Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano

Kupiłem se na obiad gnochii z Lidla, szpinakowe.
O kurde, jakie niedobre.

Mieliście kiedyś chomika? To śmierdzi jak pokarm dla chomika, jest kwaśne i w ogóle ch.ujowe.
Nie polecam.

  • Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 449,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

  • A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

  • Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

  • Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

No jak sobie njoków nie umisz zrobić to nie dziwota, hehe. A tak na serio to njoki najlepsze są z Hengleina, można w Kauflandzie dostać. Jak czasu nie ma to taka paczka, do tego sos ze śmietany, gorgonzoli, pomidorów koktajlowych, posypane pietruszką i płatkami migdałowymi. Polecam.

  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kalafior zapiekany w sosie beszamelowo-brokułowym posypany szczyptą księżycowego pyłu i sproszkowanego rogu jednorożca.

Opublikowano

kalafiorka?

Opublikowano

O jezu ale to było dobre :banderas:, chyba mają nowego stałego klienta

NEWTxCk.jpg

 

skad?

Opublikowano

Zamówiłem wczoraj sushi od nich

 

Dzisiaj zamówię chyba jeszcze raz :banderas:

Opublikowano

Zamówiłem wczoraj sushi od nich

 

Dzisiaj zamówię chyba jeszcze raz :banderas:

Mają świetny stosunek ceny do jakości

Opublikowano

sprawdz kwitnaca wisnie

Opublikowano

Burger domowej roboty :obama:

 

- bułka razowa z nasionami

- mielona wołowina 200g

- ser ramzes wędzony

- cebula czerwona

- boczek parzony

- grzyby w marynacie (miałem akurat rydze, ale kurki czy maślaki też mogą być dobre)

- papryka jalapenos (w krążkach kupiłem, marynowana)

- pomidory suszone (w oleju)

- keczup & musztarda francuska

 

To było zbyt dobre. Zbyt.

Opublikowano

Też ostatnio robiłem, buła graham, burgery Sokołów z Biedry, boczek parzony, ser kozi w plastrach z, pomidor, cebula, korniszon, sos z miodu i musztardy.

Opublikowano

Jakas telepatia, ja robilem dzisiaj.

Opublikowano

A ja ciabatę na ciepło - do środka majonez, bekon, grilowany kurczak, ser żółty, rukola, pomidor, cebula, sriracha.

 

Jadłem i sam się do siebie śmiałem takie było dobre.

Opublikowano

A ja dziś jadłem zaje.bistego z pesto i serem mozzarella.

Opublikowano

Bigos z grzybami i dziczyzną w wykonaniu żony kolegi. Nie wiem, jak dziewoja to robi, ale to absolutnie najgenialniejszy bigos jaki w życiu jadłem, i tak jest za każdym razem  :banderas: więc nie ma mowy o przypadku

Prawdę mówiąc, gdyby mi dała do wyboru swój bigos lub swoje ciało, wybrałbym to pierwsze  :diablo:

Edytowane przez knotek

Opublikowano

mmmm, makaron ze szpinakiem i odrobina smietany, uwielbiam :fsg:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Ale z korpopasnika?

Opublikowano

mmmm, makaron ze szpinakiem i odrobina smietany, uwielbiam :fsg:

 

Muszę wypróbować, dużo tam tego szpinaku i śmietanki dajesz?

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Lepszy jest z fetą. 

Opublikowano

 

mmmm, makaron ze szpinakiem i odrobina smietany, uwielbiam :fsg:

 

Muszę wypróbować, dużo tam tego szpinaku i śmietanki dajesz?

 

 

około 200g szpinaku mrozonego i tak z 1/3 smietanki 12. mozna mniej, zalezy co kto lubi. doprawic sola, pieprzem czosnkiem, pieprzem cayene i jest goty. polecam do tego dodac jeszcze camembert albo jakieś dowolne mięcho. Ostatnio wyczailem, ze bardzo dobrze smakuje z pokrojonym kabanosem z chili, ktore dodajemy od razu jak szpinak sie rozpusci.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

Ostatnio przeglądający 0

  • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.