Skocz do zawartości

Wody, napoje, soki itp.

Featured Replies

Opublikowano

Polecam nesti o smaku owoców tropikalnych czy cuś. W każdym bądź razie na chwilę obecną bije u mnie nawet nesti brzoskwiniową!

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 158,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nestea Tropikalne? Jak dla mnie to najgorsze (pipi) jakie ma w swoim dorobku Nestea, nawet zielone Vitao jest lepsze.

Opublikowano

Najgorsze to jest jakieś truskawkowo-jakieśtam nestea. Syf jak cholera, najlepsze są tradycyjne smaki (brzoskwinia i cytryna, z przewagą lekką cytryny).

Opublikowano

Dobry jest lipton red tea, green zresztą też :thumbsup:

Opublikowano

Najgorsze to jest jakieś truskawkowo-jakieśtam nestea.

Nie jestem pewien, ale to jest chyba jakaś odmiana właśnie tego zielonego Vitao. W sumie też słaba, ale IMO Tropikalny jest jeszcze gorszy. Standardowe rzeczywiście rządzą, ewentualnie dobre jest też czerwone Nestea Vitao.

A jak już jesteśmy przy mrożonych herbatach to Lipton > Nestea :)

Opublikowano

sprawdziłem to zachwalane arbuzowo-jabłkowe coś z Tymbarka. od razu kupiłem 5 buteleczek i ubolewam, że nie było więcej ani w większych opakowaniach - to jest za(pipi)iste! :D

ja od siebie polecam Burna tropikalnego, smakuje mi bardzo.

Opublikowano

Dzisiaj sprawdziłem jabłkowo-agrestowego Tymbarka. Dobre (pipi) - stawiam go na równi z jabłkowo-arbuzowym.

Opublikowano

Też właśnie kupiłem jabłko agrest (wcześniej piłem jabłko arbuz) i muszę powiedzieć, że tak samo dobre to gó.wno. Szkoda tylko, że to limitowana chyba. Pamiętam, że też dobre limitowane Fanty, ale to już inna bajka :)

A nesti dobre było schłodzone mango

Edytowane przez asfalt

Opublikowano

Zachęcony pozytywnymi opiniami spróbowałem obydwu polecanych tutaj smaków Tymbarka. Obydwa całkiem dobre, choć arbuzowy za słodkawy, a agrestowy mógłby być delikatnie mniej kwaskowaty.

Opublikowano

Jak tak chwalicie to sobie jutro też wypróbuję ;)

a co, he !

Opublikowano

0,2.

Opublikowano

wpisujcie miasta które tego nie widziały!

<szczecin>

Opublikowano

0,2.

oraz jak ktoś wyzej napisal 2l

0,5 tez sa :)

Opublikowano

Jabłko-arbuz dla mnie ustępuje jabłko-mięcie. Dobry jest, ale bez szału, chociaż może sobie dzisiaj kupię. Po waszych opiniach spodziewałem się osiągnąć nirvanę, toć bardziej się jarałem wczoraj koka kolą z puszki.

Opublikowano

Tej, a był wcześniej tymbark o smaku jabłko-biały winogron? Bo ja bardzo lubię winogrona i odkrycie tego smaku to była dla mnie pełnia szczęścia.

Opublikowano

był. Powiem więcej nie jest to seria limitowana więc możesz się cieszyć tym smakiem także po wakacjach! Od siebie dodam, że pierwszy łyk jest za(pipi)isty ale później za słodko ;<

Opublikowano

pieczarka, czekaj na napój "szpadyzor". on będzie o smaku "grape".