Wojtusior 1 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 lasagne Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 527 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 (edytowane) tosty na śnaidanie, z serem, oregano, curry i ketchupem z biedrony do tego kropla bezkitu Edytowane 19 Stycznia 2009 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
TeBe 142 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 warzywa na patelnię z Biedronki + jajka sadzone + browarek Mój ulubiony zestawik, dobre w hooj, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Placuszki z dodatkami. Nie wiem naprawdę, jak to nazwać, więc powiem, jak się robi, bo jest całkiem prosto. Kroimy pożądane w plackach dodatki w kostkę (ja używam plastra wędliny, pieczarki, papryki i troszeńkę cebuli), wrzucamy do jakiejś michy, wbijamy w to jajko, około 6 łyżek mleka i mąki. Mieszamy, aż zrobi się jednolita konsystencja, w międzyczasie rozgrzewając patelnię. Gdy patelnia się rozgrzeje smażymy aż się zarumieni z obydwu stron. Potem od razu rzucamy na talerz i jemy z ketchupem (można z czymś innym albo w ogóle na sucho). Dla jednej osoby podane ilości starczą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sig 395 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Placuszki z dodatkami. Nie wiem naprawdę, jak to nazwać, więc powiem, jak się robi, bo jest całkiem prosto. Kroimy pożądane w plackach dodatki w kostkę (ja używam plastra wędliny, pieczarki, papryki i troszeńkę cebuli), wrzucamy do jakiejś michy, wbijamy w to jajko, około 6 łyżek mleka i mąki. Mieszamy, aż zrobi się jednolita konsystencja, w międzyczasie rozgrzewając patelnię. Gdy patelnia się rozgrzeje smażymy aż się zarumieni z obydwu stron. Potem od razu rzucamy na talerz i jemy z ketchupem (można z czymś innym albo w ogóle na sucho). Dla jednej osoby podane ilości starczą. To sie chyba omlet nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kame 20 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Boczniaki, kiełbasę swojską domowej roboty i wódkę. Nic dodać nic ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Wczoraj ośmiornice, a na śniadanie krewetki. Powiem jedno - pychooooota, ale kosztuje. ; p Cytuj Odnośnik do komentarza
Kania 66 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Wczoraj ośmiornice, a na śniadanie krewetki. Powiem jedno - pychooooota, ale kosztuje. ; p Fakt, jest strasznie droga, a poza tym niesmaczna. Miałam kiedyś okazję spróbować i jakoś nie przypadła mi do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kame 20 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Dzisiaj na śniadanie chleb z szynką, na śmierć zapomniałem, że post jest . Na obiad smażone boczniaki, a na podwieczorek naleśniki z dżemem truskawkowym Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 682 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 a ja na sniadanie ciastko z tesco szwajcarskie czy jakies z jablkiem, bardzo dobre:) zjadlbym dzis kebaba.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 527 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 jajecznice z chili i pieczarkami Cytuj Odnośnik do komentarza
Ampoz0rd 0 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 BIGOOOOOOOOOOOOOS ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 682 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Fasolka po bretońsku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 591 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Przed chwilą placki po węgiersku mniiam Cytuj Odnośnik do komentarza
zduniacz 123 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 2 bulki z paprykarzem i zoltym serem + jablko. Sok pomaranczowy. A pozniej bede jadl kieblase - nie wiem, czy smazyc, gotowac, czy moze tak na sucho wszamac. Cytuj Odnośnik do komentarza
M4c 23 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Gotuj Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 682 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 na sucho to nie Cytuj Odnośnik do komentarza
ojejcu 86 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Kiełbasa w cienkie plasterki + przyprawa do grilla, albo inny komponent tego typu + podsmażona cebulka + gęsta musztarda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Frytki z sosem czosnkowym własnej roboty (frytki jak i sos) na obiad. Na kolacyjkę byłem u emsi donalda, który mnie poczęstował tortillą w cieście pomidorowym i nadzieniem pikantym (czyli tym samym które było za 7.50, a jest teraz za 7.90 tylko dlatego, że jest alternatywa w postaci nadzienia "delikatnego" i wyboru ciasta [pszenne [typowy naleśnik - ten co był za 7.50] lub pomidorowe - oba kul) oraz pikantnego kurczaka za 3 złocisze. Powiem tak, tortilla jest kul, hamburgera wziąłem aby się zapchać - ale najlepsze co jadłem tego dnia to i tak były te fryteczki home made z PYSZNYM sosem, wycisnąłem całą główkę czosnku - MOOOOC. Miałem na trzy godziny spokój z katarem dzięki temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogicool 43 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 ja dzisiaj na obiad ziemniaczki, tradycyjnie podsmażone na 'sucho' razem z czosnkiem dobra oliwa, przyprawami sojowiaki, potem zalane za(pipi)istym sosem i uduszone ze szpinakiem mm do tego buraczki 'z torby' podsmzone na uduszonej cebulce, duszone dobre ;> do tego wszystkiego piwo desperados 6,0% Cytuj Odnośnik do komentarza
tewus 19 Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 wlasnie zjadlem moj ulubiony bucatini no 9, zrobiony po swojemu z zielonym pesto, a na wierzchu sos pomidorowy z orzeszkami pinii a na tym wszystkim, tunczyk i kalmary w sosie maslano-limonkowym. udany eksperyment. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 682 Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Eksalupki od knorra-pierś z kurczaka w tym sosie, dodałem makaron, pieczarki i oliwki mmmm wyborne, tylko dobrze przyprawić Cytuj Odnośnik do komentarza
molly 311 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 wlasnie zjadlem moj ulubiony bucatini no 9, zrobiony po swojemu z zielonym pesto, a na wierzchu sos pomidorowy z orzeszkami pinii a na tym wszystkim, tunczyk i kalmary w sosie maslano-limonkowym. udany eksperyment. tewe, weź pochwal się w przepisach jak to zrobić kiedy będziesz miał czas kiedyś, bo brzmi świetnie, a czytając Twoje przepisy wszystko zawsze ciekawe wychodziło ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 527 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 classic spaghetti wlasnie wpierdzieliłem, nawet mi wyszlo ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 duzy gyros z malibu, pekam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.