Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GTA IV online

Featured Replies

Opublikowano

To ciekawe bo ja nie mam problemów z ilością chętnych do grania. Zawsze ktoś jest, a nawet jakiś miesiąc temu gdy odpaliłem tryb Race było maximum graczy (16) i było to około godziny 12-13 w środku tygodnia. Przypuszczam że niektórzy mogą mieć problem z posuchą na serwerach z powodu poblokowanych portów czy tam złego NATu, nie znam się na tym dokładnie ;). Stwierdzam to z autopsji - gdy router mi się od czasu do czasu zawiesi i muszę go zresetować, to w czasie uruchomienia online w gta iv faktycznie jest pusto (ciężko o grę z ponad czterema osobami). Dzieje się to bo po owym resecie router śmigając na domyślnych ustawieniach blokuje porty w każdym z urządzeniu do niego podłączonym. Dlatego zawsze w routerze mam ustawiony Demilitarized Zone dla IP konsoli i online śmiga. Polecam to sprawdzić.

Ja tak samo żadnych problemów, wszystko śmiga jak należy. Ale tak oficjalnie to najlepiej grać ze znajomymi. A jeśli ktoś ich nie ma 8) to się polecam, a mój nick na PSN to eskePl.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 328
  • Wyświetleń 48,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jako nowicjusz na ''livie'' mam pytanie, czy jako ID podajecie nazwę usera , czy tą wyświetlającą się na statystykach nazwę ??? Chodzi o to, co inni mają wpisać do Friend .

• Przyłączam się : mam PS 3   weteranyug     Mam przy okazji małe pytanko : jak oni to robią ,że w deadmathu gościu strzeli do mnie z pistoletu 2-3 razy i jestem denat ,podczas kiedy ja

• Właśnie kupiłem sobie na nowo GTA i chcę wycisnąć trophy z tego @!@#$%%& multi więc może ktoś pomoże? Gra ktoś w to jeszcze w ogóle? Opłaca mi się zaczynać? Mam headseta, jeśli chodzi o to GTA IV

Opublikowano

szukam ludzi chętnych do grania w GTA4 lub epizody,gram bardzo często wiec nie problemów.Jak chcesz mi wysłać zaproszenie to proszę pisać w wiadomości GTA.PSN:oczus

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

chce sobie zrobic platynke w gta4, czy w online gra jeszcze wyst. duzo osob zeby byl w ogole sens probowac?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

może jakaś ustaweczka w piątek? ;) dodawać mnie do znajomych i wpiszecie w wiadomości "gta"

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie kupiłem sobie na nowo GTA i chcę wycisnąć trophy z tego @!@#$%%^^& multi więc może ktoś pomoże? Gra ktoś w to jeszcze w ogóle? Opłaca mi się zaczynać? Mam headseta, jeśli chodzi o to GTA IV to wydaje mi się że jestem w miare ogarnięty. Mój PSN id - schab0795PL. Tyle trophy co damy radę zrobić razem, spróbujemy wcisnąć. Z resztą będę się pier.dolił sam. Ale wiem że to trophy 'Wanted' da radę zrobić ze znajomkami ;)

Opublikowano

Mogę z Trophy pomóc jak co. Sam się za to zabieram.Czy te lagi w wyścigach to normalka? Jakim cudem koleś, który jedzie przede mną, uderza o ścianę, wymijam go, a za chwilę go widzę przed sobą?

Opublikowano

Witam wszystkich na forum.

Wprawdzie platyne w gta mam, ale z chęcią pomogę w coopach, czy innych trybach. Na wspólne granie też się piszę, więc jak co, to piszcie na PSN albo tutaj coś zorganizować można np. w weekend, to może uzbierałoby się więcej osób. Pozdro.

kamil354.png

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam , tez pograłbym sobie w gta , kto ma headseta ? Mój nick : figopl

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ja z wielką checią moge pograć w gta 4 tylko że ja mam na PC. Nie wiem czy można grać między platformami ale jeśli to prosze bardzo. :D

Mój GFW: Zabujca405

P.S. Jestem nowy na forum ale nie jestem żółtodziobem jak niektórzy mogliby mnie określić ;)

Pozdro

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

a ja mam pytanie, gra ktos jeszcze w ogole na multi GTA IV?

Opublikowano

ja chetnie pogram do pt do niedzieli śmiało mogę pomykac jak cos to zapraszam :)

Opublikowano

o, nie sadzilem ze jednak ktos gra, to kiedys trzeba sie ugadac i pograc, wbic jakies trofiki itd itp :) na dobie szalu o GTA V warto moze w koncu zrobic 100% i platynke wbic w GTA IV :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
a ja mam pytanie, gra ktos jeszcze w ogole na multi GTA IV?
Jeszcze sporo osób gra, widziałem niedawno Mastah-a wyścigu na 16 osób. No to wczoraj sprawdziłem i też było z 10, a to są tylko ci co są w lobby, więc grających jest dużo dużo więcej. Może wrócę do GTA4 bo nie ma w co grać (a Forza4 to już trup zwykle 0-5 osób ok.18:00, tylko wieczorami da się grać)..
Opublikowano

Ukończyłem singla na 100% i chciałbym się od jutra zabrać za pucharki w multi. Szukam kompana z headsetem, który miałby czas pograć codziennie w godz 17-23. Gdyby ktoś był zainteresowany proszę o info na prv.

Opublikowano

Jeżeli chcesz zdobyć wszystkie to powodzenia. No i zarezerwuj przy okazji dobre 100-150 godzin życia.

Have fun!

Opublikowano

Wiem ze nie jest łatwo, i najbardziej czasochłonne jest nabicie 5 mln $ na koncie, ale korzystając z tego typu błędów w grze można to szybko osiągnąć.

Opublikowano

Hmm, ciekawe. W czasach gdy robiłem platynę taki glitch nie był znany :D

Opublikowano

Wiem ze nie jest łatwo, i najbardziej czasochłonne jest nabicie 5 mln $ na koncie, ale korzystając z tego typu błędów w grze można to szybko osiągnąć.

http://www.youtube.com/watch?v=sYOJDiWQP7w

Co to za metoda z du.py na bicie pieniędzy, jak do uzbierania mamy 5mln, tutaj wpada kill co 4sek. warty 100$, można łatwo policzyć ze całość zajmie ponad 200h + loadingi i ustawianie się na miejscu. Stara metoda z hangman noose zajmowała ok. 50.

Najlepszy sposób opisany jest tu: http://www.ps3trophies.org/forum/grand-theft-auto-iv/151888-best-way-boost-rank-10th-tips.html , nie wiąże się z jakimkolwiek wysiłkiem czy stratą czasu, bo level bije się sam.

Opublikowano

Dzięki za tego linka, dobrze ze chlebak nie poszedł w allegro :D tylko 2 kopie IV musze skołować...

Opublikowano

jak ktoś ma teraz ochotę pograć w multi na ps3 to zapraszam tag: kajdPL

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

gralem dzis w car jack city, zaczelo sie w okolo 6 osob ale szybko spadlo do 2. zostalem ja i koles, ktory bardzo sprawnie lowil fury. wyczesal 30 fur w 30 minut. bylem zdziwiony, ze tak dobrze mu szlo ale przed koncem meczu skumalem, ze frajer sie teleportuje i uzywa goda. nosz frajer je.bany.

Opublikowano

pykanlem team deathmatch w konfiguracji trzech na jednego. za(pipi)iscie mi sie uciekalo i wygralem mecz 20min ; D