Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

ja lubie prawie wszytkie. brokuly, brukselka, kalarepa... pycha. rezygnuje tylko z buraczkow i gotowanej marchewki. no i piertuszka, jak to mozna jesc?

moze przepisy na jakies salatki lub ciekawe sposoby przyrzadzenia?

• Odpowiedzi 26
  • Wyświetleń 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Lubię warzywa.

Opublikowano
  • Autor

masz foto na ktorym zjadasz jakies?

Edytowane przez STRETCH

Opublikowano

Miałem, ale zjadłem.

Opublikowano

ja uwielbiam surówkę z kapusty pekińskiej, pomidorów, ogórków surowych i kukurydzy. ^__^ <pycha>

pokroić to wszystko drobno i dodać sos koperkowy. {a do sosu dodać odrobinę octu} ..

Opublikowano

Lubie wszystkie warzywa, ale przede wszystkim jedno. Uważam, ze bez pomidorów świat byłby strasznie ch.ujowym miejscem.

Opublikowano

Niestety nie, świadczy to o najgorszym upośledzeniu z możliwych. Nie ma już ratunku.

Opublikowano

Zielone, czerwone, białe- wsio ryba pochłonę każdą ilość :D

Opublikowano
Lubie wszystkie warzywa, ale przede wszystkim jedno. Uważam, ze bez pomidorów świat byłby strasznie ch.ujowym miejscem.

od 22 lat zyje w takim swiecie, owszem, jest ch,ujowy, ale to chyba nie z powodu pomidorow.

Opublikowano

Nienawidzę kalafioru i zielonego gówna pokroju-szczaw,pietruszka,koper (jedynie szacun dla szczypiorku!)

Nienawidzę gotowanych warzyw, only surowe i smażone.

Do chrupania debeściacka: kalarepa, rzodkiewka, marchew :)

Opublikowano

Raczej nie przepadam za warzywami, ew. szczypior do jajek czy pomidor z fetą. Nienawidze gotowanego ścierwa typu kalafior, brokuły po których je.bie z paszczy jakby sie ktoś w nią ze.srał, marchewki, seler ;/

Opublikowano

Wpier.dalam po prostu az sie uszy trzesa. Znam potrzeby swojego organizmu i wychodzi to mniej wiecej tak, ze na wszystko mam dosc rowne zapotrzebowanie, moze poza rybami - na nie mam zwiekszone zapotrzebowanie. Nie przepadam tez za swinia, ale warzywa sa musem. Kiedys wpalaszowalem cala, swieza salate w ekstazie ;]. Taka dobra, zdrowa, soczysta :D.

Opublikowano

Nie znoszę brukselki, buraków i czerwonej kapusty - uwielbiam szpinak, brokuły, pomidory, ogórki, kapustę pekińską... a przede wszystkim czosnek, mogę się nim zażerać kiedy się da :]

Opublikowano
  • Autor

warzywa na patelnie. mozna trafic na jakies dobre. do tego wczesniej upieczony kurczak, pod koniec ryz i od zaje.bania roznych ziol. jak dle mnie bardzo smaczne

Opublikowano

Knorr jakis czas temu wprowadził serie tych warzyw na patelnie - mają ich tam kilka rodzajów, ale liczą sie tak naprawde tylko jedne - z ziołami i papryką. Cudo.

Opublikowano

lubię chyba wszystkie warzywa, tylko wiele z nich trzeba przyrządzać, a leń jestem, to i jem teraz tylko takie co je się na surowo.

rzadko jem buraki, bo kiedyś jak się ich najadłem to sikałem na czerwono i zemdlałem z wrażenia. No i teraz mam skazę na psychice.

Opublikowano

Sama gotuję, więc staram się wprowadzać do mojej kuchni zdrową dietę z warzywami. Jem ich bardzo, bardzo dużo: wszelkie surówki, różne odmiany sałatek, uwielbiam gotowaną marchewkę, odmiany kapusty, i mniam buraczki ale tylko słodkie, innych nie:)

Lubię sobie czasem zjeść surową marchewkę, bo jest bardzo zdrowa na oczy. Często jem brokuły, szpinak, etc. Warzywka są zdrowe i smaczne.

Edytowane przez Kania

Opublikowano

Tak offtopując, to rozwalają mnie różni odchudzający się ludzie, którzy przyrządzają sałatki warzywne bo tak zdrowiej. Może i zdrowiej, tylko dlaczego większość jest z majonezem? ;f

Opublikowano
Tak offtopując, to rozwalają mnie różni odchudzający się ludzie, którzy przyrządzają sałatki warzywne bo tak zdrowiej. Może i zdrowiej, tylko dlaczego większość jest z majonezem? ;f

Bo lepiej smakuje?:P Hyhy. Ale w sumie racja, majonez to bomba kaloryczna.

Opublikowano

To tak jak zestaw xxl w maku z dajet kola

Opublikowano

dajet kola. sama nazwa jest śmieszna, ma trafiać do naiwnych. powinno być: kola bez cukru, albo: kola ze słodzikiem zamiast cukru. kola z rakotwórczym słodzikiem i odrdzewiaczami zamiast cukru.