Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Udało się bez problemu znaleźć parking na podgórskiej koło mostu powstanców śląskich. Dzieny chłopaki, swoją droga w małopolsce polowa kierowców to debile.

• Odpowiedzi 159
  • Wyświetleń 47 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kotlet_schabowy
    kotlet_schabowy

W sezonie w weekend/święto to nawet jadąc rowerem można się tam zdziwić, szczególnie w tym charakterystycznym miejscu-rondzie, gdzie wszyscy dookoła parkują i ruch jest jak pod marketem. Ogólnie to mi

• 3km od centrum katowic ale to juz chorzow - najwiekszy park miejski w europie:    

• Mam podobne zdanie na temat Krakowa, w ogóle mnie to miasto nie rusza, a chyba powinno bo mieszkam jakieś 100km od niego i 90% znajomych uderzyło tam na studia. Trochę mi spowszedniało bo chyba do żad

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Kraków nadal jest tak samo nudny jakim go zapamiętałem z wycieczki w podstawówce. Do tego w powietrzu cały czas się unosi zapach spalonej gumy.

To już Wrocław swoją zabytkową zabudową zrobił na mnie większe wrażenie. No nie polecam.

Opublikowano

Smrod moze, ale przecież nie o tej porze roku.

Nudny? Ponoć jedno z atrakcyjniejszych miejsc turystycznych w Europie, no ale to nie Las Vegas tylko staroć.

Opublikowano

Kraków najbardziej przehajpowane miasto Polski.

Katowice > Kraków

Opublikowano
  • Autor

Wrocław > Kraków, zdecydowanie - szczególnie do życia. Kraków fajnie raz na jakiś czas odwiedzić w celach turystyczno-towarzyskich i spyerdalać stamtąd jak najszybciej.

Opublikowano
2 minuty temu, selene napisał:

Wrocław > Gdańsk > Katowice > Kraków

Pozdrawiam.

Warszawa wszystko 

Opublikowano

O jak jesteśmy przy temacie - troche wstyd się przyznać ale nigdy nie byłem w Warszawie, Wrocławiu ani Poznaniu, a to podobno bardzo fajne miasta. Po 2 dni w wakacje w każdym stykną żeby obadać co najlepsze? Polecacie jakieś tanie miejsca do przekimania?

Opublikowano

W Poznaniu to i 2 godziny starczą. W parkach bywa dosyć tanio, odpalasz wiewiórkom trochę orzechów i masz spokój.

Opublikowano
23 minuty temu, selene napisał:

Dlaczego kłamiesz?

Nie kłamie, mieszkalem w Wrocławiu, Krakowie i Gdańsku oraz Warszawie i radzę ci uwierzyć. 

Opublikowano

Jakbym mial gdzieś żyć to Gdańsk i jego świeże powietrze. W Poznaniu raz na rok juz tylko jestem i czasem nie pamietam nawet nazw ulic :frog:

To mówicie, żeby zadomowic się jednak w Warschau?

Opublikowano

Krzysztof Gonciarz twierdzi inaczej.

Opublikowano

Warszawa spoczko, polecam

Opublikowano
5 minut temu, _Red_ napisał:

To mówicie, żeby zadomowic się jednak w Warschau?

Zależy czego potrzebujesz, do spokojnego życia 3miasto będzie ok, całkiem ładnie, morze - no nie ma na co narzekać pod tym kątem, ale generalnie posucha kulturalna i towarzyska spowodowała, że odwiedzam rodzinne strony dość rzadko i wcale nie żaluje. 

Opublikowano

To już w Łodzi dzieje się wiecej ciekawego niż w Gdańsku. Chociaż Slayerka macie i Kelly Family.

Opublikowano
1 godzinę temu, maciucha napisał:

O jak jesteśmy przy temacie - troche wstyd się przyznać ale nigdy nie byłem w Warszawie, Wrocławiu ani Poznaniu, a to podobno bardzo fajne miasta. Po 2 dni w wakacje w każdym stykną żeby obadać co najlepsze? Polecacie jakieś tanie miejsca do przekimania?

byłem trzy razy we Wrocławiu i trzy razy nocowałem w hostelu Absynt. Nie są to luksusy ale jest przyjemnie, i co najważniejsze, dość tanio i 500m od rynku (obok jest jakiś klub i potrafi być głośno w nocy, ale do przeżycia). Jakbyś się zdecydował to możesz mi napisać, podeślę ci link na booking.com dzięki któremu po wymeldowaniu zwrócą ci (i przy okazji mi) 50 zł na kartę :cebula:

Edytowane przez c0ŕ

Opublikowano

Jeśli chodzi o Wrocław to Hostel Bemma tylko i wyłącznie. 

Opublikowano

To był zart, (pipi) wizir ja je,be xD 

Opublikowano
1 godzinę temu, maciucha napisał:

2 dni byłem  we Wrocku i trochę mało, jeszcze jeden  by się przydał. Co do spania to polecam hostel Bemma, pod samym rynkiem, tanio i czysto.