STRETCH 30 Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 ja lubie prawie wszytkie. brokuly, brukselka, kalarepa... pycha. rezygnuje tylko z buraczkow i gotowanej marchewki. no i piertuszka, jak to mozna jesc? moze przepisy na jakies salatki lub ciekawe sposoby przyrzadzenia? Quote Link to comment
STRETCH 30 Posted May 5, 2008 Author Share Posted May 5, 2008 (edited) masz foto na ktorym zjadasz jakies? Edited May 5, 2008 by STRETCH Quote Link to comment
Lain 107 Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 ja uwielbiam surówkę z kapusty pekińskiej, pomidorów, ogórków surowych i kukurydzy. ^__^ <pycha> pokroić to wszystko drobno i dodać sos koperkowy. {a do sosu dodać odrobinę octu} .. Quote Link to comment
ghost. 60 Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Lubie wszystkie warzywa, ale przede wszystkim jedno. Uważam, ze bez pomidorów świat byłby strasznie ch.ujowym miejscem. Quote Link to comment
Cris 120 Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Czy to , że nie lubię sałatek warzywnych jest normalne? Quote Link to comment
Guest Grzehoo Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Niestety nie, świadczy to o najgorszym upośledzeniu z możliwych. Nie ma już ratunku. Quote Link to comment
Cris 120 Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Tak myślałem.. dzięki grzesiu za szczerość. Quote Link to comment
Sebas 1554 Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Zielone, czerwone, białe- wsio ryba pochłonę każdą ilość Quote Link to comment
QBH 246 Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Lubie wszystkie warzywa, ale przede wszystkim jedno. Uważam, ze bez pomidorów świat byłby strasznie ch.ujowym miejscem. od 22 lat zyje w takim swiecie, owszem, jest ch,ujowy, ale to chyba nie z powodu pomidorow. Quote Link to comment
Tori 12 Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Nienawidzę kalafioru i zielonego gówna pokroju-szczaw,pietruszka,koper (jedynie szacun dla szczypiorku!) Nienawidzę gotowanych warzyw, only surowe i smażone. Do chrupania debeściacka: kalarepa, rzodkiewka, marchew Quote Link to comment
Plugawy 3620 Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Raczej nie przepadam za warzywami, ew. szczypior do jajek czy pomidor z fetą. Nienawidze gotowanego ścierwa typu kalafior, brokuły po których je.bie z paszczy jakby sie ktoś w nią ze.srał, marchewki, seler ;/ Quote Link to comment
kold 8 Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Wpier.dalam po prostu az sie uszy trzesa. Znam potrzeby swojego organizmu i wychodzi to mniej wiecej tak, ze na wszystko mam dosc rowne zapotrzebowanie, moze poza rybami - na nie mam zwiekszone zapotrzebowanie. Nie przepadam tez za swinia, ale warzywa sa musem. Kiedys wpalaszowalem cala, swieza salate w ekstazie ;]. Taka dobra, zdrowa, soczysta . Quote Link to comment
C1REX 16 Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Mam lodówkę wypchaną marchewkami. Nawet teraz o 4 nad ranem chrupię jedną. Quote Link to comment
Fab3r 4 Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Nie znoszę brukselki, buraków i czerwonej kapusty - uwielbiam szpinak, brokuły, pomidory, ogórki, kapustę pekińską... a przede wszystkim czosnek, mogę się nim zażerać kiedy się da :] Quote Link to comment
STRETCH 30 Posted May 11, 2008 Author Share Posted May 11, 2008 warzywa na patelnie. mozna trafic na jakies dobre. do tego wczesniej upieczony kurczak, pod koniec ryz i od zaje.bania roznych ziol. jak dle mnie bardzo smaczne Quote Link to comment
ghost. 60 Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Knorr jakis czas temu wprowadził serie tych warzyw na patelnie - mają ich tam kilka rodzajów, ale liczą sie tak naprawde tylko jedne - z ziołami i papryką. Cudo. Quote Link to comment
Manor 645 Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 lubię chyba wszystkie warzywa, tylko wiele z nich trzeba przyrządzać, a leń jestem, to i jem teraz tylko takie co je się na surowo. rzadko jem buraki, bo kiedyś jak się ich najadłem to sikałem na czerwono i zemdlałem z wrażenia. No i teraz mam skazę na psychice. Quote Link to comment
Lukaszeq 0 Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Pomidory mogę wpieprzać non-stop. Quote Link to comment
Kania 66 Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 (edited) Sama gotuję, więc staram się wprowadzać do mojej kuchni zdrową dietę z warzywami. Jem ich bardzo, bardzo dużo: wszelkie surówki, różne odmiany sałatek, uwielbiam gotowaną marchewkę, odmiany kapusty, i mniam buraczki ale tylko słodkie, innych nie:) Lubię sobie czasem zjeść surową marchewkę, bo jest bardzo zdrowa na oczy. Często jem brokuły, szpinak, etc. Warzywka są zdrowe i smaczne. Edited May 19, 2008 by Kania Quote Link to comment
ojejcu 86 Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Tak offtopując, to rozwalają mnie różni odchudzający się ludzie, którzy przyrządzają sałatki warzywne bo tak zdrowiej. Może i zdrowiej, tylko dlaczego większość jest z majonezem? ;f Quote Link to comment
Kania 66 Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Tak offtopując, to rozwalają mnie różni odchudzający się ludzie, którzy przyrządzają sałatki warzywne bo tak zdrowiej. Może i zdrowiej, tylko dlaczego większość jest z majonezem? ;f Bo lepiej smakuje? Hyhy. Ale w sumie racja, majonez to bomba kaloryczna. Quote Link to comment
Cegla 8 Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 To tak jak zestaw xxl w maku z dajet kola Quote Link to comment
ojejcu 86 Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 dajet kola. sama nazwa jest śmieszna, ma trafiać do naiwnych. powinno być: kola bez cukru, albo: kola ze słodzikiem zamiast cukru. kola z rakotwórczym słodzikiem i odrdzewiaczami zamiast cukru. Quote Link to comment
Recommended Posts