Opublikowano 20 lipca 201014 l Polecam nesti o smaku owoców tropikalnych czy cuś. W każdym bądź razie na chwilę obecną bije u mnie nawet nesti brzoskwiniową!
Opublikowano 21 lipca 201014 l Nestea Tropikalne? Jak dla mnie to najgorsze (pipi) jakie ma w swoim dorobku Nestea, nawet zielone Vitao jest lepsze.
Opublikowano 21 lipca 201014 l Najgorsze to jest jakieś truskawkowo-jakieśtam nestea. Syf jak cholera, najlepsze są tradycyjne smaki (brzoskwinia i cytryna, z przewagą lekką cytryny).
Opublikowano 21 lipca 201014 l Najgorsze to jest jakieś truskawkowo-jakieśtam nestea. Nie jestem pewien, ale to jest chyba jakaś odmiana właśnie tego zielonego Vitao. W sumie też słaba, ale IMO Tropikalny jest jeszcze gorszy. Standardowe rzeczywiście rządzą, ewentualnie dobre jest też czerwone Nestea Vitao. A jak już jesteśmy przy mrożonych herbatach to Lipton > Nestea
Opublikowano 21 lipca 201014 l sprawdziłem to zachwalane arbuzowo-jabłkowe coś z Tymbarka. od razu kupiłem 5 buteleczek i ubolewam, że nie było więcej ani w większych opakowaniach - to jest za(pipi)iste! ja od siebie polecam Burna tropikalnego, smakuje mi bardzo.
Opublikowano 21 lipca 201014 l Dzisiaj sprawdziłem jabłkowo-agrestowego Tymbarka. Dobre (pipi) - stawiam go na równi z jabłkowo-arbuzowym.
Opublikowano 21 lipca 201014 l Też właśnie kupiłem jabłko agrest (wcześniej piłem jabłko arbuz) i muszę powiedzieć, że tak samo dobre to gó.wno. Szkoda tylko, że to limitowana chyba. Pamiętam, że też dobre limitowane Fanty, ale to już inna bajka A nesti dobre było schłodzone mango Edytowane 21 lipca 201014 l przez asfalt
Opublikowano 22 lipca 201014 l Zachęcony pozytywnymi opiniami spróbowałem obydwu polecanych tutaj smaków Tymbarka. Obydwa całkiem dobre, choć arbuzowy za słodkawy, a agrestowy mógłby być delikatnie mniej kwaskowaty.
Opublikowano 25 lipca 201014 l Gdzie to kupić? Ostatnio w realu nie znalazłem. To jest w półlitrowych butelkach?
Opublikowano 28 lipca 201014 l Potwierdzam, właśnie popijam. Jabłko-arbuz coś pięknego, natomiast jabłko-agrest tylko dobry, bez szału.
Opublikowano 30 lipca 201014 l Jabłko-arbuz dla mnie ustępuje jabłko-mięcie. Dobry jest, ale bez szału, chociaż może sobie dzisiaj kupię. Po waszych opiniach spodziewałem się osiągnąć nirvanę, toć bardziej się jarałem wczoraj koka kolą z puszki.
Opublikowano 4 sierpnia 201014 l Tej, a był wcześniej tymbark o smaku jabłko-biały winogron? Bo ja bardzo lubię winogrona i odkrycie tego smaku to była dla mnie pełnia szczęścia.
Opublikowano 4 sierpnia 201014 l był. Powiem więcej nie jest to seria limitowana więc możesz się cieszyć tym smakiem także po wakacjach! Od siebie dodam, że pierwszy łyk jest za(pipi)isty ale później za słodko ;<
Opublikowano 4 sierpnia 201014 l Kiedyś chyba był tymbark jabłko - czerwone winogrono, dla mnie ideał.