Jump to content

warzywa

Recommended Posts

• Replies 26
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Lubie wszystkie warzywa, ale przede wszystkim jedno. Uważam, ze bez pomidorów świat byłby strasznie ch.ujowym miejscem.

od 22 lat zyje w takim swiecie, owszem, jest ch,ujowy, ale to chyba nie z powodu pomidorow.

Nienawidzę kalafioru i zielonego gówna pokroju-szczaw,pietruszka,koper (jedynie szacun dla szczypiorku!)

Nienawidzę gotowanych warzyw, only surowe i smażone.

Do chrupania debeściacka: kalarepa, rzodkiewka, marchew :)

Wpier.dalam po prostu az sie uszy trzesa. Znam potrzeby swojego organizmu i wychodzi to mniej wiecej tak, ze na wszystko mam dosc rowne zapotrzebowanie, moze poza rybami - na nie mam zwiekszone zapotrzebowanie. Nie przepadam tez za swinia, ale warzywa sa musem. Kiedys wpalaszowalem cala, swieza salate w ekstazie ;]. Taka dobra, zdrowa, soczysta :D.

lubię chyba wszystkie warzywa, tylko wiele z nich trzeba przyrządzać, a leń jestem, to i jem teraz tylko takie co je się na surowo.

rzadko jem buraki, bo kiedyś jak się ich najadłem to sikałem na czerwono i zemdlałem z wrażenia. No i teraz mam skazę na psychice.

Sama gotuję, więc staram się wprowadzać do mojej kuchni zdrową dietę z warzywami. Jem ich bardzo, bardzo dużo: wszelkie surówki, różne odmiany sałatek, uwielbiam gotowaną marchewkę, odmiany kapusty, i mniam buraczki ale tylko słodkie, innych nie:)

Lubię sobie czasem zjeść surową marchewkę, bo jest bardzo zdrowa na oczy. Często jem brokuły, szpinak, etc. Warzywka są zdrowe i smaczne.

Edited by Kania
Tak offtopując, to rozwalają mnie różni odchudzający się ludzie, którzy przyrządzają sałatki warzywne bo tak zdrowiej. Może i zdrowiej, tylko dlaczego większość jest z majonezem? ;f

Bo lepiej smakuje?:P Hyhy. Ale w sumie racja, majonez to bomba kaloryczna.