba na pewno wjedzie na testy.

Opublikowano

Ale jak zimna woda? To jest ta herbata w granulkach co sie czlowiek za gnoja trul?

Opublikowano

Nie, normalna herbata w piramidce.

Opublikowano
Godzinę temu, Mejm napisał:

Ale jak zimna woda? To jest ta herbata w granulkach co sie czlowiek za gnoja trul?

Poczytaj sobie o parzeniu Cold Brew, ciekawa sprawa, ale u nas jeszcze dość rzadko spotykana w kawiarniach.

Opublikowano

Jak szukasz urozmaicenia smaku kawy to obczaj syropy zero do kaw i deserów, spory wybór smaków.

Opublikowano

Od razu poszedłem kupić. Sprytnego za bardzo nie lubię, ale Fanta jak najbardziej, bardzo dobra i z polską etykietą, więc chyba na stałe będzie.

Jeszcze jakieś nowe Burny Fury bez cukru są, wziąłem na weekend.

Opublikowano
3 godziny temu, Shen napisał:

w żabce sprite i fanta zero

Sprajta zero piłem i jest bardzo dobry. Po Fantę się jutro do tej Żabki przejadę.

Kórwa, nigdzie u nas na Podhalu nie widziałem tej Pepsi malinowej, właśnie się z forumka dowiedziałem, że w ogóle istnieje XD