Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 445,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

Domowe pączki z marmoladą wieloowocową i piłem wodę z syropem malinowym.

Edytowane przez Solderowy123

Opublikowano

7. pączek i mleko. Zaraz się porzygam, ale było smaczne 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Miałemvnie zjeść pączka, no ale nie dałem rady, za duża presja dziś była. Włączam tv-pokazują pączki. Włączam radio-mówią o pączkach. Wchodzę do Biedry-pączki. Wchodzę do Żabki-pączki. Ludzie po mieście zaginają z tymi kartonami jak jakieś je.bane boty w GTA, zaprogramowane, żeby w kółko chodzić po ulicy. Nawet jak się wysrałem to guwno wyglądało jak małe pączki. Mówię sobie, nke kupie to nie zjem. Przyjechałem do domu, a ojciec, że kupił dużo pączków, a wiadomo, nie można marnować jedzenia. No to zjadłem 2. Tyljo sobie smaka narobiłem. Dobrze, że już nie ma więcej.

Opublikowano

Jadłem dwa cheeseburgery i pączka w robocie, teraz pora na obiad, ziemniory, gulasz i surówka. Tylko kompotu brak :(

Opublikowano

Odkąd wieki temu zmieniłem styl żywienia na bardziej zdrowy, tłusty czwartek jest dla mnie prawdziwym świętem. Wpada 12-sty wojownik, blahh

Opublikowano

Naleśniki z serem od jędrusia kupione w żabie.

Takie se

Opublikowano

Z dżemem x7 i z czekoladą x5.

Nie z nami te numery, kolego.

Opublikowano

Nie umiem już jeść tyle słodkiego, od kiedy wale ksylitol zwykły cukier daje chwilowe szczęście a później mi źle i ciężko. Przykro mi, że cię zawiodłem Krupusiu.

Opublikowano

Ja jak zjem na raz dużą ilość cukru, czyli większego batona, albo jakieś chu.jowate ciasto to mam po chwili mega zjazd.

Opublikowano

i-ehrmann-almighurt-jogurt-o-smaku-wanil

Zaje.bisty jogurt, chyba z kupnych nie jadlem nigdy lepszego. Smakuje prawie jak domowy, taki sloik ma 500g, do dostania w lidlu ale chyba nie jest w ciaglej sprzedazy

Opublikowano

i-ehrmann-almighurt-jogurt-o-smaku-wanil

Zaje.bisty jogurt, chyba z kupnych nie jadlem nigdy lepszego. Smakuje prawie jak domowy, taki sloik ma 500g, do dostania w lidlu ale chyba nie jest w ciaglej sprzedazy

Dzięki za info bo zastanawiałem się czy warto, z tego co zauważyłem to są dwa smaki do wyboru.

Edytowane przez SG1-ZIELU

Opublikowano

Reuben z prawie 220 g pastrami, czuję go jeszcze nawet po 12 godzinach (oczywiście w sensie pozytywnym)

G4OqYvP.jpg

Opublikowano

A patrzyłeś ile to ma cukru? Jadłem dwa smaki: ten z dżemem i ten z makiem, dobre, ale tego sie nie da zjeść na raz. Za słodkie.
Opublikowano

znajomy w singapurze byl i przywiozl cukierki z....

duriana 

Opublikowano

smierdzą jak dupa konia?

Opublikowano

nie, same cukierki nie wydzielają zapachu zbyt mocnego, ale smakowało jak mleko z czosnkiem i mokrymi skarpetkami 

Opublikowano

Nic co jest z duriana nie może dobrze smakować / pachnieć. To jest jak polykanie własnych rzygow.

Opublikowano

Śledzia na bogato, po japońsku, w knajpie. Jadam raz w roku, takie małe święto.

Edytowane przez Rudiok